Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower
Si am si o intrebare: pana la urma zeama in care fierb legumele se arunca sau nu? De ce se mai cheama supa daca o aruncam? Soacra-mea sustine ca radacinoasele au nitrati si ca apa in care fierb legumele trebuie aruncata. Eu ...nu stiu ce sa mai cred. Pediatra mi-a zis ca sa fierb toate legumele si sa le dau pasate, pe rand. No....De ce sa le mai fierb pe toate daca tot arunc apa aia si pasez doar una sau doua legume? Nu era ideea ca pasezi leguma si faci supa cu zeama aia? Ia bagati niste pareri....
multam fain.

va pup pe toate. la rand. si pe toti pufuletii....

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

eu nu folosesc apa scursa de la morcov (le fac la steamer si alte radacinoase nu am mai pus) decat daca 'marfa' e de la mama din gardina. in rest ... pun apa plata ptr subtiat piureul.
in alta ordine uite si aici un aticol http://www.wholesomebabyfood.com/nitratearticle.htm

larisel - te poti inspira de pe site-ul de mai sus cu privire la congelat

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

merci eu nu stiam...stiu ca atunci cand esti racit iti trece de la supa de gaine cu legume si ca apa are vitaminne si nu numai ca puneam apa in care fierbeam legumele ptr subtiat piureul, dar restu de apa nu o aruncam, ii dadeam sa o bea in loc de apa plata cand ii era sete offff...Merci mult! chiar nu stiam! noroc ca nu ii dau radacinoase de mai mult timp, numa 3-4 sapt..

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Alexutzzza, am uitat sa-ti zic ca si eu i-am dat un biscuit in mana si molfaia la el de numa dar tot de aia l-am luat, frica sa nu se inece.

grecul papacios

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

acum face iar kk e haios cum se screme :)

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

dulcineea "productie" usoara si sa va fie de bine! !

danyelana merci..si eu ma gandeam sa dau iaurtul cu fructe. Merci de aducerea in discutie a subiectului Kiwi, si eu am remarcat mesajul, am vrut sa raspund da nu stu ce s-a intamplat pana la urma, bine ca ti-ai amintit tu si multumim si lui Lillo pentru contributia pretioasa.

Merg sa vad si eu poze, poate mai sterg din cele de la botez si pun poze cu piscina de ieri

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

mai intreb odata:

are cineva filmulete cu THE BABY HUMAN? pls se mai pot atasa inca o data p maill..plsssss

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Am vazut o Bobitza frumoasa foc Pacat ca e data ca altfel o ceream

Lorex ce aparat ti-ai luat ca vreau si eu altul? Esti multumita, cat a costat? Poti sa trimiti pe PM daca nu vrei sa zici aici

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

gmilady,de ce nu spui tu pe cand te sarbatorim? ai zis ca esti leoaica...

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mai e un pic, acum pe 16, de azi in doua sapt Dar nu ma puneti pe prima pagina pls decat daca e obligatoriu ca na, in caz de dusmani macar sa munceasca si sa puna mana sa recupereze nu asa mura-n gura pe prima pagina Oricum nu ma veti rata, ca o sa ma prezint eu aici cu de toate, avand in vedere ca schimb si prefixul (sau ma rog, poate , sa vedem starea sufleteasca de moment )

Si stai asa, ca eu acum mi-am dat seama ca tu te muti, nu gluma!!! Mie-mi scapa si ma gandeam ca au schimbat iar astia de aici sistemul de invatamant cu totul nu ca nu i-as crede in stare Spor la pregatiri si curaj lui Raducu Nu mai intreb mai multe ca banuiesc ca s-au mai discutat , ma mai prind eu pe parcurs

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

mai intreb odata:

are cineva filmulete cu THE BABY HUMAN? pls se mai pot atasa inca o data p maill..plsssss

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

eu nu ti-am raspuns ptr ca nu te pot ajuta intr-un viitor apropiat. Eu le am pe toate dar acasa....dupa jumatatea lui septembrie daca te mai pot ajuta...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

mai intreb odata:

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Sunt la iepurasi pe prima pagina, tot de la voi stiu , destul de jos, "Filmulete despre puiul de om"

Mergi la inceput

VAzut pozee!!!!!!!!
Super poze de bobitzaaaaa! lorex voi ati umblat la setarile aparatului de sunt culorile asa?
Ce aparat aveti, noi avem un Nikon 300 si sotul e f multumit de el si l-a luat cand ne-am cunoscut sa faca poze in prima noastra vacanta avem niste poze fantastice absolut superbe!

Miremia m-am tavalit pe jos de ras de delfinitza ta! asa poznasa si haioasa e! seamana cu tine si are niste adorabili ochi albastriiiiii!!!!!

Bebe de Xela nu mai e bebe! sta in funduletz ca oamenii mari si deja le are cu PC-ul ! MP poate-ti repara si tie calcu

am incarcat si noi poze de bb piscinit ma intorc sa ma mai uit l alte poze de pufi sa vad cine ce a mai pus!

de Yannis

Mergi la inceput