Si-a muscat limba

Si-a muscat limba | Autor: blanca000

Link direct la acest mesaj

Ieri fetita mea de 1 an a cazut si a resusit sa isi muste limba cu dintii de sus (4 dinti). Am alergat azi noapte intre spitalul gr. Alexandrescu si Budimex si atunci mi-au spus la fel : anestezie generala si suturarea limbii..eram ape ape...

Totusi la Budimex ne-au dat cu albastru de metil si ne-au rechemat astazi dis de dimineata cand medicul (ce ne vazuse si noaptea) ne-a spus ca rana pare sa se vindece singura si ne-a dat tratament cu glicerina, albastru de metil, ceai de mustel.

Mancarica semilichida si foarte bine pasata, nimic de rontait.

La Gr. Alexandrescu vroiau sa ne interneze, branula cu perfuzie, antibiotic si la fel operatia..am refuzat.

Eva azi a mancat destul de bine, a baut ceai din canita cu cioc, nu are voie sa suga (san bea ea inca) nimic sa nu forteze limba.

Vad acum sa rana sa prins (cat am putut eu sa vad) sper sa se vindece repede desi dimensiune ei era maricica de cca 1 cm latime si 3-4 mm adancime...

Cine a trecut prin asa ceva ma poate linistii????

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Nu a mai trecut nimeni prin asa ceva?????

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Imi pare tare rau de intimplare, cred ca a fost cumplit de dureros. Eu una nu stiu pe nimeni sa-si fi muscat limba atit de rau incit sa aiba nevoie de operatie...Multa sanatate fetitei si sa se vindece cit mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Am o colega la Cozonacei a carei fetita de 1 an si 6 luni a patit acelasi lucru...si ei i-au spus de operatie , anestezie etc insa pana dimineata limbuta era "legata" si in vreo cateva zile s-a inchis de tot rana, acum nu mai are probleme (din ce ne-a spus mamica)...dar parca tin eu minte ca ei i-a dat si ceva antibiotic ca sa nu faca infectie.

Sanatate multa va dorim si refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Cred ca de noi era vb mai sus, Ralu.
Intradevar, capacitatea lor de recuperare e superioara noua, si eu am fugit cu ea la Urgente, de-acolo la Maxilo-faciale, unde daca vroiam s-o coase - era cam tot asa, 1 cm latime, 3-4 mm adancime - anestezie generala. Noroc ca nu era foarte in fata muscatura ca i-ar fi tinut-o cumva scoasa s-o coase. M-am ingrozit, nu vroiam nici anestezie, nici tras de limba si cusut, eu m-am dus pentru un unguent, ceva s-o pot dezinfecta.
I s-a prins foarte repede, sigur la fel va fi si la voi, si ea sugea si mancare n-a vrut ea de la ea c-o durea. Deci la greu, iubire si incet-incet s-a prins. Se mai deschidea rana cand incerca sa manance, dar asta in prima si a doua zi, apoi si-a revenit. Si da, ne-au dat si antibiotic. Si ne-a mai zis de un unguent cu glicerina care o amorteste putin, dar sincer, am uitat atunci sa cumpar, de sperietura si emotii, si n-am mai fugit apoi la farmacie cand am vazut ca se prinde.
Linisteste-te, se prinde, limba e si foarte vascularizata, de asta ai impresia ca sangereaza prea mult.
O sa fie bine! Va pup, Sanatate si Iubire!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Asa este Anca despre voi era vorba.Va dulce ...mai ales pe Zibe mica si frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Limba este un muschi foarte puternic, iar daca medicii au hotarat ca se poate si fara operatie, e bine ca nu va trece prin chinuri mai mari. Din cate spui, micuta se simte bine, fii cu ochii in patru si daca ti se pare ca e ceva in neregula, mergeti din nou la medic. Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Si nazdravanul meu mic tot la un an si-a muscat limba si tot la Budimex am fost cu el. Imi amintesc clar ce sperietura am tras ca mi se parea ca sangereaza puternic. Tot suturare era indicatia insa ne-a tinut o noapte in spital si dimineata ne-a spus ca se va vindeca fara a fi nevoie de interventie, ne-a dat doar antibiotic, Piciul si-a revenit fara probleme..

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput