Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

ana.g, sa va fie de bine masa! dar sa stii ca nu mereu e cel mai bun bucatar foamea. pastaia cu cat e mai flamanda cu atat tine gura mai stransa... mi-ar trebui o macara sa i-o deschid...
oricum, felicitari pt pasaport!

simplicity... daca tot e gratis, arunca si la noi un vagon sa avem pe cateva zile pupici, ca suntem lefteri in rest, si escump, domle, scump! dincolo era mai ieftin!

referitor la incuscreala... sa stiti ca mai avem pufi care nu-s inca dati! ptem chiar sa facem o lista... stanga fetele, dreapta baietii si tragem linii de corespondenta ca la testele alea... vb prostii. de la foame mi se trage...

ayanna... auzi, pana la 10juma!!! sa va tina naravul! cat despre D, sorry, nu pot ajuta, noi suntem wwwaaayyy behind! cu vreo 2 luni! cand pufii o sa pape mici si o sa bea bere noi o sa papam pure de morcov cu dovlecel... eh...

dece... da ce curiozitati ai matale... m-ai starnit-o si pe a mea! iaics... de unde fac rost de o carte de istorie? appp... baaai, ce logoree ai avut azi! de la fazan ti se trage, nu?

mima... vacanta placuta!

xela, pt o noapte mai buna!

cris.m... MC, da??? si pe tine te tin minte ca si pe roxy... de-astea-mi sunteti voi? sa folositi sanatosi achizitia!

ia trimit, iar revin... pe cine s plictisesc si eu dac nu pe voi?

bbTo doarme, taica-su se spala...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

hielou!!!!!!!!!!!

creste jiji mare pana fierbe fazanu ala..........

mama unui pui...Stefan

asta imi tot statea si mie pe limba, dar ai spus-o tu! oare a fiert? abia astept sa ajung la zi cu recuperatul. e muuult mai interesant fazanul decat andreea esca!

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

No,seara buna fetele !
Miremia,te invidiez Sa aveti drum bun si relaxare frumoasa !
fetele noi,bine ati venit !
MPdistractie faina si Lml!
Simplicity,pote punem de o intalneala,ca pe nora o acuz de abandon de familie
DecenuEla,sa va fie de bine fazanul !si galustele

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

vin si cu vesti triste...
Micul e grav...
e putin mai desuflat la maini si la picioare, dar nu si la burta. ecografic are mult lichid de ascita. Primeste antibiotice, albumina si diuretice, caci altminteri urineaza destul de prost.

Miercuri ar trebui sa primeasca rezultatele biopsiei, cei de acolo ar vrea sa-l trimita chiar mai repede la Innsbruck dar deocamdata starea lui grava nu permite riscul transportului, nici macar cu ambulanta

aici e link-ul, inca o data!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154742&whichpage=4

asa e de greu...

I will survive...

Mergi la inceput

No bine,no,tu Oani,dragaWeekend fain !
Si eu vreau weekend

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

vin si cu vesti triste...
Micul e grav...
e putin mai desuflat la maini si la picioare, dar nu si la burta. ecografic are mult lichid de ascita. Primeste antibiotice, albumina si diuretice, caci altminteri urineaza destul de prost.

Miercuri ar trebui sa primeasca rezultatele biopsiei, cei de acolo ar vrea sa-l trimita chiar mai repede la Innsbruck dar deocamdata starea lui grava nu permite riscul transportului, nici macar cu ambulanta

aici e link-ul, inca o data!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154742&whichpage=4

asa e de greu...

I will survive...

Doamne ajuta sa fie bine !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Mai!Harnicutelor!

Eu am avut treaba azi, am taiat motul finutei mele, aia cu ochii mari ca ai lui Stefan de Ana
App, Ana...tu unde vrei sa fugi cu okiosul peste hotare???

Multe sunt de spus din urma, sa vad ce-mi mai amintesc...nu mi-am notat ca vreau sa-mi antrenez neuronu pt master

Dece, cum a iesit fazanul? Eu am mancat de mai multe ori ciorba de fazan...cea facuta la cazan e cea mai buna Adica facut incantit mare, ca la cantina, de sotie de vanator...uff, nici nu vreau sa ma gandesc ca am ramas cam pofticioasa din (ca tot e la moda semnul asta)
Cand pleci in conce? Pe 2?

