La Dovlecelu' vesel *3*
Raspunsuri - Pagina 17
happy_uka spune:
Mai !
Eu v-am lasat o ghicitoare si voi ce faceti? Vaccinuri auzi..Nu puteti fi putin serioase..ooof!
Va intrebam daca ghiciti cu cine ma vad eu luni ! Cum nimeni nu se inghesuie cu ghicitul (imi pierd din farmece, trist)..va dau tot eu raspunsul: cu kemsy !! Eu si alte cateva fete () de aici din oras ne vom intalni pe racoare, luni seara . Abia astept sa-l cunosc pe Loris si pe parintii lui Si sa fac poze la care o sa ma uit doar eu, asa!
Ralux, de ce zici mami de polemici..nici gand de asa ceva..Am gustat eu si nu se simte nimic. Hai, te dulce!
Bia, iarasi multumim!
Hepi, ce ma bucur ca ma intelegi.. Stiu ca e un copil absolut normal..dar stii cum e..ti se pare cel mai cel dintre cei mai ...
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Mai Daniela oare de ca vad eu steagu ala al tau verde cu galben? Nu ar trebui sa fie albastru cu galben? Neata fetelor Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
neata!
påi mami la mine e albastru cu galben.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 9+
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Am vazut ca vb de zor de vaccin pt nu stiu a cata oarå.
Så va spun cum e aici.Am intrebat si eu cand am fost la vaccin ultima data , ce se intampla daca eu alegeam så nu le fac.Mi-a spus ca daca vreau imi da o brosura mare si groaså så citesc despre ele.Mi-a facut usor un rezumat, la refuzul meu de a lua acea brosurå, cum ca ea a citit si ca se bat fff multe cap in cap si ca ea nu poate spune decat ca e ca o simpla loterie.Apoi chestii de promovare, unii mai scot din burta anumite beneficii a anumitor vaccinuri, unii uita så spuna tocmai beneficiile lor.In fine eu prea multe nu am inteles ce a vrut ea så spuna , cert e ca mi-a spus ca fara ele el nu avea så calce la nici o creså/gradi.Ciudat dar asta a fost explicatia.
si inca ceva, poate par usor nepåsåtoare.Nu, nu sunt cand e vb de copilul meu dar am renuntat pur si simplu så stau toata ziua cu ochii in internet så caut diverse informatii.Sincer!Mi se zburleste parul cand caut o simplå explicatie la anumite reactii ale copilului.Am renunat demult så imi cresc copilul dupå internet.
fetelor apreciez f mult informatiile date , desi cred ca v-ati dat seama ca eu nu deschid toate linkurile care le postati pe aici, dar cum am spus am renuntat så caut diverse la internet.Prea multe s-au bautut cap in cap atunci cand am facut-o.
Va rog eu nu va supårati pe mine.Sunt si putin obosita asa ca daca nu gasiti vreo relevanta in cele scrise e din cauza oboselii.Vå pup!
Crystina mami, drum bun si concediu placut!.Da eu vreau, daca ai loc pufuleti, multi pufuleti!Glumesc!
Uka hai mami nu te mai gandi ca nu merge Carinuca bine sustinuta.Nici nu e nevoie , ca altfel daca o ia la fuga nu ii mai vezi mocusoarele ei , cum se stramba ea asa de iti vine så o papi.Vå pup!
Imi pare tare rau ca pierd maine petrecere mare aici.E ziua distinsei noastre duamne Techila!
dar promit så beau un paharel de bre fara alcool in cinstea ei.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 9+
Bruce, minunea noastrå
raluk16 spune:
Iulika cum sa pari, mami, nepasatoare? Pai e exact cum ai zis tu, unii dintr-un colt exagereaza cu meritul vaccinurilor, astialalti din astalalt colt exagereaza cu teoria conspiratiei, de nu mai stii care spune adevarul. Ti-am mai zis ca esti super mami de super Bruce, nu?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Uka eu ma gandeam ca te intalnesti cu Hepi, apoi daca nu ai mai zis nimic nici tu, nici ea, eram sigura ca te intalnesti cu cineva cu care te-ai mai intalnit, techilosii & co.
Bia
lutoniana spune:
Raluk pentru faptul ca nu incerci sa convingi pe nimeni despre parerile tale si despre orientarile tale esti atat de apreciata, sunt sigura ca stii asta.
Copii cu autism sunt aici foarte multi, la fel si cu sindrom down (Adi zice ca sunt rasa degenerata si asa se explica numarul mare, eu nu sunt de acord cu asta). Eu ma rog doar la bunul Dumnezeu sa-mi tina copilul sanatos si voios.
Ceea ce va doresc si voua indiferent de ceea ce alegeti.
Pentru mine astfel de discutii sunt constructive dar raspunsurile mele, ca si a tuturor fetelor sunt date in functie de starea de spirit din acea zi.
Sper ca nu te-am suparat Raluk
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
lutoniana spune:
Uka ce tare ...vei vedea live freza aceea mortala a lui Loris
Sa-i pupi din partea noastra si pe mami cea draguta
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Raluk pentru faptul ca nu incerci sa convingi pe nimeni despre parerile tale si despre orientarile tale esti atat de apreciata, sunt sigura ca stii asta. Copii cu autism sunt aici foarte multi, la fel si cu sindrom down (Adi zice ca sunt rasa degenerata si asa se explica numarul mare, eu nu sunt de acord cu asta). Eu ma rog doar la bunul Dumnezeu sa-mi tina copilul sanatos si voios. Ceea ce va doresc si voua indiferent de ceea ce alegeti. Pentru mine astfel de discutii sunt constructive dar raspunsurile mele, ca si a tuturor fetelor sunt date in functie de starea de spirit din acea zi. Sper ca nu te-am suparat Raluk Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Nuuuuuu!
Din contra, m-am temut ca s-a interpretat tonul meu ca fiind categoric, ca sa nu spun ca am crezut ca am fost ca cei ce umbla cu brosuri din usa in usa
biaz29 spune:
Iulika, eu stiam ca si in Romania e la fel, adica nu iti prmesc copilul la cresa si gradinita (si s-ar putea chiar si la scoala) daca nu e vaccinat. Nu stiu daca e un argument corect, dar cu siguranta este unul practic. Ce mai face burtica? Abia astept sa ne spui ce surpriza cresti tu acolo.
Raluk, nu cred ca cinevapoate sa nu-ti aprecieze atitudinea. Mie, una, imi place tare mult.
Uka, tu esti privilegiata ca locuiesti la mare si te intalnesti cu atatia dovlecei. Nu te ingrjijora cu privire la mers. Subsemnata a facut primii pasi la un an si o luna si uite ce mandrete m-am facut. Domnisoara ta e preocupata de lucruri mai importante acum si nu are timp de altele.
Luto, ai incercat cu batista bebelusului? Poti incerca sa i-o dai lui si sa-l ajuti sa-si scoata mucisorii.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
aricelul spune:
Buna,
Uka si eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji ...Maria are zile in care nu merge deloc pt ca nu vrea, iar in celelalte zile merge foarte putin ... 2 ture de camera ...deci noi suntem chiar ultimii ...
Luto multa sanatate lui David
Raluk asa cum am mai spus informatiile de la tine sunt binevenite ... eu am citit atat de multe lucruri incat nu stiu cum e mai bine .... offf...
_
Maria (28.08.2009)