Gasca de Constanta *119*
Raspunsuri - Pagina 20
Cornelia spune:
La multi ani Ana Maria! Crix, asteptam sa ne spui ce a ales .
La multi ani Marii si Mariutze!
DanaAlex spune:
salutare!!!
repede, inainte de culcare sa scriu ceva...
cum ati sarbatorit azi???...noi am ales iarashi sa plecam la vadu si ne-am distrat/odihnit in familie, am papat la cherhana si ne-am balacit vreo 4 ore adunate, acum ne-am potolit...spalat, baut lapte, culcat...ce sa va zic, am avut parte de 2 zile relaxante la maxim!!!mai vreau acolo...
Andata- multzumim de urari, dar as vrea sa scrii mai des shi aici, eu itzi simt lipsa ...daaa, eu asha am apucat la bunica mea, Maria(fata de preot) sa-shi serbeze ziua numelui de Maria Mica-8 sept, asha ca aplicam shi noi obiceiul shi norma religioasa...in Constantza se serbeaza pe 15 august, anul trecut am cinstit numele shi pe 15 aug shi pe 8 sept, acum pe canicula asta nu aveam putere sa pregatesc nimic, ma gandesc serios sa-i sarbatoresc shi ziua de nashtere in sept, tot pe motiv de calduri... vom vedea!!!
abia astept sa ne vedem...acum sunt sleita de caldura shi numai pe drumuri, mereu in formula consacrata 1+2 (la pachet)...maine dimi plec cu cei mici la neptun-2 mai si abia joi sau vineri ne intoarcem in cta, apoi am un examen si vrem sa plecam la munte, de pe 8-10 sept reluam traiul obishnuit, incep gradinitzele si mami (je, adik) rasufla putzin ...
Vladis- sanatate ! shi eu sunt infundata, capul imi vajaie si urechile mi se par in plus nu mai suport AC, dar nici canicula!!!!
Dadi- concediu placut, drum bun shi ne revedem la intoarcere ...o sa-mi fie dor de tine abia ashtept impresiile de acolo multzumim de urari!
p.s. caut o locatzie in muntzii apuseni (initzial am vrut sa mergem la baile felix, dar am aflat ca nu e munte, deh geografia asta shi ca acolo e indicat sa te duci iarna)...a fost cineva de curand?vreun traseu interesant, pensiune/hotel ...orice informatzie imi prinde bine
happymumy spune:
Salut tuturor!
Dana scriu pe fuga, ca sunt la servici, mor de cald, si ma pregatesc sa fug la Constanta cu treaba (si mi-e lehamite de drum), asa ca fuguta iti recomand Pensiunea La Cerbul albastru din Moineasa http://vila.cerbulalbastru.ro/, sau mai aproape la Bran, dar nu mai stiu cum se cheama, dar iti fac rost de numarul de telefon.Si ma mai gindesc intre timp... ca acum nu pot .
zozela spune:
Neata!
Gasca de Constanta,vreau sa-l duc pe Mihai azi sa-l vada un medic pediatru de aici.Maine mergem acasa,dar as fi mai linistita daca am pleca la drum asigurati.Ma puteti ajuta cu un nume/adresa?
Multumesc!
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
happymumy spune:
Neata! Nu pot sa scriu nimic, sunt inca socata de ce s-a intimplat asaera la maternitatea Giulesti. Nu am cuvinte...Dumnezeu sa-i odihneasca in pace , si , daca poate, sa aline suferinta mamicilor!
vladis spune:
zozela, daca citesti in timp util poate reusesti sa ajungi la www.clinica-dorian.ro/medici.php" target="_blank">clinica dorian , la d-na dr. ciobanu. daca nu, la www.homeomed.ro/contact.php" target="_blank"> homeomed au urgenta non-stop si pediatrii buni, nu trateaza exclusiv homeopat.
sanatate!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
vladis spune:
sunt la fel de socata si extrem de trista pentru ceea ce s-a intamplat ieri la bucuresti plus ca a mai murit un baietel la spitalul din oltenita, tratat pentru o plaga la picior, dupa 2 zile a intrat in coma si a murit. mi-e groaza efectiv de ceea ce se intampla cu sistemul nostru sanitar, ne pune in pericol viata noastra si a familiilor noastre.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Dodo-pui spune:
...trist,fff trist
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
zozela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladis zozela, daca citesti in timp util poate reusesti sa ajungi la www.clinica-dorian.ro/medici.php" target="_blank">clinica dorian , la d-na dr. ciobanu. daca nu, la www.homeomed.ro/contact.php" target="_blank"> homeomed au urgenta non-stop si pediatrii buni, nu trateaza exclusiv homeopat. sanatate! |
sarutmana!!
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
Ontica Camelia spune:
Este trist ceea ce li sa intamplat micutilor la Maternitatea Giulesti, ma rog pentru sufletelele lor de ingerasi si pentru parintii atat de incercati, care cu greu vor trece peste aceasta incercare.
Haideti incheiem acest capitol si sa incepem altul nou (120), in care sa speram ca nu vom mai avea parte de nenorociri.
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator