Dovlecei in sarbatoare*175*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

mai fetelor, nu e corect! eu stau in bucatarie si ma coc facandu-i delicatese baiatului meu, si pana sa vin sa-l iau la masa el doarmea deja, unde credeti, in tarcul de joaca ; iar a adormit nemancat; are doar pepenele rosu de la 10 jum ; deci clar ca mai mult de ora 2 nu doarme ca-i va face concert burtica ; cand am incercat sa-l iau de acolo si sa-l duc in patut sa doarma si el ca omul, nici macar n-a clintit un ochi, zici ca era impuscat ;

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

mai fetelor, nu e corect! eu stau in bucatarie si ma coc facandu-i delicatese baiatului meu, si pana sa vin sa-l iau la masa el doarmea deja, unde credeti, in tarcul de joaca ; iar a adormit nemancat; are doar pepenele rosu de la 10 jum ; deci clar ca mai mult de ora 2 nu doarme ca-i va face concert burtica ; cand am incercat sa-l iau de acolo si sa-l duc in patut sa doarma si el ca omul, nici macar n-a clintit un ochi, zici ca era impuscat ;

ANDREI

Ha ha ha!!! Asa iti trebuie ca ai copil care sta cuminte in tarc si care mananca mult!!

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Hai ca ne-am intors de afara, am terminat mancarea si am culcat si mandra.

Inainte sa fac capitol, vreau sa spun atat: Mamideandrei tu glumesti cand te plangi ca ti-a adormit copilul in tarcul de joaca singur si nu o sa doarma decat 2 ore?????? Nu, ca daca te vad vrodata pe viu sigur te iau la bataie. Pai frate, a mea nu adoarme deca dupa juma de ora de sssiiittt si alte scheme si nu doarme mai mult de 1 ora...si sunt altii si mai rau...si tu ce faci, te plangi???? NTZ, ntz, ntz... sper ca stii ca am glumit, dar tot ma roade invidia intr-un mod pozitiv

Gata, intru la capitol, sa fit cuminti.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Citat:

ANDREI

Ha ha ha!!! Asa iti trebuie ca ai copil care sta cuminte in tarc si care mananca mult!!

hai mah, nu fi rea!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti la casuta noua

176

alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Citat:

ANDREI

si care mai adoarme si singur eu nu stiu ce-i aia

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput