Sezatoarea canadiana(187)Bun venit Felix si Sebi!!
Raspunsuri - Pagina 11
pitilache spune:
Dana si Casandra aveti mai jos coordonatele pentru film.
Idee buna cu intalnitul inainte si luat cina impreuna. Am vazut ca sunt cateva localuri in zona.
Dana nu este langa Vinnie Gamibini, este cam in dreptul lui Ikea dar pe partea cealalta de autostrada.
Nu mi-ati spus inca in ce zi vreti sa mergeti. Am sunat la cinema si vineri pe 13 august este un spectacol la ora 18:45. Pentru saptamana viitoare apare programul luni de abia. Daca vreti vineri acum putem sa ne vedem in jur de 17:00 sa mancam ceva si apoi mergem la film.
www.cinemamontreal.com/aw/crva.aw/que/Montreal/e/37214/EatPrayLove.html" target="_blank">Eat, Pray, Love:
Data: de stabilit/ ce va convine fetelor???????
Ora: 18:45
Locatie: www.cinemasguzzo.com/4-cinemas-schedules-Mega-Plex_Spheretech_14.html" target="_blank">Méga-Plex Sphèretech 14 Guzzo
3500 boul. Côte-Vertu, Saint-Laurent
tél. (514) 745-5566
Participante: casandra, pitilache, Podeanu, Simonna, zavalita...
iselin spune:
Casandra ce noroc pe tine, fratele tau e intr-un domeniu... aurit.
Anka merci pentru reteta de icre, o sa incerc asa. Cum zicea si Alina, icrele sunt un mare stres pentru mine. De fapt nu ma mira,mie si maioneza facuta la mixer mi se taie, asa ca eu fac maioneza la mana ca pe vremea bunicii.
Maru icrele mele sunt cu sare in frigider de o saptamana cel putin. Inseamna ca sunt super bune acum!
Felicitari pentru blog Maru, creativ, inspirant, calduros! Nu am citit decat putin, dar am recunoscut vocatia
Zavalita, tu esti prea la locul tau, d-aia cred ca te simteai ''subestimata'', parca e prea dur termenul, poate mai bine spunem timida sau timorata. Dar sa stii aici trebuie sa te transformi intr-un dragon, adica vreau sa zic ca o sa ti se deschida multe usi aici si iti poti face multi prieteni pe principiul ''Cere si ti se va da!''
maru spune:
islen, multumesc pentru aprecierile la adresa blogului...
sunt scriitor de closet, parca asa se zice, nu? Nu ma compar eu cu ce bloguri sunt pe acilea, dar imi place sa scriu...cateodata
eu sunt innebunita dupa icre, si dupa ce le bat, imi opresc intr-un castronel si pun bucatele de macrou afumat si ceapa tocata marunt, marunt...oh, delicios!
Doloress spune:
Zavalita imi pare bine ca iti place... foarte bine ca te plimbi, numai asa reusesti sa cunosti nu numai orasul, dar si oamenii, sa incepi sa te simti ca acasa. Eu primul lucru pe care mi l-am luat (ca n-aveam si inca n-am carnet) a fost o bicicleta. Am strabatut pistele ciclabile in lung si-n lat, mergeam in fiecare zi la biblioteca sau pur si simplu cascam gura prin parcuri, prin diverse locuri animate. Stateam intr-un colt si observam oamenii.
Luam harta cu mine si imi propuneam, azi merg sa vad cutare cartier.
Acum tare as mai vrea sa am timp, dar nu e. Deci timpul ala de la inceput, mai ales daca e vara, e tare important sa-l folosesti plimbandu-te peste tot.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
mikiion spune:
Dragaiaca
Azi ma uitam la iesire din metrou spre spital....ma gandeam ca esti acolo.....
Vorbind de dentisti, nu comentez daca sunt buni sau rai comparativ cu Romania...Dar ieri cand am facut un tratament de canal m-am simtit ca un extraterestru pe masa de operatie la NASA..... Ce complicat faceau totul.... Tot felul de instrumente....Ei nu au vazut scos nervul fara anestezie cu un ac? Mai nasol e ca ma doare capul rau de tot dupa anestezia lor..... Ma gandeam sa le spun sa nu mai imi faca , dar oare accepta?
iselin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikiion Dragaiaca Azi ma uitam la iesire din metrou spre spital....ma gandeam ca esti acolo..... Vorbind de dentisti, nu comentez daca sunt buni sau rai comparativ cu Romania...Dar ieri cand am facut un tratament de canal m-am simtit ca un extraterestru pe masa de operatie la NASA..... Ce complicat faceau totul.... Tot felul de instrumente....Ei nu au vazut scos nervul fara anestezie cu un ac? Mai nasol e ca ma doare capul rau de tot dupa anestezia lor..... Ma gandeam sa le spun sa nu mai imi faca , dar oare accepta? www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> www.dropshots.com/mikiion2009" target="_blank"> Virsta Marc-Adrian |
Apropo de dentisti:
1. o invidiez pe Casandra datorita fratelui ei = mana de lucru specializata in familie
2. eu am venit din Ro in 2004 cu totul facut, pe principul ca e bine sa fiu tratata acolo sa nu ma ia durerea de dinti pe pamant nou
3. si ghici? lucrare pusa peste (deasupra) nervilor neomorati, a se citi ulterior infectie. Doctorul la care lucrasem in Ro era scump si bun, lucra pe elita, dar n-am avut eu noroc.
4. Miki - Mihaela? - Daca insistai ieri te legau de scaun si iti scoteau nervul pe viu...hahhaha
5.Mie imi place mult felul dentistilor de a lucra aici, si imi place mai ales preventia care se face, la scoala, in cabinete.
6.Noi am avut in vizita un baietel din Ro de 8 ani. Copiii se inteleg f bine. Si la amiaza, dupa ce am luat toti masa, copilul nostru se indreapta spre sala de baie pentru a spala dintisorii , ii zicem si lui si el ne raspunde: ''Dintii se spala o data pe zi, seara, atfel se tocesc!''. Bine ca tot el ne inchidea noaptea lampile de veghe de prin casa ca sa nu paltim noi scump curentul...
delia79 spune:
BUN VENIT SEBI!!! BUN VENIT FELIX!!! DE DRAGAIACA Sa fiti sanatosi si mancaciosi si dormiciosi si sa aduceti numai bucurii parintilor emotionati!
Tocmai ce-am primit un semn de la sotz de Dragaica, cu vesti minunate: baietii sunt sanatosi si frumosi . S-au nascu la ora 12 si ceva (organizarea spitalului de kko), au primit note superbe, au 2750 kg si 47 cm Felix si 3200 kg si 50 cm Sebi (sper ca nu i-am confundat ), pe scurt sunt niste bijuterii . Tanara mamica e bine, se recupereaza si invata impreuna sa alapteze puiutii.
YUHUUUUU!!!!
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
pitilache spune:
Multumim de asa vesti grozave delia79!
Felicitari Dragaica si tie si sotului! Bebici cuminti si mancaciosi iti doresc! Iar tie refacere rapida!
zavalita spune:
wow ce mari sunt bebelusii! Ce familie mare!
FELICITARI!!!
Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!
Andreea,refacere rapida!