Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza![]() ![]() ![]() ![]() editez: astept poze noi ptr scaldat ochisori de Yannis cu frumusetze de Mara ![]() ![]() ![]() AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
OFFFFFFFFF...cat ami stai acolo????
sa vina yanis mai repede....sa mai ies si io in parc....cu baiatul meu...fara sa mai am prb...cu fetele astea din ziua de azi...offffffff
![](pupic.gif)
Mihaela,
![](mamica.gif)
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
decenuela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana) Vesnic indragostita de voi doi! ![]() |
cica asta e brandul lu' je.....
![](icon_smile_blush.gif)
Mihaela,
![](mamica.gif)
![](images/user_woman.png)
myky791 spune:
am uitat sa va zic ce era mai importanat: puiul meu e bolnavior are rinofaringita. ii dau ceclor si am amanat vaccniul
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
decenuela spune:
cred ca va spun NB...nu prea sunt pasare de noapte...
plateea ...cu ce aruncashi in greatza pt nesatule??/? ca mor dupa ceva dulce
sa aveti o seara placuta..cu cat mai multe ore de somn( vrabia malai cald viseaza)
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
gmilady spune:
Plateea, bine te-am gasit, a venit schimbul!!
Link catre poze am trimis pe emailul comun, pentru cand ai timp.
Se vedea... dar bine, eu eram oricum fanul vostru numarul unu (ca alte fete n-au mai aparut, cel putin deocamdata... dragu' noul mesaj de pe prima pagina
), cum sa nu vad... de-aia am si pus mana pe scris...
Daca pleca toata lumea si iesea bine n-avea nimic, ma vindecam si eu de dependenta si gata
dar asa pe jumatate, tristete mare, serios...
Aaa.. si n-am observat numai eu... ca si randunica mihatp a povestit experienta lor foarte la obiect in capitolul trecut, cum o fi vazut ..
Dar acum chiar a revenit flutureala in forta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
citat din mesajul lui decenuela cred ca va spun NB...nu prea sunt pasare de noapte... plateea ...cu ce aruncashi in greatza pt nesatule??/? ca mor dupa ceva dulce ![]() sa aveti o seara placuta..cu cat mai multe ore de somn( vrabia malai cald viseaza) Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!... |
![](icon_smile_big.gif)
mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!
![](indragostita.gif)
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui xela_07 Merci miremia ![]() Cu diversificarea la noi merge mai greu ![]() ![]() Se cam stramba si de fiecare data imi aduc aminte de Luca de Oani ce frumos manca el in filmuletul ala. Am bagat ½ piersica dimineata, la pranz 2 cuburi (cam 50gr in total) de piure de morcov cu dovlecel, morcov cu fasole verde sau doar fasole verde. Le manaca dar e clar ca ii e sufficient si nu vrea mai mult. Dupa asta bea apa cu mare pofta. Pt ca nu prea sunt fan plastic i-am dat direct dintr-o canutza de sticla, lingurita de inox si ii dau sa bea apa cu un paharel de sticla mic de tuica. E simpatic foc cum bea, rade de moare cand vede paharelul ![]() Sunt meseriasa (ca sa ma laud putin ![]() Dupa masa asta de legume bea LM de zici ca n-a mai mancat de 2 zile, nu prea inteleg cum sta treaba asta ... Tare mi-as fi dorit sa fie mancacios dar pare tot fitzos ca sora-sa ![]() ![]() Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
Mami de
![](baietel.gif)
![](bonjovi.gif)
EDIT: Nu pot sa cred ca am pierdut mesajul asta! Nu eram logata si cand m-am logat...s-a dus!
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Eu iar ma servesc cu inghetata de la Plateea,daca e atat de amabila sa ne serveasca si eu atat de nesi sa iau........multumim
mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui tomaca AVEM DINTEEEEEEEEEEEEE!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Bravo!!! Felicitari lui Tudor!
Mami de
![](baietel.gif)
![](bonjovi.gif)