Despre purici

Despre purici | Autor: aandreaa

Link direct la acest mesaj

Buna
Am citit aici despre cum sa scapam de purici, eu am probat solutia cu Vanish. Am amestecat un capac sau doua de Vanish cu un litru sau cu un sfert de apa si cu un buret am umezit si am frecat toate suprafetele unde stau mai mult si mai mult timp petrec si incalzesc locul si asa devine confortabil pentru cresterea larvelor, ca de exemplu: canapea, patul, scaunele,... si a avut succes, dupa asta nu am avut purici, Cred ca trebuie sa freci si covoarele cu Vanish ca sa obtii un rezultat durabil daca ai mai multi purici, si trebuie mult sa aerisesti si sa spali toate asternutele. Daca nu vrei ca sa Vanishul sa scoata culoarea canapelei, in unele cazuri inainte de a se usuca solutia de Vanish poti sa speli cu burete umeda si apa curata, sau sa aplici verziunea cu mai putin Vanish. Dar, la mine nu a patit nimic canapeaua nici asa. Sper sa functioneze si la voi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

asta m-ar interesa si pe mine, la sotul meu la munca sunt foarte multi caini si este plin de purici ,vine in fiecare seara acasa cu picioarele praf facute , dar acolo este suprafata mare 600mp si chiar nu mai stim cu ce sa dam.......daca aveti ceva recomandari

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput