Prietene la bine si la greu - 38

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata

sarbatoritilor zilei!

eu nu i-am luat scutece impermeabile pentru ca nu le-am vazut necesare, nemergand la piscina. pe plaja a stat cu scutec normal, iar cele cateva minute in apa, fara...

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

multu mult de raspunsuri, incerc sa fac azi otura prin Real (de asta e in Craiova) si pe la farmacii, poate gasesc si il scap pe tati de sarcina asta...raman altele

La mare mergem in mamaia, asteptam ok de la hotel, am rezervat un apartament la Comandor...nu am mai fost acolo, de altfel nici in zona de nord a statiunii, vedem cum e anul asta daca ajungem . De fapt , in mamaia de cate ori am fost, nu de multe ori ca imi pare f aglomerat, mereu am mers la acelasi hotel, dar nu era liber apartam in per resp, asa ca ne-am reorientat.

Alta varianta ar fi Hotel Insula/ neptun- Licurici stieeee- am fost acolo anul trecut, e ok dar statiunea e neingrijita

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

in piscinuta lor vor sta fara scutec, dar ma gandesc sa am pentru cazul in care intram in mare si pentru piscina de la hotel (asta daca ajungem la ea) si sa nu incep sa caut pe litoral, sa am cu mine un pachet

apropo, Monis, ai gasit pana la urma colocel cu fund pt Santi sau nu ai mai cautat pentru ca aveati barcutza?

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

Lavi, ce ai patit??

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua
Aseara am scris un mesaj pt DANA si laudam Susesi-ul, da nu stiu de ce nu a aparut....poate am inchis calc fara sa-i dau trimitere

Deci, Susesi=Belek= nr 1

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

in piscinuta lor vor sta fara scutec, dar ma gandesc sa am pentru cazul in care intram in mare si pentru piscina de la hotel (asta daca ajungem la ea) si sa nu incep sa caut pe litoral, sa am cu mine un pachet

apropo, Monis, ai gasit pana la urma colocel cu fund pt Santi sau nu ai mai cautat pentru ca aveati barcutza?

mucosii

am luat barcuta din cora, cea mai simpla si ieftina (14 lei) si la mare am constatat ca nu are fundul plin cum credeam eu ci are 2 gaurele pt picioare. A fost super mega incantat cat l-am dat cu barcutza prin apa .. de fapt toti copiii au fost, s-au dat toti cu barcuta lui Santiago

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare,

Uf caldura asta.

LA MULTI ANI FULGUSORILOR SARBATORITI AZI
AMALIA, MIHAI, SABINA, EDUARD

Lyly cum stai cu bagajul? tot fara chef?

Licurici, frumos bilant la noua luni. Am vazut pozele rechinasei si este tare scumpa

Lavi, ne cam tii in suspans!

Trimit ca poate face cineva capitol nou. Spre rusinea mea eu nu am invatat.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Back

Monis, good to have u back!

Lavi, alt ghinion????? ce s-a intamplat?

Ooof, mi-a aruncat telefonul pe jos...revin

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

fac eu capitol nou, ca sa ne scrie Lavinia, dar de bine, nu vrem vesti rele

Mergi la inceput