Vergeturi fetita 6 ani

Vergeturi fetita 6 ani | Autor: Lorikay

Link direct la acest mesaj

Buna!
Verisoara mea are o fetita de 6 ani care nu are o greutate tocmai ok pentru varsta ei (a slabit 5 kg si acum are in jur de 30). Acum tine o dieta (nu foarte stricta, este cam greu) si se vad rezultatele - cum spuneam a slabit 5 kg. Problema este ca i-au aparut vergeturi si ar vrea sa ii dea cu o crema si nu stiu daca exista pentru copii.
Daca v-ati confruntat cu problema aceasta, va rog sa imi spuneti daca ati folosit vreo crema si care anume.
Multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Ulei de migdale. E recomandat pentru femeile insarcinate si nu vad de ce n-ar fi bun si pentru pielea copilului. Sa nu fie esenta (concentrat) ci ulei normal de la farmacie/plafar.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

DIn pacate vergeturile nu dispar, dar poate la 6 ani are sanse mai mari decit o femeie in toata firea. Sa-i hidrateze pielea bine, sa faca masaj in fiecare seara si dupa ce ajunge la o greutate normala (adica dupa ce mai slabeste inca 5 kg macar) sa aiba grija sa nu le mai puna la loc! Ingrasatul si slabitul cu multe kg innebunesc pielea, care oricit de elastica ar fi tot se resimte de la efortul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Exista de la Mustela o crema impotriva vergeturilor pentru femeile insarcinate, matusa mea a folosit-o pentru fetita ei de 10 ani care la fel salbise vreo 15 kg si avea vergeturi destul de multe...a ajutat-o fff mult, in 2 luni practic au disparut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Multumesc pentru raspunsuri, o sa i le transmit.

Mergi la inceput