Pro si contra produse teleshoping - experiente
Raspunsuri - Pagina 5
bruxinha spune:
pe mine ma tenteaza aparatul ala de masaj- Relax&Tone parca-i zice. E vreo doamna care l-a incercat si vrea sa ne zica si noua cum e?
Christie spune:
Si pe mine ma intereseaza aparatul de masaj Relax&Tone! Daca cineva la incercat, poate isi impartaseste impresiile cu noi. Costa destul de mult si as vrea sa stiu daca isi merita banii.
Alex@Sara spune:
eu mi l-am comandat de ziua mea,in martie,ca m-au sunat sa imi ureze la multi ani,si daca comand am reducere,si un cadou.Ok,mi-l doream demulticel,zic haide ca e momentul,cu reducere,un cadouas mic......cand ma suna sa imi zica ca il primesc in maxim 10 zile lucratoare,surpriza...pretul era intreg,ca cica e produs de top si nu are reducere.Ok,lasa ca nu-i bai,primesc si un cadou si tot e bine....imi vine si cadoul erau 3 odorizante de camera,care miros.......de nici nu le simti.L-am incercat putin,pare a fi ok,sper sa isi merite banutii,care nu-s chiar putini.
Si saptamana trecuta mi-a zis o prietena ca aduce cineva cu 100 ron cu transportul inclus ,dar eu deja am dat dublu...
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Poftiti la shoping....
stefiuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Christie Si pe mine ma intereseaza aparatul de masaj Relax&Tone! Daca cineva la incercat, poate isi impartaseste impresiile cu noi. Costa destul de mult si as vrea sa stiu daca isi merita banii. |
Eu il folosesc de aproape un an, pe mine ma ajutat dar tin sa precizez ca nu e doar meritul lui. Mai trebuie sa ai grija si la stilul de viata(alimentatie, miscare, etc). La inceput il foloseam de 3,4 ori pe saptamana, cam o jumatate de ora. Acum de 2 ori/sapt, ca nici nu mai am timp.
Alex@Sara spune:
stefiuta,tu cum il folosesti?Ai ceva creme care le folosesti impreuna cu el?Ca de luni incolo,mi-am propus sa il folosesc si eu zilnic
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Poftiti la shoping....
Laura25 spune:
Vreau sa va intreb daca are cineva Smoothie Maker (asta : http://www.mediashoptv.ro/index.php?o=products&mo=detailed&pid=1&cid=4&partner=googlekereso&gclid=CPq2jIjlpagCFUww3wod0nlCdQ) Am vazut ieri reclama, mi -a ramas gandul la el si ma intrebam daca isi merita banii. Chiar face ce arata acolo? E rezistent, sau o sa ma tina 2-3 saptamani (ca ultimul robot de bucatarie cumparat din magazin)
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
stefiuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara stefiuta,tu cum il folosesti?Ai ceva creme care le folosesti impreuna cu el?Ca de luni incolo,mi-am propus sa il folosesc si eu zilnic Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 Poftiti la shoping.... |
Alex eu de obicei ma masez dupa baie/dus, iar eu intotdeauna dupa dus folosesc un ulei de corp, cand folosesc dispozitivul pt celulita atunci mai dau si cu gel de la Elmiplant, anticelulitic binenteles.
Succes!
Christie spune:
Azi mi-am cumparat Relax&Tone. L-am incercat si parca se simte ca face masaj, are putere. Va spun despre rezultate peste vreo 2-3 saptamini.
sdcristian spune:
mopul h2o e bun? chiar se poate folosi pe toate suprafetele din reclama?
mama de Carol (29.12.2008) si 27+ cu Patrick
blog
Celena2 spune:
Noi am vrut sa zugravim si am cumparat aparatul PaintZoom, o prostie, dupa ce am reusit cu chiu cu vai sa zugravim aprox. 2 m de perete s-a rupt furtunul. Pina am reusit sa oprim aparatul deja sarise vopseaua peste tot.....Dupa experienta asta tot nu m-am lecuit, vreau sa incerc tigaia Dry cooker, are cineva?