Cum curat mocheta?

Cum curat mocheta? | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Noi ne-am mutat de curind si as vrea sa refolosesc mocheta - o tai pe noile dimensiuni. Dar as vrea sa o curat, exista vreo solutie sau se curata pe la spalatorii?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Sirimie,nu stiu daca in Romania exista firme care inchiriaza aspiratoare performante pentru curatzat mocheta!deci asta ar fi o varianta,in cazul in care xista!

Potzi folosi Vanish pentru covoare si bineintzeles ca nici varianta curatzatoriei nu este exclusa!(daca ai sta la curte,cu canalizare adecvata,tzi-as recomanda spalatul cu apa rece si peria de paie,pe canicula e ideal,plus stropeala de rigoare)

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

sunt destule spalatorii auto care spala si covoare, pentru un pret acceptabil

exista si firme specializate, care se ocupa de curatarea covoarelor/mochetelor, prin metoda curatarii uscate sau umede, unele dintre ele ofera si serviciul de preluare si predare a covoarelor, nu trebuie sa te deplasezi sau sa te chinui sa le cari la sediul lor...
cat dai pe vanish, cat freci, cat timp pierzi, mai bine le duci la spalatoria auto sau apelezi la firmele specializate

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

eu vanish pt. covoare am incercat, n-a facut nimic, tot biocarpetul e mai bun...daca te hotarasti sa faci treaba singura

gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput