Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***233***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uali spune:

neatza tufete...m-am intors din marele concediu de o saptamana...
o fo foaarte bine...am nashit we trecut si apoi cu fini si catva nuntasi...tzup la mare.
am stat la gura portitei la casutele de lemn pe plaja...excelent, pret rezon 15 euro, baie comuna dar curata, apa calda non-stop, mancare buna, portii mari, preturi...rezonabile (unele cam maricele, altele chiar mici..per total, avand in vedere ca exista un singur restaurant-bar-terasa, serviciile au fost bune).
plaja curata (nu facea lumea mizerie deloc...bine, nici nu era aglomeratie), se ara/grebla zilnic..

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Servus tufete,

Grea zi am azi, asa ca am intrat pentru suport. Ca deh, omul la nevoie isi aminteste

Azi e prima zi de cresa a lui Bris... Am avut asa niste emotii... Am plans si eu si ea. Dar eu numai dupa ce m-am urcat in masina iar ea, vreo 10 secunde dupa ce am lasat-o. Apoi, nu am mai auzit-o deloc. Ma intreb ce-i in mintiuca ei...

Am impresia ca feelingul asta il voi mai avea cand o sa o marit.

Am pregatit-o de o saptamana pentru ziua asta. I-am tot spus ca va merge intr-un loc cu multi copii, ca se va juca, va manca cu altu copii, va sta mult in parc (cresa are un parc cu multe chestii faine!). Nu stiu ce a inteles eu din ce i-am zis dar azi de dimineata i-am zis: "hai, mama, azi mergem la CRESA!" si s-a uitat asa la mine ca si cum "da, stiu, mi-ai tot zis, asta e!" asta insotit de un gest gragalas al manutei care sa imi intareasca parerea ca se astepta la asta, daca atata i-am zis!

Asa ca, nu imi vine sa cred cand a trecut vremea si cand am ajuns sa am eu fetita de cresa... Of, Doamne... maine-poimaine va chemam la nunta!

O zi linistita tuturor si o saptamana de vis!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

bravo Gia pentru prima zi de cresa...asta intentionez si eu sa fac in curand, dar inca nu m-am hotarat unde s-o inscriu, inca ma mai documentez..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Servus tufete,

Azi e prima zi de cresa a lui Bris...

acomodare usoara lui Bris... dar mai ales lui mami

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uali

neatza tufete...m-am intors din marele concediu de o saptamana...
o fo foaarte bine...am nashit we trecut si apoi cu fini si catva nuntasi...tzup la mare.
Medeea

sa iti fie de bine si co-ul si nuntaseala

dragastoasa de Drg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Anaan, parca de Ophtamezone spunea Bianca. Sigur, habar nu am cum se scrie si mi-e lene sa mai gugalesc Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Sa salut si eu lumea acum...si noi suntem singurele, bona noastra e in concediu, iar eu aveam ceva treaba la birou, asa ca peste weekend am stabilit cu tati ca sta el cu Eva. A stat, de la 9 la 11:30 Wow, chiar ca ne cresc puiutii, Brisuca deja merge la cresa...Eu cred ca nu trebuie sa suferi foarte tare, ei sigur ii va fi foarte bine acolo, de plictiseala nici vorba daca are activitati, asa ca nici nu-si va da seama cum a trecut timpul si mami a venit deja dupa ea Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Hello tufete!

Am tras-o iar cu Calin cu rosu in gat! Si desteapta de pediatra mi-a dat un antibiotic tare (Cedax) si s-a umplut copilul si de bube! Acum suntem mai bine. Dar a facut greva foamei o saptamana, ne-am si mutat si inca se acomodeaza. Ii ies si 2 sau 3 canini, 2 sau 3 masele - ca nici nu mai stiu, sa dea naiba! M-au terminat dintii astia! Cand zic ca ii ies unii, se inroseste gingia in alte parte si de iesit nimic!

GEORGIANA... cred ca ai incercat sentimentul pe care l-am avut eu cand a trebuit sa ma intorc la serviciu si l-am lasat pe Calin acasa. O sa se acomodeze repede. Mai repede ea, mai incet tu! Dar nu o poti vedea in timpul zilei? Asa de departe, sa nu te vada? Pup mamica trista...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Ne-am intors si noi din tari straine unde am botezat nepotica si am ajuns intamplator si pe la o nunta faina de tot, ca la moldoveni

Am citit pe sarite, caci am de despachetat bagaje...

Gia felicitari pentru pasul cel mare. Acomodare rapida ii doresc Briuscai

Am inteles ca se pune de-o intalneala. Votez si eu perioada dinspre sfarsitul lui sept, caci pana atunci suntem ocupati tare.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

va salutam si noi de la Costinesti , caldura mare monsher'

bris acomodare rapida

_

Mergi la inceput