Aspirante optimiste > 20 ani (546)
Raspunsuri - Pagina 17
cami_antonia spune:
bebelu e mai greu
\]da avand in vedere ca e bebe mic
asa
va iesi fara probleme
chiar daca are cordonul in jurul gatului
fratemiu la mnastere
l-a avut de 2 ori
si era la termen
si e bine
traieste
p@ulici spune:
eu nu cunosc spitalele din Bucuresti, dar daca fetele zic sa mearga in Giulesti incearca sa ii explic ca e pentru binele lui bebe. Neaparat sa ii faca cezariana si sa nu astepte sa fie pregatita pentru orice oricand. Toate sfaturile care li le dau ti le dau din experienta, eu a trait 12 zile jumatate printre prematuri si stiu cat lupta ei pentru viata lor, dar mai conteaza mult si spitalul unde se nasc sa nu fie transportati ulterior... fetita mea nu era transportabila si de aceea regret si voi regreta toata viata ca nu am plecat la Cluj pe cont propriu. Colul ii e inchis? Daca continua cu contractii si sub tratament perfuzabil m-ar mira sa reziste pana luni, e adevarat ca ar fi mai bine pentru bebe dar uneori nu se poate amana asa de mult si fiind fisurate membranele poate i se vor declansa contraciile de nastere si atunci va fi prea tarziu sa se mai multe. Si la mine a existat riscul nasterii premature si totusi m-am incapatanat sa nasc cu dna dr si in final nici nu am nascut cu nici nu am ajuns intr-un spital foarte bun.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
ancadragoman spune:
Raluca da-mi numarul ei sa o sun eu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
p@ulici spune:
Unui copil prematur ii scad sansele de a ramane in viata daca se naste natural, cu atat mai mult cu circulara de cordon. Eu am nascut natural, dar daca nasteam cu ceza avea mai multe sanse fetita mea... nici atunci nu era sigur ca ar fi trait, insa ... Iar cu circulara de cordon un copil la termen al prietenei mele era sa moara si a stat la incubator ca a necesitat interventii si resuscitari, nici macar nu a plans la nastere.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
bebelu86 spune:
Paula, situatia ei e mai delicata
nu poate face cezariana, e alergica la anerstezic si poate muri oricand.
asa k singura sansa e sa nasca natural.
Cami nu o lasa. chiar dc e mica, e bine k dc Doamne fereste are ceva, se rezolva mai usor acum, decat mai tarziu.
mergi la ortoped. k ala iti zice clar ce si cum.
dar ai grija..ca si astia se ocupa fiecare de o parte a oaselor. unii sunt pe maini si picioare, altii pe coloana, intereseaza-te si vezi care e cel mai bun pe partea de coloana.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bebelu86 spune:
Anca ai pm 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
18+
bebelu86 spune:
mi-a dat mesaj acu
dc se agraveaza situatia se duce la giulesti.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
18+
p@ulici spune:
Asta nu stiam, imi pare tare rau.
La mine a fost de asemenea mai delicata ca luam anticoagulant si de aceea le-a fost frica sa imi faca cezariana ca eu am fost primul caz. Oricum cred ca cel mai bine ar fi sa mearga acolo unde bebe are mai multe sanse.
cami_antonia spune:
da paula ea nu poate face cezariana
de aia fug astia de caz
ca este alergica la f multe
ea a mancat toata sarcina doar perfuzii si f putina mancare reala
de aia e un exemplu de curaj p[t noi toti
medicii i-au zis ca sansele sa moara la nastere indiferent de modalitate sunt mari
asa ca ea e curajoasa oricum
sa ne rugam pt ea
sa o pazeasca dumnezeu