Aradence DC - (147)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am uitat ANCA am admirat pozele , ce tanara si frumoasa esti ,iar de cel mic ce sa mai zic,e dulce foc si pare deja marisor!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Salutare!

Am primit rezultatul biopsiei, chestia vinovata de tot dezastrul este o ciuperca "criptococcis". O sa urmez un tratament cu antifungice.
In ceea ce priveste cealalta problema, cu coloana, acolo e un pic mai delicat. Am un corp vertebral T1 care sta sa se prabuseasca si e destul de urgenta operatia. Sper sa obtin internare la Szeged pe luni-marti si operatia tot candva saptamana viitoare, ca sunt deja speriata.
Diana, multumesc pentru ajutor! Ai un sot jos palaria

Va pup, fug la orizontala sa-mi mai menajez oscioarele pana la operatie.

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

CRISTINA ma bucur mult de asa rezultat Da' ce ciuperca naibii e aia de-a ajuns taman la coloana?
Tin pumnii cu operatia !

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Cristina tin si eu pumnii la operatie!
Diana felicitari de laptop!
Flavia nu stiu ce am facut de n-am fost la strand ca m tot umblat zilele astea.Am fost si eu la controlul de dupa nastere vineri, si cica am ceva rana pe col, nu foarte mare si mi-a dat tratament cu ovule 12 zile.Vineri primesc rezultatul de la Pap.

Nici nu prea imi vine sa merg la strand numai cu Bogdi.II place in apa si la Maia si parca ma simt naspa daca-l duc numai pe Bogdi si pe Maia nu!
Gabitzico concediu placut!
Anca 16 sunteti tineri si frumosi, si bebicul foarte dragutz!
A nascut Cristina 86 cmm la inceputul saptamanii cu cezariana ca depasise termenul si nu vroia pitica nicicum sa iasa!Sunt bine amandoua! Refacere rapida si cat mai mult laptic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Distractie placuta la Felix Flavia!
Astazi am fost la terenul asociatiei chinologice langa baza sportiva Activ.Am vazut porumbei , cai si caini.A fost ceva spectacol cu animale cu ocazia implinirii a 40 de ani de cand s-a infiintat asociatia chinologica in Arad.
Ildi si la Bogdi ii place sa danseze!Si el cum aude ceva ritm, si daca amestec maioneza, incepe sa danseze!Trebuie sa-i ducem la dansuri de societate la palatul copiilor.I-o dai pe Ivett partenera?

Mergi la inceput

Salutare.Noi ne-am intors azi de la nunta din Stei.A fost super,macar mi-am facut plinul si la tzopaiala.Peste 2 ore plec spre Cluj,stau cam o saptamana,sper ca nu mai mult.
CRISTINA inca odata bafta
V-am pupat pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare,

Cristina, ma bucur ca in parte sunt vesti bune, sper ca dupa operatia de la coloana sa vii cu alte vesti bune si sa scapi de dureri.

Moni, m-am gandit si la tine cu nunta ta si cu plecatul. Iti tin pumnii sa fie totul bine la final.

Ne-am intors si noi acasa si maine la munca .

A fost fain in deplasare. Am fost la 1 Mai de fapt, nu chiar in Felix. In total 5 familii asa ca ne-am simtit tare bine. Chiar am stat si m-am gandit ca in astea 2 saptamani de concediu, cu toate ca nu am plecat nicaieri afara sau pe multe zile m-am relaxat si mi-am incarcat bateriile mai bine ca in alti ani. Am umblat si ne-am simtit bine peste tot, am incercat sa evit gandurile stresante si a fost tare bine. Adevarul e ca 2 saptamani de concediu nu mi-am mai luat din 2003 sau 2004 si nici nu mai vreau doar o saptamana ca nici bine nu incepe ca se si termina.
Si eu si Bogdi suntem negrii bine , nu stiu ce a avut soarele cu noi .

Gabi, abia astept pareri despre unde sunteti si poze multe multe.

Anca, ce ochi faini are Razvan, asa tare imi plac .

Aici unde am fost am vazut multi copii, undeva intre 9 si 14 ani cu probleme locomotorii sau cu handicapuri de tot felul si mi s-a strans inima pentru ei si pentru parintii lor. Unul s-a bucurat atat de mult ca a putut sa se dea pe tobogan cu ajutor ca i se citea pe toata fata fericirea si mie imi venea sa plang pentru bucuria lui. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos si plin de energie si sper sa-mi aduc aminte asta de cate ori ma enervez ca nu sta locului nici macar cand mananca sau ca nu asculta si ca face prostii.

Gata, ma duc sa termin de despachetat si sa pregatesc hainele pentru maine.

Noapte buna sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

N-am disparut de pe planeta, doar ca de doua saptamani lucrez la Pancota asa ca plec dimineata inainte de 7 si ajung seara tarziu. In plus sufar de somnangita acuta, dorm de numa. In wekend am dormit la pranz, iar seara cand as fi avut timp sa intru pe net ma tragea din nou patul .

Va pup mult de tot, sper sa-mi revina energiile sa intru mai des si sa apuc sa citesc din urma.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata,

Vine cineva la o ?

Miha, spor la munca. Se aduna oboseala, e normal sa ai si perioade de-astea de somnolenta.

Am vorbit cu Cristina, in data de 9 septembrie e operatia. E nevoie de reconstructie a coloanei si au nevoie dr de ceva tije din State si zicea Cristina ca sansele de reusita in astfel de cazuri sunt de 99%, asa ca era optimista. Operatia dureaza cam 6 ore se pare. Va spune ea mai multe daca intra.

Se vede ca am inceput munca, dimineata abia m-am trezit, cu toate ca in concediu tot la 7 sau 8 ma trezeam si fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Multam de cafea,

am un net atat de inceet ca nu pot citi nimic

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput