Prietene la bine si la greu - 39

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Noapte buna.Ma duc la .

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Intr-un final..am iesit invingatoare..asta dupa un intreg maraton de busilat, ras cu gura pana la urechi si alintat.

Lili, cine e inculpatul?

Di, as vrea sa comand si eu o masinuta pt Matei, in genul celei pe care o are David al lui Dana.n, de pe mytoys.de...parca tu spuneai ca in plus, fata de pretul produsului trebuie sa mai adaug 16 eur pt transort? E prima oara cand vreau sa comand de pe un site din strainatate

Aveam atatea de scris...am uitat..si de citit am citit tot..sunt o bestie. Stiu ca vroiam sa intreb ceva.

By the way, bem si noi ceva?!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Ralu vroiam si eu sa dau comanda.Vezi ca ultima data(saptamana trecuta)nu mai aveau decat masinuta ca a lui David.Un model mai ieftin il gasesti www.intrasavezi.ro/masinuta_5_in_1_maestro/226.htm" target="_blank">aici sau in carrefour la 290ron.Masinuta lui David o gasesti si www.intrasavezi.ro/masinuta_bubble_go_confort_smoby/2375.htm" target="_blank">aici .Pretul e aproximativ acelasi cu ala de pe site-ul nemtesc.Transportul era 15 euro parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

va las eu un ceai de mere a la turcia ca tot veni vorba, cu tot cu gheata, ma indrept catre camera racoroasa cu una bucata tzitzi iar infundata, este cea de la care suge mai putin

Liloasa se vede maine cu Vlad sa inteleg, bagam o intalneala ?
Scaunul Este Romer First Class Plus 2010, este unul din fff putinele modele care merge pus cu spatele la sensul de mers si se lasa aproape la orzontala

Miany - sa traiasca Davidul cu progresele lui si sa o mai lase pe mami pe la noi

Floricik itit doresc sa se insoare/marite cu totii anul asta si la anul toata lumea la turcia

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna seara

Incep prin a o urechi pe Lavi. Deci: nu se poate asa ceva!!!!. Cum adica ai gresit ca te descarci aici?!?! Daca mai aud asta( citesc) , eu care vin cu problemele neamurilor-neamurilor mele... ma iau pe mine de fundul pantalonilor si de guler si imi dau un sut in fund!!!! Clar?!?!?! Tare rau imi pare ca nu va mai ocolesc necazurile... dar va rasari soarele si la voi. Sper sa treaca repede mana sotului si sa faca avioane cu rares prin casa.

Andre, mama lui de butoi... si buni asta care iti tot pune piedica sa te rastorni in el.... Uff Doamne!... Astept sa vorbim ...

Siminuco, da tu esti toata o gospodina... Ce noroc pe ginerele tau ca doar n-ai a lasi ranjita delicioasa sa gateasca.... no???

Pup toate fetele si revin sa va spun de noi

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

asa una mica sa nu-mi ies din mana

Mergi la inceput

Modelul de pe site-ul nemtesc care e in stoc e mai simplu si e www.mytoys.de/Smoby-Rutscher-Bubble-Go-II-Balade-weiss/Smoby/KID/de-mt.to.br01.36/1869350" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Seara buna. Greu a adormit astazi...

Lili nu mai rochitesc nimic. E imposibil daca n-o am pe soacra-mea in Arad. Succes maine la intalnire Teo nu face prea multe ( la propiu) e tare linistita si cumintica, si un pic lenesuta. Dar papa bine, creste, nu ma chinuie pea tare si moooor de dragul ei!

Ralu, da e 16 euro transportul, il adaugi in plus la pretul produselor.

Tina, daca masinuta e aia de la Smoby, o au si e 70 de euro, mai e muuuult pana la 700 de ron, chiar si cu transportul... http://www.mytoys.de/Smoby-Rutscher-Bubble-Go-II-Balade-weiss/Rutscher-Lauflernhilfen/Babyspielzeug/KID/de-mt.to.ca02.03.12/1869350

Monica, nu te ingrijora, lui Vlad i-au iesit dintii la 10 luni jumate abia, la Teo la 8 luni si la Timi la 6. Fiecare copil e diferit fie ei si frati. Felicitari ptr progrese.

Raluci, sa stapaniti sanatosi scaunul!

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2

Diana cu Vlad(16.05.04)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

Mergi la inceput

ce se chinuie astia saracii

Mergi la inceput

Raluci ceaiul ala de mere e divin.Cand venea unul dintre sefii francezi ne aducea ciocolata si ceai turcesti.Erau o minunatie.Fabrica la care lucram(lucrez?) are o filiela si in Turcia asa ca omul se ducea in Turcia si apoi venea la noi.Niciodata invers.

Mergi la inceput