Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *268*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Hai mai ca nu-s vreo super mama
Doar ca-s capricorn incapatanat,control freek,parolist si perfectionist
Si se vede si in relatia cu piticii.
In plus pentru mine personal dar si ca mama scoala e scoala si e mereu o prioritate.

O sa fie bine pentru amandoi scolareii asa cum a fos perfect si la Luca al Alinei

In rest va doresc o zi racoroasa, eu am crapat de cald deja, am fost si am tuns piticul, a stat singur pe scaun, nemiscat, ca un barbat , am colindat parcul iar pe frati-su l-am predat jumatatii sa-l duca la bazin.
Asa ca pana la 16.00 sunt doar cu unul. Fain.

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Si daca doriti sa vedeti piticii aveti aici un album pe care ca si Elle il voi face privat maine

http://family.webshots.com/album/578318471tbQjDg

Va pupam

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

LalaD, Ce tare, uitasem ca esti Capricorn…nu intelegeam de ce iti dau dreptate mereu
Baietii tei sunt fenolmenali..ce par incredibil are piticul, de un negru intens, m-a fermecat...

Miri, success in continuare la cura si bravo pentru reusita..si muuulta sanatate si voie buna in vacanta…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Roxana, m-ai facut sa rad. Nu asta mi-era intentia, sa 'ma insemn', dar asa a iesit....

O zi buna tuturor!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Dar sa stii, c-a fost "admirativ" ce-am zis

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Si daca doriti sa vedeti piticii aveti aici un album pe care ca si Elle il voi face privat maine

http://family.webshots.com/album/578318471tbQjDg

Va pupam

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mimunati!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

as fi vrut sa va intrb de ceva vreme despre cum vrbesc ceilalti clopotei. Matei doar de vreo luna a inceput serios sa vorbeasca, dar lamajoritatea cuvintelor ,pronunta doar a doua parte .de exemplu minte-cuminte, mos-frumos, tei-matei, parte-departe,noi-gunoi, osu-rosu, bastru-albastru si ar mai fi o groaza. mai vorbeste vreun pitic de-al vostru asa? incep iar sa ma ingrijorez cum am facut-o inainte sa vorbeasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

ramo intrebasem k ma gandeam k poate reuseam sa ne vedem...Dar noi de azi intr-o samtamana mergem si o sa fim la Costinesti...
Eu am dat sala de vreo 4 ori ca de doua ori am picat-o si traseul de 2 ori...dar curaj ca sigur data viitoare tu iei permisul...
Cu intalnirea nu promitem dar poate ajungem si noi...mi-ar placea...
LalaD ai doi baieti frumosi,Andrei e un scump cu tricoul lui de marinar...Si i-a facut si lu Bia pofta de roata...

Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz

Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ereena, nu te ingrijora, e normal, cand incp sa vorbeasca picii sa sunteze cuvintele, deci nu te teme, in curand va spune tot cuvantul...se prea poate chiar sa le si stalceasca si sa le dea o interpretare proprie...citeste-i cat mai multe povesti, si accentuaeza cuvintele cand vorbesti cu el...
pup uriasul frumos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

as fi vrut sa va intrb de ceva vreme despre cum vrbesc ceilalti clopotei. Matei doar de vreo luna a inceput serios sa vorbeasca, dar lamajoritatea cuvintelor ,pronunta doar a doua parte .de exemplu minte-cuminte, mos-frumos, tei-matei, parte-departe,noi-gunoi, osu-rosu, bastru-albastru si ar mai fi o groaza. mai vorbeste vreun pitic de-al vostru asa? incep iar sa ma ingrijorez cum am facut-o inainte sa vorbeasca

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL
UNA ALTA

Dap.
Cam asa e si Andrei. Nu chiar la toate doar ultima jumatate dar la majoritatea adapteaza cuvantul in functie de criterii doar de el stiute.
Si e normal.
Ai nostrii abia acum incep sa "gandeasca" limba romana, pana acum au gandit si conversat in limba lor.
Daca observi lunar progrese vizibile e ok.
Cel putin mie asa mi-a spus si pediatru si logopedul.
Ca am bazdacii pe creier
Andrei nu il spune deloc pe R si evita la unele cuvinte sa il spuna pe B.

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby

Mergi la inceput

Si multumesc mult pentru laudele aduse piticilor
Puii ciorii

O zi excelenta !
Lala.

Mr B si Mr A

My hobby