La Dovlecelu' vesel *3*
Raspunsuri - Pagina 13
happy_uka spune:
cred ca e greseala..mai bine ma culc la loc..
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
hepilica spune:
ma, sunt intr-o uriasa dilema cu ROR-ul asta.
cand citesc de boli, ma inspaimant.
cand citesc de vaccin si de ce contine el, imi palpita inima.
cu cat faci mai multe imunizari (vaccinuri), cu atat copilul tau este mai expus la autism si alte afectiuni ale sistemului nervos, ale imunitatii. cauza: mercurul.
inteleg ca acest ROR contine cea mai mare doza de mercur dintre toate vaccinurile, iar cauza afectiunilor aparute in urma imunizarilor, este perioada scurta in care se fac atat de multe (in 12 luni...o gramada de vaccinuri. daca mai faci si optionale...).
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
Hepi!
E simplu, nu il faci Maiei si gata!
E mult mai rau sa traiesti cu indoieli, cu sentimentul ca ai cazut prada sistemului. Cred ca si eu o sa-l refuz.
Eu nu am pregatirea necesara sa dau sfaturi..e o decizie individuala .
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
cred ca face atingere!
totusi, nu este casa costache?
_
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka cred ca face atingere! totusi, nu este casa costache? |
nu .
---
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
ah, ce pacat..asa as fi vrut sa vorbesc cu costache..
pot sa vorbesc cu dumneata ?
sau ai treaba? pleci?
_
hepilica spune:
as pleca. da' acum daca tot ai sunat, poate mai vorbim, vedem daca avem ceva sentimente comune, ne dam intalnire si in final poate iti cer prietenia .
---
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
io am sentimente comune, jur!!
tare mi-ar placea sa te cunosc, ai o voce asa de placuta, suava si cristalina!
_
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka io am sentimente comune, jur!! tare mi-ar placea sa te cunosc, ai o voce asa de placuta, suava si cristalina! _ |
poti sa o intrebi pe mama ta daca te lasa maine sa ne plimbam in jurul blocului?
te superi daca, asa cristalina si suava cum sunt, o sa vin si cu nepotica?
---
Multumesc lui DD.