La dovlecelu' vesel ! *2*
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Epi, da nu mai o sora ![]() Esti 100% sigura? ![]() ![]() _ ![]() ![]() |
..incep si io sa ma indoiesc. oare unde sunt? zici ca ma cheama "epi"
![](radtare.gif)
---
mami de
![](sofer.gif)
![](cool.gif)
Multumesc lui DD.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
happy_uka spune:
Eu cred ca esti tu. Dar unde esti, nu as putea spune; zi-mi ce vezi in jurul tau ?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
..incep si io sa ma indoiesc. oare unde sunt? zici ca ma cheama "epi" ![]() --- mami de ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
Epi, Epi, ca H e aspira(n)t
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
culc copil si revin cu o bere
![](cheers.gif)
![](iaobere.gif)
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
vaz ca va cautati cu toate sa vedeti pe unde sunteti asa ca va las o Kamenitza, iar pt cele care prefera lager, Zagorka.
noapte pozitiva!
Epi, ma uit si maine sa vad daca esti tu. Daca esti tu, te anunt .
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
iulia0807 spune:
Buna noapte gagicas! Noi fuseram la plimbari pe afara unde-i mai mare zapuseala decat in casa...In fine,vine ea si toamna.Va pupacim zgomotos pe frunti si va uram o noapte racoroasa!
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui selen80 neatza ![]() Uka, I hear u girl, nici mie nu-mi place in w/e in mamaia...iar cu pestii morti, am auzit azi dimineatza la radio ca au curatat noaptea toata apa... nici eu nu am intels-o pe asta cu tigarile...au incercat colegii mei sa ma corupa, am tras de doua ori, m-am inecat de fiecare data si am lasat-o balta... Hepi, sora mea de suferinta ![]() ![]() eu mai fac cand o adorm pe Ebru afara, cand nu e canicula...si atunci pot sa fac galagie....altfel, daca doarme in patut, trebuie sa fac d-astea pe silent...bai, praf, vase.... Techilo, dar tu esti harnica rau mami! te admir, zau! eu nu ma mobilizez sa fac zilnic asa, peste tot.... acum mi-am facut un plan de bataie...sa fac o curatenie generala cand va intra sotz in concediu...atunci o sa fie si soacra-mea in concediu si o sa stea mai mult pe la noi, si vreau sa iau fiecare camera in parte s-o fac luna, si apoi sa incerc s-o mentin cat mai curata pt o perioada cat mai lunga....am ambitie ![]() Iulia,dar ce casoaie aveti voi acolo mamicoooo! pai cand ati facut-o asa mare nu v-ati gandit??? ![]() ![]() ![]() |
Selenici,si eu am zis ca e mare rau da sotz de frica sa nu-l pun sa faca alta a tot adaugat.Oricum acum zice ca s-ar apuca de alta.Cred ca mor si nu ma mai vaz in casa mea!glumesc desigur,la toamna ne mutam negresit si va asteptam la munte!nu uitati
![](pupic.gif)
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
happy_uka spune:
Carina mi-a stricat mausu
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
hepilica spune:
citat din mesajul lui selen80 Hepi, sora mea de suferinta ![]() ![]() eu mai fac cand o adorm pe Ebru afara, cand nu e canicula...si atunci pot sa fac galagie....altfel, daca doarme in patut, trebuie sa fac d-astea pe silent...bai, praf, vase.... Techilo, dar tu esti harnica rau mami! te admir, zau! eu nu ma mobilizez sa fac zilnic asa, peste tot.... acum mi-am facut un plan de bataie...sa fac o curatenie generala cand va intra sotz in concediu...atunci o sa fie si soacra-mea in concediu si o sa stea mai mult pe la noi, si vreau sa iau fiecare camera in parte s-o fac luna, si apoi sa incerc s-o mentin cat mai curata pt o perioada cat mai lunga....am ambitie ![]() |
selen, ca lu' sora mea iti zic: nu tine asta cu mentinutu'
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
---
mami de
![](sofer.gif)
![](cool.gif)
Multumesc lui DD.
Iulika29 spune:
Buna seara fetele!
Va pupå dulcea cea mai obosita din obosite!care pe langa asta are un copil tare neprietenos zilele astea.Si va jur ca daca e de la dinti nu a facut in halul asta la nici un dinte.De vreo såpt e tare neprietenos si doarme f prost noaptea.
Iulia wow wow, ce casoaie!!De abia astept så va mutati si sa vada si ochiul meu niste poze.Cu siguranta vei avea nevoie de ajutor la curatenie ca e mare mami.Pup voiosu!
Raluk am ras si eu la faza cu fumatul.Eu una si eu am fumat pana cand am aflat ca sunt gravida cu Bruce.Am lasat pachetul aruncat pe undeva printr-un dulap.Am dat de el cand Bruce avea vreo 4 luni.Nu m-am apucata tunci iar decat cand avea vreo 6 luni, si nu ca inainte ci asa cand si cand.Nu mai suport nici eu mirosul si nici gustul.Acum cand am aflat ca sunt gravi din nou nici nu a fost greu så ma despart de ele de tot.
Sa stii ca vb de tutun bio.Ai så razi dar aici este!Dar nu e sub forma de tigarå.Ci sunt ca niste pliculete, care le bagi sub buza de sus si o tii acolo 10-15 min.E un produs suedez numai aici se vinde asa ceva si se cheama snus.Intr-adevar asta cu bio a iesit de curand dar sunt si din alea puternice si urat mirositoare.Numai alea de femei miroase fain , cioco, menta, coniac.
Si cica sunt mai rele ca tigarile ca si dependenta.De tigari te lasi cum te lasi dar de alea cam greu.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum
8+
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
Iuliko, ..ce face burtica? ce frumos de tine..
Noi plecam la munte dis de dimineata, sunt foarte fericita, am chef sa dorm, sa predau bebela bunicilor, matusei si strabunicii
Am terminat bagajele..sunt mai putine ca data trecuta, se vede ca a crescut zuza mea mica! '
Mie mi-e dor de Nela
_
Nihil Sine Deo