Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***233***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

se pare ca micuta bris e chiar incantata de lucrul ei.pai pt prima zi eu cred ca s-a descurcat de minune.mie oricum mi se pare o etapa importanta.chiar ca trece timpul.
nu stiu, eu unde nu mai am nicio motivatie sa ma intorc cu drag la munca, despartirea de maria mi se pare crunta. mai ales cand stiu ca ma intorc la munca pt 8 mil, mai putin decat iau acum.asa mi-e de drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Uali, Olga, ma bucur ca v-ati intors ca mi-era cam doooooooor de voi! Olga, suuuuper ca ne vom cunoaste in sfirsit!
Uali, voi veniti? Spune "da"
Astept poze de la ambele, ok?

PS. Da, Uali, ne-ai convins: in zona lacului vom merge, dar inca n-am rezervat nimic ca asa-i felu' meu: totul pe ultima suta de metri Cum esti din 14 martie, sper/cred ca ma intelegi

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Am vazut poze cu Vladimir si filmuletze cu Cristian!
Mortali si titilai amindoi

PS. Si noi avem cort si Ian e incantat la maxim de el, cam prea incintat ca-l rastoarna cind intra in el Vladimir e "cuminte" inauntru? Ca nu stiu ce sa-i fac ca sa ne putem juca fain in/cu el.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Brizuca invatacica si mami curajoasa!

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Imi spuneti, VA ROG, si mie ce acte trebuie ca sa-i fac pasaport lui Ian?

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

- certificate de nastere mama+tata
- certificat de casatorie, preferabil mama + tata
- buletine parinti (numa cred!)
- certificat de nastere Ian
- cerere completata acolo
- vro 2 milioane - dc vrei la urgent.

Cam atat tin minte da` mai verifica, ca noi avem de mai bine de un an pasaport Hai ca numa` am vrut sa ma dau mare!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Referitor la pasaport, eu am gasit pe net asta:

Pentru eliberarea unui pasaport individual unui minor cu varsta pana la 14 ani, sunt necesare urmatoarele acte:
-cererea tip si anexa (cartonas); -astea le iau de la Serv. Pasapoarte?
-certificatul de nastere, in original si copie ;
-actele de identitate ale parintilor sau ale reprezentantului legal in original si copie;
-consimtamantul ambilor parinti sau al reprezentantului legal, autentificat la notariat, sau dat in fata lucratorului de pasapoarte; -asta ce-i?
- documente justificative din care sa rezulte motivarea solicitarii; da' asta? Vreau sa-l pun in rama, na! Mi se pare aberant, ca doar ce poti sa faci cu pasaportul, altceva decit sa mergi in tari...straine?
-hotararea judecatoreasca ramasa definitiva prin care minorul a fost incredintat unuia dintre parinti, in original si copie; nu-i cazu'
-chitantele CEC sau trezorerie privind achitarea taxelor de emitere a pasaportului, respectiv taxa consulara (32 RON) si taxa reprezentand costul pasaportului (64,2 RON);
-pasaportul anterior, dupa caz;

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Salutam tufetele!

Sa nu ne dati la disparuti, ca va urmarim din umbra.

Aproape am terminat de renovat, asa ca am inceput sa impaketez pe aici. Multe kestii am mai strans...

Deocamdata, Adela sta bine cu adormitul, mai ales seara (ziua mai dureaza uneori). Mai rau e ca se tot trezeste noaptea pt laptic, uneori si de 2-3 ori... ce nu facea ea cand era bebe mic... dar adoarme repede la loc

"Crize" face si ea...

Vazut injineru vorbaretz si vrednicutz. Adela se uita si ea in monitor si mi-l arata cu degetelul.

Fug...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Multam pentru promptitudine!
Voi veniti la intilnire?
Hai ca nu poti zice "nu", ca doar e "Intilneala Nordica"!

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

- certificate de nastere mama+tata
- certificat de casatorie, preferabil mama + tata
- buletine parinti (numa cred!)
- certificat de nastere Ian
- cerere completata acolo
- vro 2 milioane - dc vrei la urgent.

Cam atat tin minte da` mai verifica, ca noi avem de mai bine de un an pasaport Hai ca numa` am vrut sa ma dau mare!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Pfui, da' repede va miscarati!
Asa da!

De abia astept sa dati de baut de casa noua!

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Salutam tufetele!

Sa nu ne dati la disparuti, ca va urmarim din umbra.

Aproape am terminat de renovat, asa ca am inceput sa impaketez pe aici. Multe kestii am mai strans...

Deocamdata, Adela sta bine cu adormitul, mai ales seara (ziua mai dureaza uneori). Mai rau e ca se tot trezeste noaptea pt laptic, uneori si de 2-3 ori... ce nu facea ea cand era bebe mic... dar adoarme repede la loc

"Crize" face si ea...

Vazut injineru vorbaretz si vrednicutz. Adela se uita si ea in monitor si mi-l arata cu degetelul.

Fug...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput