Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *268*
Raspunsuri - Pagina 10
ginnette spune:
Neata,
Off Roli, D-zeu sa-l odihneasca
!
Multa putere sa treci peste asta!
Cu intarziere (si scuzele aferente):
LA MULTI ANI, SASHA
SANATATE SI NOROC, GALUSCA; SA CRESTI MARE SA SA-I BUCURI PE PARINTI!
LA MULTI ANI FERICITI, RAMONA
MULTA FERICIRE ITI DORESC!
Razvi este de milioane!
Am vazut ca discutati despre pasta de dinti; la inceput i-am luat si eu de la o r g a n i c b a b y dar acum i-am luat de la c o l g a t e.
Face spuma, mai inghite dar si cand scuipa umple tot in jur
.
Stam cam 5 min sa ne periem - cand eu , cand singura,
De sambata, e fara suzeta; a aruncat-o, si i-am spus ca, dak a aruncat-o, suzeta s-a suparat si-a plecat in tara suzetelor; a mai vociferat, s-a mai foit o jum' de ora, dar de-atunci adoarme fara.
Bine, si-a 'scurtat' si nr de ore dormite: adoarme la 10:30 seara si la 7:30 e in picioare; iat la pranz, la 1:15 - 1:30 e in pat si la 3:00 dupa amiaza e drepti.
Chiar, cam cat mai dorm copiii vostrii? mie mi e pare ca doar,e putin Adela.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
alinaatudor spune:
Ginette, eu cred ca Adelutza e ok cu numarul de ore de somn..
Stefyfy doarme asa: 24.00- 09.00 (in weekend cand dorm si eu ma mult cu ea ne mai trezim si la 10.00, 10.30)si apoi la pranz cate 2-3 ore, uneori si 4, dar foarte rar, deci in total: media ar fi de cam 11-12 ore/ zi in mod constant.
grati.ela spune:
Dudu nu mai vrea sa doarma ziua...de fapt nu-i place deloc mersul la culcare...vrea joaca mereu desi seara pica de somn. In vacanta asta i-am dat peste cap programul pt ca dormind toti in aceeasi camera nu adormea decat cand stingeam tv, tot...
miri_mik spune:
grati, ai sa razi, dar tocmai asta ne usca in vacantele cu copiii, dormitul separat. sacha care a dormit astea 3 sapt cate 4 ore la amiaza... nu le-ar fi dormit cu noi in preajma. deci ne trebuie camere separate...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ramonab spune:
Ceau fetele!
Va multumesc din suflet pentru urarile de bine de ziua mea!Elle,Ceska,Lala20,Miri,Ema,Madalina, Grati, Roxi.
Ieri am avut intr-una musafiri si nu am apucat sa intru sa va servesc cu o felie de tort (de inghetata :D) si cu un pahar de ceva.
Dar va rog sa serviti acum ca eu inca sarbatoresc.
Mi-am dat azi sala si am luat-o cu 23 de pct.Mai am un hop maine si mi-am implinit toate obiectivele de luna asta.
Despre spalatul pe dinti: eu il spal doar seara, in fiecare seara, foarte foarte rar se intampla sa nu il spal.Pasta de dinti folosim Aquafresh, colgate, Vandemecum etc.
Si pt ca cea mai groaza a mea e sa i se strice dintii am foarte mare grija ca inainte de somn sa nu bea nimic inafara de apa.
Iar despre somn: Razvi doarme de pe la 9-9 jumate seara (asta e vara, ca iarna la 9 max ii in pat) pana la 7.30-8-9 cand cum.Iar la pranz doarme de la 2 la 4-5.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
alinaatudor spune:
Miri, are you serious? Cred ca suntem de pe planete diferite, aici la noi, la romanica, nu cred ca se gaseste conceptul de a lua 2 camere in concediu...sau cel putin eu nu l-am intalnit pana acum..(nu ca as avea eu o experienta prea bogata in asta)...intrebare: voi nu stati cu ochii pe copii tot timpul? adik aveti incredere ca nu fac chestii care le-ar pune in pericol integritatea corporala, caci in concediu e loc strain, neamenajat conform "stndardelor" de siguranta...
Eu cand plec cu stefy undeva necunoscut nu am incredere sa o las nesupravegheata...caci mi se pare periculos, singurele locuri unde poate sta fara sa aiba un ochi matur pe ea sunt acasa la noi si la mama, unde ne cunoastem prea bine teritoriul si totul este stiut si para stiut, atat de noi cat si de ea...in rest, ochiul pe ea in permanenta...
nu zic ca asa e bine, dar asa simt eu nevoia sa fac...ce sa mai si cu catelul ...sunt la fel acum, am eliminat din curte aproape totul sa nu devina ceva periculos...dar tot mai arunc un ochi din cand in cand (lucrez de acasa si pot face asta...)
alinaatudor spune:
apropo de dormit: stefyfy nu a dormit niciodata impotriva vointei ei, nu am putut sa ii induc niciodata somnul, asa ca noi adormim aproape inaintea ei ca sa zic asa..adik ne face la faz asta...nu pot sa o culc inainte de 23-24, chiar daca ne ducem la culcare, mai are ceva de facut, de "citit", de construit..de ceva...si se trebaluieste singura..eu in pat...pana pe la 11 12 noatea...si uneori ma trezesc ca s-a urcat frumusel langa mine si s-a culcat iar eu nu am simtit, dar m-am trezit ca aveam lumina aprinsa...
asta se intampla cand eram obo de la naveta, acum de cand lucrez de acasa am mai multa energie si pot sa particip la activitatile creatoare, gen plastiline, colorat si alte din astea....pana la miezul noptii...uff..ne-a cam "treinat" piticania
aaa..noi mai avem ceva care ne impiedica sa intram devreme in casa...robinet in curte...e nebuna dupa apa, si toata ziua vantura apa si se face ca un porcusor...si o bag cu forta la dus cand e timpul sa mergem la culcare...
fetele, eu nu stiu cum scuipa clopoteii vostri ca lumea,cum i-ati invatat?? ca a mea,..se face ca scuipa, adik stropeste totul in jur, dar inghite si spuma de pasta totusi..nu mi se pare ca isi clateste bine gurita...oricum, eu prefer sa nu aiba flor in oase..in favoarea dintilor imaculati..dar acum mi-a dat ereena un link si voi incerca pasta aia, ca sa o spal in fiecare dimineata si seara, sa nu mai stau cu grija ca inghite fluor.
Puuup
alinaatudor spune:
Ramona, scuze de intarziere, am vrut sa te urez de dimineata dar cred c m-am luat "cu vorba".
La multi ani fericiti si iubiti!!
ramonab spune:
Si pe Razvan tot incerc sa-l fac sa scuipe da si el doar stropeste si mai inghite si pasta.Da ii pun foarte putin pe periuta, cat un bob de mazare.De clatit gura nici vb, doar cu periuta i-o curat asa cu apa.
Cu somnu si la noi mai sunt comentarii mai nou, dar nu la bag deloc in seama.Imi tot zice ca nu vrea sa doarma, ca uite ce mare e si vrea sa se joace nu stiu cu ce si sa faca nu stiu ce.Da i le tai din scurt:Nu, acum te culci si can te trezesti faci ce vrei!Bineinteles ca mai comenteaza dar il pun in pat si la revedere poate sa zica ce vrea ca pe mine nu ma mai vede la fata pana se trezeste.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinaatudor Ramona, scuze de intarziere, am vrut sa te urez de dimineata dar cred c m-am luat "cu vorba". La multi ani fericiti si iubiti!!Alina si Stefania ![]() |
Mersi mult

RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

Micul print-blog
Of viata-blog

si Stefania