Aspirante. Nike suntem alaturi de tine!!!(547)
Raspunsuri - Pagina 12
ancadragoman spune:
ce sa spun,asta este dorinta ei si dragoste cu sila...
Katy si eu ma rog si cred in Dumnezeu numai ca mie mi se pare ca prea lasam multe in grija lui.Nu te supara pe mine
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
didi32 spune:
Cat poate fi de ok? nu stiu ce sa mai zic... toata lumea zice ca municipalul nu e pregatit pt asemenea situatii, ea mergea acolo pt Badiu, el e singurul care a acceptat s-o ia in evidenta...
in devenire
p@ulici spune:
Daca ea nu e de acord... nu putem face decat sa ne rugam si sa speram ca vor fi bine si ea si bebe.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
ancadragoman spune:
La Badiu era?
Asta spune tot,pai a acceptat ca si bani ei sunt buni si daca moare asta este altul la rand

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
draguta spune:
voi mai intelegeti ceva?
i s-a oferit un ajutor si refuza cu toate durerile si problemele pe care le are
bebelu86 spune:
da..
mi se pare aiurea sa intervenim dc nu vrea
dupa sa se supere si sa zica k ne bagam
pana la urma, noi am incercat
chiar nu stiu ce sa zic.
frate..dar stateam acolo dc stiam k vine ala sigur
dar asa....e pe mana nimanui..iar ala vine abia luni k cica nu a gasit bilet de avion mai repede..
hai ma lasi 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
p@ulici spune:
Eu pe de o parte o inteleg... si eu am facut o greseala asemanatoare ... si voi regreta toata viata... s-a pus problema sa merg pe cont propriu, e drept ca 180km si travaliul incepuse deja, dar atunci imi era frica sa nu nasc pe drum.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
bebelu86 spune:
Paula dar cand sti si tu ca acolo nu sunt conditii, cand toti din jur iti zic sa mergi in alta parte k acolo e varza, cand vezi k aia isi bat joc de tine si nu te baga nimeni in seamna, cand vezi k te chinui de mori si medici iti zic sa mai astepti ca inca nu e mom sa nasti, ce iti trebuie mai mult de atat ca sa pleci si sa le faci scandal???
ti se pare putin ce ti se intampla???
deci eu nu mai intelg nimic frate..
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
p@ulici spune:
Bine, la mine situatia a fost diferita... eu am plecat dar acolo unde au vrut ei sa ma trimita cu ambulanta si nu unde am crezut eu ca ar fi mai bine, ca acolo rtebuias a plec pe cont propriu, dar asa cum ti-am zis regret.