Pro si contra produse teleshoping - experiente

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

pe mine ma tenteaza aparatul ala de masaj- Relax&Tone parca-i zice. E vreo doamna care l-a incercat si vrea sa ne zica si noua cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christie spune:

Si pe mine ma intereseaza aparatul de masaj Relax&Tone! Daca cineva la incercat, poate isi impartaseste impresiile cu noi. Costa destul de mult si as vrea sa stiu daca isi merita banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

eu mi l-am comandat de ziua mea,in martie,ca m-au sunat sa imi ureze la multi ani,si daca comand am reducere,si un cadou.Ok,mi-l doream demulticel,zic haide ca e momentul,cu reducere,un cadouas mic......cand ma suna sa imi zica ca il primesc in maxim 10 zile lucratoare,surpriza...pretul era intreg,ca cica e produs de top si nu are reducere.Ok,lasa ca nu-i bai,primesc si un cadou si tot e bine....imi vine si cadoul erau 3 odorizante de camera,care miros.......de nici nu le simti.L-am incercat putin,pare a fi ok,sper sa isi merite banutii,care nu-s chiar putini.
Si saptamana trecuta mi-a zis o prietena ca aduce cineva cu 100 ron cu transportul inclus ,dar eu deja am dat dublu...

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Poftiti la shoping....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Christie

Si pe mine ma intereseaza aparatul de masaj Relax&Tone! Daca cineva la incercat, poate isi impartaseste impresiile cu noi. Costa destul de mult si as vrea sa stiu daca isi merita banii.

Eu il folosesc de aproape un an, pe mine ma ajutat dar tin sa precizez ca nu e doar meritul lui. Mai trebuie sa ai grija si la stilul de viata(alimentatie, miscare, etc). La inceput il foloseam de 3,4 ori pe saptamana, cam o jumatate de ora. Acum de 2 ori/sapt, ca nici nu mai am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

stefiuta,tu cum il folosesti?Ai ceva creme care le folosesti impreuna cu el?Ca de luni incolo,mi-am propus sa il folosesc si eu zilnic

Poftiti la shoping....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Vreau sa va intreb daca are cineva Smoothie Maker (asta : http://www.mediashoptv.ro/index.php?o=products&mo=detailed&pid=1&cid=4&partner=googlekereso&gclid=CPq2jIjlpagCFUww3wod0nlCdQ) Am vazut ieri reclama, mi -a ramas gandul la el si ma intrebam daca isi merita banii. Chiar face ce arata acolo? E rezistent, sau o sa ma tina 2-3 saptamani (ca ultimul robot de bucatarie cumparat din magazin)

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

stefiuta,tu cum il folosesti?Ai ceva creme care le folosesti impreuna cu el?Ca de luni incolo,mi-am propus sa il folosesc si eu zilnic

Poftiti la shoping....

Alex eu de obicei ma masez dupa baie/dus, iar eu intotdeauna dupa dus folosesc un ulei de corp, cand folosesc dispozitivul pt celulita atunci mai dau si cu gel de la Elmiplant, anticelulitic binenteles.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christie spune:

Azi mi-am cumparat Relax&Tone. L-am incercat si parca se simte ca face masaj, are putere. Va spun despre rezultate peste vreo 2-3 saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

mopul h2o e bun? chiar se poate folosi pe toate suprafetele din reclama?

mama de Carol (29.12.2008) si 27+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Noi am vrut sa zugravim si am cumparat aparatul PaintZoom, o prostie, dupa ce am reusit cu chiu cu vai sa zugravim aprox. 2 m de perete s-a rupt furtunul. Pina am reusit sa oprim aparatul deja sarise vopseaua peste tot.....Dupa experienta asta tot nu m-am lecuit, vreau sa incerc tigaia Dry cooker, are cineva?

Mergi la inceput