dentist pentru copii

dentist pentru copii | Autor: An@

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Cine stie si cunoaste, sa-mi recomande si mie un cabinet stomatologic in Buc. unde sa-mi duc cupilu' de 3 ani (control si eventual tratare carie, daca o fi carie ).

Ma intereseaza ca recomandarea sa fie din experienta proprie si personala (ma rog, a copilului vostru ), ca lista cu clinicile de dentisti pt copii am gasit-o si io.

Multumesc !

mami de Ana (22 mai 2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eu am fost cu fiul meu la o clinica stomatologica. el are 7 ani, dar am vazut copii si mai mici acolo. mi-a placut clinica si medicii. cu fiul meu s-au purtat impecabil: i-au explicat in detaliu ce se intampla, bineinteles in termeni copilaresti (ratusca absoarbe saliva, albinuta bazaie la dintisor, soricelul sufla aer etc.) si l-a sfarsit a primit o surpriza.
nu vreau sa se considere reclama, daca vrei iti spun pe PM cum se numeste.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Madyrizi, nu cred ca e problema daca spui aici numele clinicii...poate mai foloseste si altcuiva informatia (pt mine e in regula si PM).
Si un pret orientativ, daca se poate .
Multumesc frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Noi mergem la Dentestet4kids si suntem foarte incantati.
Ti-am trimis un pm.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Maadi, multumesc frumos pt mesaj. Pusesem deja clinica asta pe lista scurta , dar asteptam sa vad "review-urile".

Asta cu sigilatul dintilor, este eficienta pana la urma sau e un "moft"?
Pretul ala era pe dinte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Referitor la sigilare, exista pareri si pareri. Eu inclin sa cred ca nu este un moft (asta dupa ce am consultat mai multe pareri avizate), motiv pentru care i-am sigilat dintisorii, adica cele 4 maselute. Acum urmeaza celelalte 4 maselute, care ies dupa 6 ani (la noi mai tarziu).
Pretul este pe dinte.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu este un moft, chiar ajuta, dar mare atentie, sa verificati din cand in cand sigiliul ca se mai duce, si maselutele sunt expuse la carii. Pe la 5 ani copilului meu i s-a dus sigiliul putin intr-un colt si a si aparut un punct mic maro, dar am refacut sigiliile atunci si inca o data dupa 7 ani, desi, intre timp, n-a mai aparut nici o carie.

Cat despre stomatolog, nu-i neaparat sa fie special de copii, e bun si unul de oameni mari care are experienta cu copiii, stie sa se poarte cu ei. Avantajul la un cabinet doar pentru copii e ca este TV deasupra scaunului si copiii se uita la desene in timpul interventiei, am fost si la un astfel de cabinet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

scuze de intarziere. eu am fost la neoclinique cu el (in militari). au pe site preturile, nu mai stiu exact cat a costa fiecare chestiuta ca a facut mai multe. si au si reducere dimineata, asa ca am platit diferit de fiecare data.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Noi am ramas fideli Dnei Dr Arina Vinereanu.O tipa super ok,profesionista si cu mare lipici la copii.Daria merge cu mare drag la Dinsa.A tinut sa ii fac si o fotografie pentru albumul ei( privilegiu in viziunea fiicamii care nu accepta in albumul ei pe oricine )
Are cabinetul in apropiere de Cora Lujerului.
DR VINEREANU ARINA Bucuresti
SECTOR 6, IULIU MANIU, NR.13A,BL.R1, SC.1, AP.2
TEL. 021-4104093
O recomand cu mare incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valeryg_234 spune:

Eu recomand Dentland. E pe strada calusei, nr 12, sector 2.www.dentland.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Dentestet4kids fara indoiala!

Totul este facut pentru copii, dupa prima vizita acolo, fie'mea m-a intrebat cand ne intoarcem caci e foarte frumos!

Mergi la inceput