Vine scoala, bine-mi pare?
Mai e un pic pana la toamna. Nici nu stiu cum trece timpul. Voi cum va descurcati? Ciorapeii lungi sar de 10 lei bucata, sosetutele 3-4 lei, pantaloni, bluzite, trening, pantofi. x 2 copii...
Rechizitele se pot cumpara din vara, una cate una, hai sa zicem ca nu se simte. Dar cand trebuie sa ma apuc de cumparat hainute ma apuca plansul.
Ma bucur ca peste vara cresc "ca din apa". Ma intreb insa daca mai sunt mamici care au senzatia ca inceputul scolii e o lovitura in plex
Raspunsuri
Alizee spune:
Tocmai ca stim ca inceputul anului scolar inseamna o cheltuiala suplimentara, eu si sotul meu strangem bani luna de luna, cat se poate, astfel incat nu ne resimtim financiar, acum.
Incercati si voi sa procedati la fel, pe viitor macar. Lucrusoare ieftine pt copii poti gasi in en-gro-uri.
Si eu si fii-mea de abia asteptam sa inceapa gradinita !
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
FlyLady74 spune:
Nu asta e problema, ca nu cupmaram haine de firma care sa le fie mici in 3 luni si nici fara mancare pe masa nu ajungem.
Dar sunt atat de scumpe hainele de copii, mai scumpe decat cele pentru adulti. La inceputul anului scolar si magazinele isi scumpesc produsele. Toamna trecuta am cumparat strictul necesar in septembrie si abea cand s-a terminat nebunia am facut restul de cumparaturi.
Alizee spune:
Nu schimbam noi mersul comertului, in schimb, putem fi putin "smecheri" si sa facem cumparaturi una cate una, din timp sau sa ne strangem banii necesari.
Fruntea sus ! Viata nu e chiar asa de grea !
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
anya spune:
Vine scoala, bine-mi pare? Nu!!!!
Nu neaparat de bani si cheltuieli ci pentru ca trebuie sa intram iar la program strict .
Anul trecut, pentru ca intram in clasa 1 m-am agitat si am cheltuit pe tot felul de prostii. Acum nu mai fac asta. Caiete vom cumpara pe masura ce avem nevoie. Ghiozdane nu prea apar dragute decat in sezon, asa ca din pacate trebuie cumparate dupa 15 august. Caiete speciale trebuie sa astept ideile invatatoarei, asa ca ar mai ramane hainele.
Uniforma - se face la scoala si sper ca anul asta sa-i mai fie buna cea de anul trecut. Cred ca ar trebui sa-i mai caut o camasa alba. Treninguri inca n-au bagat la Decatlon (i-am luat anul trecut de acolo unul bun si relativ ok ca pret) - pentru ca 2 zile/saptamana merg in trening la scoala. Incaltarile, iar trebuie sa mai astept pt ca ii creste piciorul intr-un ritm ametitor. La 7 ani jumate are 37 (si 142 inaltime).