La Dovlecelu' vesel *3*
Raspunsuri - Pagina 20
lutoniana spune:
Sa traiasca cea mai doamna dintre doamne !!!!!
LA MULTI ANI TECHILA DRAGA !!!!!!
sper sa nu ma fi lasat memoria si sa-ti placa aceasta formatie
www.youtube.com/watch?v=_th4iE5kPDo&feature=related" target="_blank">dedicatie cu pupic
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
NelaM spune:
Doamnelor, va salut!
Am intrat sa ii zic Techilutei LA MULTE LUNITE!
Multa sanatate, draga mea, tot ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca.
Faci chef?... e tinuta obligatorie? sa stiu sa imi iau o rochicioara fal fal, de gazela pentru diseara...
Va pup!
Je este pe baricade, la servici.
Sper ca ati avut un weekend frumos.
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
hepilica spune:
Salutare!
La multi ani Techila!!!!!
Sanatate si multe bucurii alaturi de intreaga ta familie!!!
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
La multe lunite inainte Joshua, pui frumos si scump!
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
techila spune:
www.youtube.com/watch?v=p4WZ11zzQIA" target="_blank">LA MULTI ANI TECHILAAAA!!!!
sa traiesti, sa-ti traiasca copiii!!!!!!
esti o fata minunata, pupa-te-as!!!!!!
sa bem, sa ne veselim!!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
happy_uka spune:
La multi ani Techila !!
Tot SudEstul Romaniei iti doreste fericire si zile frumoase langa baietii tai frumosi si haiosi!!
Te pupam cu mult drag !
www.trilulilu.ro/UCAM/53b25edeca7417" target="_blank">Dedicam din toata inima!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Nela ! Cat ma bucur sa te vad !
Sa inteleg ca ne vedem diseara la petrecere? !! ZuuperTruuper! Eu zic sa nu-ti faci griji in legatura cu tinuta, lasa fusta pencil, esti fooarte sexy in ea !! Eu o sa vin in tinuta de canapea, asa, pentru diversitate Pup Anuska si pe Buni si mai ales pe Tini !!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Nela ! Cat ma bucur sa te vad ! Sa inteleg ca ne vedem diseara la petrecere? !! ZuuperTruuper! Eu zic sa nu-ti faci griji in legatura cu tinuta, lasa fusta pencil, esti fooarte sexy in ea !! Eu o sa vin in tinuta de canapea, asa, pentru diversitate Pup Anuska si pe Buni si mai ales pe Tini !! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
de care canapea duduie??? te vreau in tinuta de lounge...da?????
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
happy_uka spune:
Ai ma , ca nu gasesc saci marimea mea..
Dar! Daca ti-ai exprimat aceasta dorinta, ma fac luntre si punte - la propriu !! - si tinuta lounge scrie pe mine
Cum te simti mami la asa frumoasa etate?
Azi nu prestezi curatenie sper, da? N-o sa ne suparam daca e un pic de praf pe ici pe colo!
_