Prietene la bine si la greu - 38
Raspunsuri - Pagina 14
laurairina13 spune:
Niatza!
Vad ca fetili vin cu vesti bune.
Super veste Dienutze, ati scapat de un stres!!
Lavi, vezi ca incet incet se rezolva toate?
Lyly, incerc sa imi fac timp de un cont pe site-ul ala, si primesti voturi si de la noi pe urma!
Io's praf de nervi, ne-am luat cada de colt si se dovedeste ca ne ocupa mai bine de jumatate din baie!!Da si noi prosti, sa nu ne dam seama ca e prea mare, abia cand au dus-o in baie se vede ce dezastru de magadoaie am luat( sa nu mai zic ca e cel mai mic model de cada pe colt)..Acu au venit mesterii si se pare ca o sa iasa ca un cur baia noastra. uoff uoff..dupa ce ca o facem din bani putini, materiale ieftine si nu pe gustul nostru mai iese si nasoala rau..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
lylyana.ion spune:
licurici, noi am facut invers, am luat o cada mica, de abia avem loc in ea din cauza formei "speciale" din interior sotul vrea de colt cu bulburuci
multu de voturi
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi!
monis5 spune:
neata
am pus in prima pagina graficul ala lunar de introducere a alimentelor
Raluci sa aveti drum bun si sa petreceti bine in 3 . Cu ce mergeti, ai zis?
Lavi ce bine ca nu s-a suparat nimeni.
Sa stii ca nu merge la orice masina scut de metal, si a noastra are de plastic si nu poate fi inlocuit pentru ca acolo, motorul are nevoie de spatiu ca sa se aeriseasca.
Mami.Ilinca sa dati de stire din timp cand mai mergeti in H poate ne intalnim intr-o zi
Lylyana ce bine ca au trecut bubitele. Deci ce a fost? Roseola sau altceva?
Facut cont, votat
Dienutze ma bucur ca ati iesti bine la control, nici nu ma asteptam altfel
Laura asa pare acuma ca-s toate vraiste, cand o sa fie gata, ai sa vezi ca nu e grav
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
lylyana.ion spune:
mai Lavi, noroc cu tine
la multe lunite luniversatilor David, Iulian si David
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi!
lylyana.ion spune:
Monisule, a avut rubeola, am scapat si de asta
pupam Iulianul sarbatorit
v-ati intors acasa?
am sa iti trimit mai tarziu un PM
pozicile noastre
varsta noastra
monis5 spune:
exact! noroc cu Lavi (adica eu stiu ca face azi 9 luni, dar e prima oara cand intru pe forum si uit )
deci David & David si cinsteala de la Santiago
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga LA MULTE LUNITE: Santi de Monis David de Miany David de DanaN Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat! (Lev Nicolaevici Tolstoi) |
ca bine zici, am uitat completisimo, asa ca te citez si urez si eu multa sanatete puilor
si ca tot vorbim de sanatate avem un bebel de 6 luni de la randunici care are nevoie de ajutorul nostru http://bebesiluan.blogspot.com/
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
floricik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami.ilinca Ieri seara am incercat sa ne plimbam in IOR,era groaznic de aglomerat,am facut cale intoarsa urgent. |
Asa e mereu in week-end, mai ales seara, nu ai unde arunca un ac. In timpul saptamanii e liber.
pt fulgusorii nostri
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3