Simplicity..si tu si Dece....spuneti ca veniti in moldova...da moldova asta e mare bre...undi anumi vinitz'??? Ca sa stiu daca sa sper la vreo intalnire..

illo, bun venit...mai vii sau nu? ca n-ai mai scris de atunci...

Tomaca, felicitari pt dintisori!
Si Alexandrei fota in avans

Alicredo, ce funny ai fost! Cred ca esti cea mai nebunatica de pe aici... Si eu mai servesc cate un pahar de bere cu alc...nu se intampla nik...bine, am inteles ca tu aveai cevaaa..pahare
Azi am baut din aia beks lemon... cu 2% alcool..nici nu se simte, ala cre ca se evapora din pahar

Miremia, ce fain...distractie placuta!

Nikole, si eu votez pt pompa manuala Avent...e super tare!
Imi pare rau sa te vad asa supi...cand postarile tale zambeau mereu..

MP, sry de calc, rezolva mai repede ca ne e dor de tine, de voi..

Al3csa...
recunosc...m-am facut ca ploua in ult timp.. cum sa-ti spun...mi-e cam frica sa-ti mai dau fata.. ca tare ma tem ca o sa fii o so_acra...asa te vad...nush de ce..

Pup Yannis

Myky, tu erai cu migrenele? M-am gandit azi la tine...ca am vazut un reportaj la tv...spuneau de un caz cu migrena...pana la urma cica de unde era....de la un astigmatism ascuns. Dar tre sa mergi la un oftalmolog bun si cu aparatura moderna..zic eu..

Alexutzza, cand te intorci?

Sunt curioasa daca am uitat ceva, imi amintesc acusi...dupa ce inchid

aaa...Ruxita?

si inca ceva...Dastefa a spus ca nu mai intra ca e amarata din motivele pe care le cunoasteti...si nu vrea sa va indispuna!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

oani... treci mai des pe la noi. nu de alta, dar e gata fazanul si te servesc eu daca dece se face ca ploua...

MP... deviruseaza-l, mami ca nu mai putem de dorul tau. te iertam numai daca o tii tot intr-o distractie!

dulcineea... pai, cum adica vrei week-end??? ESTE week-end!

iara m-am ajuns...

infulec un kil jmate de pepene galben de la fridge si o tulesc smechereste la somnic.

asa ca va sarut, va ador si va urez N B fluturelele mele, oriunde va aflati!

MS... mi-e dor de tine! sper ca sunteti bine cu totii!

I will survive...

Mergi la inceput

m-am intors...

loreeex... nu mai vrei intalneli cu moldovenii, doar cu strainatatea si capitala, da???
bineee... lasa, lasa...
nu mai mergem noi la mare cu bobita...

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

am intrat sa va spun nb...ca si mie mi-e un somn...

plateea ...da, am av limbarnitza....ca am stat ca baba-n targ dupa fazanul ala...daca stiam ca fierbe 4 ORE...pai nu ma culcam si io langa jijel?
nu stiu cum o fi carnea..( parca nu-i suficient de fiarta...dar mi se rupe )...dar zeama a iesit intr-adevar bestiala...a mancat jijik... sa mai fi fost

oani....pt ca io nu am rabdare sa fac tot felul de combinatii....am pus la fiert ce legume am...( nelipsit morcov+ dovlecel pt dulceatza)...fierb totul in apa scazuta....am bloanduit...mi-a iesit 4 portii( pt ca nu stiam cum sa impart..ce fac cu zeama care era f buna)....juma am lasat asa....piure in cealalta jumatate am pus piept de pui...si am alternat zilele. cand am scos borcanelul de la conge am pus si ulei de masline..si a fost f bun. da, si jiji prefera mai gros piureul...

am blender de inox....asa ca nu l;as fructele nici macar 1 ora...ce ramane( da nu ramane ca stiu cat e portia.) serveste je...

astept prima trezire....in acompaniament de...sirena...dupa care.. NANI...ca sunt varza...

pup fetele si comorile lor...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Mergi la inceput