Prietene la bine si la greu - 39

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Citat:
citat din mesajul lui floricikAndre, Licuriciule , solutia de care vorbiti e pt spalat gresie , faianta? Eu m-am cam saturat de produse gen Domestos(sotului nu-i place cum miroase) si chiar am spalat in ultimul timp cu apa si otet...sa adaug ulei de lavanda(sau ce uleiuri mai am prin casa) nu mi-a dat prin cap. Pe langa astea tre' sa mai pun altceva in apa ? Stiu ca si bicarbonatul de sodiu, sucul de lamaie sunt bune pt curatenia casei, dar probabil s-a vorbit pe aici...Lyly, cum e la mare ??
Pentru gresie trebuie apa, otet, alcool pur si o picatura de solutie de spalat vase (tot facuta de tine, daca se poate). In loc de alcool poti pune tea tree, dezinfecteaza. Bicarbonat si lamaie nu pana e bebe mic sau nu pe unde linge.
hihi, iote ca mere si la gresie!! Eu cu apa aia am spalat si parchetul si gresia din hol, din comoditate. Si vreau sa spun ca a fost ok!Deci retetele lui Andre rullz!! Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Dar pe pacrhet nu punem alcool, da? Doar pe gresie. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Monis voi ce faceti? Ce face micutul Santi?

Gabitza, cum sunt gemenasii? Mai zi-ne de Eva cea dolofana si de Dragos cel frumos?

Ariadna, tu cum esti? Ce nazbatii au mai facut printisorii tai?

Dozz,Shtrumphy,Na_bo... voi ce mai ziceti? Dar tu, mama tizului? Si Coque, si Favours...pe Simina am mai citit-o...la fel si pe LiliA, insa astept si o postare de-a lui Lumi{/b]!

Am senzatia ca imi cam pierd laptele...si nu stiu ce sa fac...beau in continuare zilnic 4 litri lichide si iau si galafor...dar...e pe duca

[b]Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!
Asa creste puiul meu

Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salut. Noi suntem la ai mei in Timisoara.
Pana la urma am reusit sa scot laptic de dimineata asa ca cina cu cereale e salvata.

Lidia, ma bucur ca ai dat un semn de viata! Acum nu mai exista altceva decat mamici tinere, daca e sa ne luam dupa zanele de la Hollywood cu cat mai in varsta cu atat mai in trend... Te pup si-ti tin pumnii sa fie bine cat mai curand!

Andre, special! Fara flori...

Raluci, la mine dureaza vreo 16 ore pana se desfunda cananlele...

Fug ca plange Teo...Nu se lasa adormita nicicum...

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2

Diana cu Vlad(16.05.04)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Enjoy

Prietene la bine si la greu 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa75 spune:

Salut!
Din pacate nu reusesc sa recuperez din urma, bubulina mea cred ca trece prin asa zisa anxietate de separare ca nu vrea decat cu mine si mai nou zice (adica urla) MAMA in mod voluntar. Abia sunt la cap.29 dar cred ca o iau cu cititul de la coada la cap.
Subiectul mancarea si nr. de mese este cel mai sensibil pt mine deoarece oricat m-as stradui nu reusesc sa avem un nr fix de mese si pt ca nu prea mananca cine stie ce tot laptele e baza. In prezent avem masa de pranz la 14,15 sau 16 si de pe la 17,18 sau 19 de fructe. Nici nu m-am gandit la mic dejun pt ca nu prea stiu ce sa-i dau. Am avut o tentativa de a scoate niste lapte cu pompa si dupa un sfert de ora am scos fix 10 ml.
Dilema mea majora din ultima vreme este ca vreau sa ma intorc la servici din septembrie si nu stiu cum sa procedez sa o fac sa nu vrea lapte cat sunt eu plecata. Ma gandisem la varianta sa mulg lapte si sa las acasa dar dupa experimentul esuat nu stiu cum sa fac. Va rog daca aveti idei, sfaturi sunt binevenite.
Intrebare: cum pot vedea poze? pls PM

Mergi la inceput