SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (435)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

anca, s-a stabilit contact deja cu o persoana care se va ocupa maine de cardul de sanatate. banuiesc ca acea persoana va fi legatura noastra la brasov.

cum a zis si raluca, poza e poza si spune cat 1000 de cuvinte!

maine, cu actele medicale in mana, vom putea face mai mult. azi, ne rezumam la donatiile in contul lui george. nu se vor strange bani mult, insa pana la transplant, vor avea enorm de multe alte cheltuieli.

"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste " (Maica Tereza).

Si nu uitati ca suntem o familie aici, intre noi e ceva sepcial si sigur, sigur vom reusi impreuna!

la noapte vin si eu la intalnire.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Da, daaa, Miha, mergem sa-l sarbatorim pe Micul mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

bun. Kya se uita in martie (vezi si in februarie daca a scris). Cami, te uiti in aprilie?
Cititi cat puteti si lasati-mi mesaj (aici sau privat) cu ce subiecte ati verificat. Dimineata caut eu in restul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

in nota optimista...

randunici, cand Micu e bine si e acasa, ne vedem la Brasov? asa de drag mi-ar fi!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

exact ce-mi trecea prin cap si mie, ceva mai devreme...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

http://www.childliverdisease.org/

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

baiii fetelor sunteti minunateacum am intrai si eu si am lacrimi in ochi..as vrea si eu sa ajut cumva dar nu stiu cum...

la noapte pot asista si eu la intalnire..daca mai aveti nevoie de mine o fac cu tot sufletul....
in legatura cu site-ul/blogul ..cred ca cel mai bine ar fi sa se faca un blog,sa se faca rost de documentatie si sa se construiasca povestea...si pozele sunt f importante..asa cum s-a mai zic ..induiosseaza...off..ma rog pt Micu

miha felicitari!!! si tot intr-o nota optimista si-asa nu merg in vacanta mi-ar fi f drag sa ma bucur alaturi de Micu si familia lui...doamne ajuta!
valen f frumoase rochicioarele...cea scurta e superba..de unde?si cat?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Imediat dupa ce incropiti povestea Micului, voi da sfoara-n tara, mai exact pe cateva grupuri google unde sunt mii de membri (experti contabili din toata tara) si cred ca vor fi sensibili la povestea Micului. Mai am si o alta varianta de raspandire a acestei povesti, aici, la mine in oras, numai sa am toate datele.
Daca va pot ajuta cu ceva, sunt aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Deci:
eu - martie
Cami - aprilie
Ariel - mai
Ramo - iunie

Propun sa copiem intr-un word mesajele care contin informatii relevante. Apoi pot sa-l centralizez eu si sa-l predau cui se ofera sa scrie povestea.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

kya am inteles

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

spor la treaba fetelor!

interesant site-ul naty, se pare ca nu e rara problema asta.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput