Prietene la bine si la greu 37

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Dana si Ancuta chiar fff utile tabelele alea cu masuratori, bune de prima pagina

Alexa - ma bag io ca musca, florile de sub nume apar la donatori si Dana () este unul dintre ei

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ITALICA - hai cu tortu ca plange masa si beau o sampanie in cinstea Chiarei si nu merge fara tort

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

gata plimbarea si baia de seara,

acum fi-miu imi roade geanta.

raluci,many

monis multa sanatate, nasol cu starile astea tocmai in concediu. sa treaca!

De azi dimineata tot vreau sa urez si eu sarbatoritilor de azi si ma iau cu altele. Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi dragi fulgusori!

Dana bun tabelul cu nr la pantofior. ms

atat am reusit sa citesc momentan. il adrom pe robert si revin.

Va pup

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Andre, exact asa se taraste si David.

Alexa, florile se dau la donatorii DC.

Laurici, am uitat sa iti recomand sa iei incaltamintea cu un nr. mai mare. Le creste foarte repede piciorul.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna seara, fete!

Incepusem ieri, in timpul zilei, un mesaj inteligent...mai putin inteligenta "moa"...pt ca il aveam pe Rares in brate, drept pt care mi-a apasat de cateva ori pe taste si mi-a inchis calcu' de tot. Asa ca m-a linistit .
Neuronu', tocit fiind, nu mai stie ce si cui vroia sa raspunda....

Anyway....printre picaturi, am vazut fete bolnavioare , bebici care au trecut prin experiente uracioase ....bine ca s-au terminat!...si filmulete haioase foc.

In alta ordine de idei, de vineri vom fi la delusor ...la aer curat....pana duminica "halilalta" ...asa ca maine, tb sa incropesc o oarescare lista....care va coincide sort of...cu aia pentru mare ..pe care abia o astept.

Si daca tot vorbiram de filmulete...iete www.youtube.com/watch?v=xK2g0iGKvAM" target="_blank"> aci ....o "monstra" de arta si precizie in miscare

No, am vrut sa stiti asa....pe scurt....ca mi-i dor de voi .....si de-un bailey's...sau limoncello...sau ce-o fi...da' tare si rece sa fie ...accept si-o visinata...promit sa nu mi se urce la cap ....eventual si-o bere ratacita prin frigider ...floricele (de tip pop-corn) am eu

PS. Maya Teodora si Ariana, si cate o pt fiecare dintre voi!
Iar pt soata scumpa a lu' Albastrel, un , o (tuberoza) si un cu mare drag

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Sa va zic repede cat e stirea calda.
Andra a inceput sa busileze...eu ma uitam la filmuletul cu Chiara si ca sa nu imi atace tastatura i-am pus in cealalta margine a patului telecomanda.. si asteptam sa aud scincind ca nu ajunge ..dar de unde... Andra a ajuns la telecomanda. Am pus din nou telecomanda la distanta si am vazut "miscarea". Am incercat sa o filmez dar se uita numai la aparat..poate reusesc maine.
Va pupik pe toate
Ionela trimit un PM

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

madam K, se cam dau fetele la Raresul biped ...asa a vazut ochiu' meu de "paparatz"

anyway, e un dulcel fii'tu ..pupici

ps: dextractie placuta la aer curat

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Salut

Fost la intalneala cu iesencele... avut aparat foto la noi... NU facut poze. Iesencele mele niste mari doamne. 1 facut cinste, 2 oferit sa ne duca acasa (m-a adus numai 1 dintre ele.. ca nu am reusit sa ne hotaram - Mihnea si eu - care merge cu 1 si care cu celalta). Printesele niste teribile delicoase... Mihnea privit gales spre florile de pe terasa... trist ca Ruxi a lui n-o venit.
Asata pe scurt asa... ca atat pot...
Strumfyai PM

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Mi-a ramas fix asa: 2 porumbi prajiti si inca vreo doo portii de gulyas. Tort ioc, s-a dus, mancarea "normala" la fel. Deci busileaza copila ... Di Pai exact filmuletul tau a fost reperul. Am calculat cu cat e Teo mai mare si m-am linistit. Buni ba. In fine, deci incepe distractia. Deci eu nu ma suport daca nu reusesc sa spun fiecareia cate ceva, dar imi amintesc atat de putin. Am zarit-o pe Stephy , de care mi-e tare tare dor si mai retin ca a mea Cuscri il scoate pe ginerica la aer curat si ca ii dau fetele tarcoale si poate ma dotex cu niste gelozie ceva. Oare n-ar fi util sa punem o lista pentru iesiri lungi pe prima pagina? Gata, pic lata, ne "citim" maine si la 9 luni o sa fac 2 torturi sa am ce sa va ofer. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput