Dr. Emel Nuraltay - sp. Euroclinic

Dr. Emel Nuraltay - sp. Euroclinic | Autor: Happiness_4_us

Link direct la acest mesaj

Va rog frumos, cine a nascut sau este in evidenta la d-na dr. Emel Nuraltay, sa ma lamureasca si pe mine cu ceva.

D-na dr. face sau nu eco morfofetala?
Daca nu face, la cine trimite pacientele pentru morfologie fetala?

Incerc sa imi fac programare la dansa, si vreau programare si ptr morfologie fetala trim II. Si nu stiu daca sa fac 2 programari, una la dansa si una la Herghelegiu, sau doar la dansa.

Multumesc frumos.

Mamica fluturasului Andrei si 9+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Va rog frumos, cine a nascut sau este in evidenta la d-na dr. Emel Nuraltay, sa ma lamureasca si pe mine cu ceva.

D-na dr. face sau nu eco morfofetala?
Daca nu face, la cine trimite pacientele pentru morfologie fetala?

Incerc sa imi fac programare la dansa, si vreau programare si ptr morfologie fetala trim II. Si nu stiu daca sa fac 2 programari, una la dansa si una la Herghelegiu, sau doar la dansa.

Multumesc frumos.

Nu face din cate stiu. Pe mine m-a trimis la CM Matei Basarab la Dr. Alexandru Dinu (care e si la Euroclinic de altfel) si de care am fost extrem de multumita. E f atent si minutios si in plus si dragut.

MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII

VARSTA MARIUKU

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA

www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI

www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Buna,

Eu am nascut de doua ori cu Dr. Emel. Este o Dr foarte buna si in acelasi timp o persoana extraordinara. Esti pe maini foarte bune, de asta sa fi sigura.

Revenind la intrebarea ta, D-na Dr Emel nu face eco morfofetale. Ea te va recomanda in principal la Dr. Dinu tot din Euroclinic. Ei colaboreaza foarte bine impreuna. Si Dr. Dinu este fff OK. Mie mi-a depistat sexul copilului la 13 sapt de sarcina ....asta asa ca exemplu de experienta (desi este un Dr tanar).

Poti sa-ti faci linistita programare la Herghelegiu pt morfofetala....daca are locuri, ca stiu ca el baga prioritar pacientele lui.

BAFTA multa!!!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

In ce sapt de sarcina se face in Euroclinic eco. morfofetala de trim II?
Ca deja sunt in ceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nanuta felicitari multe! Ma bucur mult pentru tine. Sper ca totul sa decurga cum doresti tu, sa iasa bebe sanatos si mancacios. Nasti in Romania? Ce mai face Andrei?

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Fetelor eu am nascut la Elias, am o minunatie de fetita. Va doresc multa sanatate, nastere usoara, bebei sanatosi si mancaciosi si daca aveti nevoie de solisti sau formatie pentru botez, nunta, petreceri, aniversari - va rog contactati-ma sau vedeti aici:
www.petricaciobanu.ro
www.formatiabuchet.ro
http://alexandraciobanu76.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Nanuta felicitari multe! Ma bucur mult pentru tine. Sper ca totul sa decurga cum doresti tu, sa iasa bebe sanatos si mancacios. Nasti in Romania? Ce mai face Andrei?

Te pup

Merci din suflet!
Da, de data asta nasc in Ro ca am eu piticii mei pe creier.
Sper sa fim bine si sanatosi, asta e tot ce imi doresc pentru noi toti acum.
Andrei e bine, in vacanta, mai are o saptamana si incepe gradi. Abia astept ca eu sunt cu greturi si stari de rau si el ma scurge de vlaga.
Cat e la gradi ma mai pun pe picioare pana il iau la pranz.

te pup si eu iar ptr pitici cate un dulce de la noi!

Mamica fluturasului Andrei si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Nana, morfofetala se face oriunde in saptam 20 de sarcina, atunci cica se vede ff bine copilul, nu e nici prea mare, nici prea mic si se pot depista mai multe amanunte..
Pana atunci se fac teste, ori de sange, ori din lichidul amniotic(ceea ce la tine nu e cazul)
Sarcina usoara si un bebe sanatos

Mergi la inceput