Pete de mucegai...

Pete de mucegai... | Autor: alinapascuti

Link direct la acest mesaj

Buna,
as avea si eu nevoie de un sfat:cum pot sa scot pete de mucegai de pe un carucior...multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

inainte de a folosi substante antimucegai, care de obicei sunt pe baza de clor, asadar pot decolora/deteriora materialul caruciorului, nu mai zic de miros si eventuale probleme pentru bb, incearca sa vezi daca nu poti "demonta" materialul de pe scheletul caruciorului, astfel incat sa-l poti spala manual sau in masina de spalat rufe...
mai poti incerca alta varianta : daca incape tot caruciorul in cada sau stai la casa (cu curte) poti incerca sa speli caruciorul cu totul (apa calda+detergent+putin clor si freci bine cu un burete aspru sau perie), il clatesti apoi cu dusul/furtunul de apa si il pui la uscat la soare, cu canicula de acum se usuca aproape instantaneu...
eu asa am procedat cu ambele carucioare (am folosit ambele metode, demontare material sau spalare cu totul), primul a fost marca chicco, al doilea, model sport marca bertoni, nu s-a intamplat nimic cu carucioarele...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput