Puiuti de Randunici 2008 (434)
Raspunsuri - Pagina 20
numeioana spune:
Claudia, multumesc! Am vazut ca mi-ai raspuns unde misca bebele tau.
Raluca, dupa mine, in vacanta merita orice aparat sau camera, daca scoate asa poze! In tii de gat...apoi te indrepti tu cu un masaj, acasa
. Imi pare rau ca ai atatea probleme. Chiar ma gandeam la tine, cand am vazut ce e in Bacau...
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mihatp spune:
aricel
...
vesti?

cuplului sarbatorit al zilei, Claudia si randunoi

sa fiti sanatosi si fericiti impreuna, in 4
maaaaaare sarbatoare

RAMO 

iti doresc o noua cariera-asa cum ti-o doresti sa se implineasca, sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie
raluca, taica-meu s-a operat anul trecut de cataracta, la ambii ochi, distanta intre operatii o luna. si e genul care lesina la luat de sange pentru analiza.
am un tata tare emotiv, am cu cine semana
. inclusiv cand si-au facut analizele pentru nunta a lesinat, si au glumit cu maica-mea daca e sigura ca-l vrea de barbat
. ce voiam sa zic cu asta... a trecut cu bine peste ambele, dupa vreo 2 luni a uitat de ele. si a fost atata de emotionat dupa prima operatie!!! il vedea BINE pe Luca. se tot minuna de cat e de frumos. ne-a impuiat capul atunci. se minuna de tot. cum luceste blana catelei!!! ca e murdarie pe jos ... si de astea
.
iti zic de incurajare pentru tatal tau... ca e mai putin intruziva si de speriat pe cat iti inchipui.
al meu tata acum este foarte bine, la departare nu-i mai trebuie ochelari. si inainte era aproape orb.
delphin
, sa aveti o revenire "acasa" lina si placuta. bine ca ati scapat de africa! sa te intorci repede pe craca, sa nu mai pleci!!!
edit ca am gresit emoticonul pentru delphin 
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
cami33 spune:
Mimo, sa-ti zic ce patesc eu zilnic, apropo de beie
: in parcul unde mergem noi este un restaurant cu terasa maaare si de obicei seara cand ne adunam mai multi posesori de pici mergem la un suc
, atomicii zburdand liber pe ringul de dans
.
Si uite-asa s-a obisnuit Bubul meu la terasa, iar acum intra in parc urland din toti rarunchii: hai la o beleeee

numeioana spune:
Gecko, stii cumva daca se incumeta un medic sa opereze o batrana de 84 de ani, insulino-dependenta, de cataracta? Si daca da, o avea succes?
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ariel_7000 spune:
ioana, iti recomand un aparat semi-profesionist, face poze super calitative. al meu a schimbat pana la el cred ca vreo 10 aparate, la asta s-a oprit acu' vreo 2 ani si inca il iubeste
:
http://www.compari.ro/aparate-foto-c40/nikon/d40-p8292520/
miha, nu mai am vesti...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mihatp spune:
tot beie si la noi. randunoiul mei
l-a lasat sa bage degetul in pahar, crezand ca o sa-i satisfaca curiozitatea si n-o sa mai vrea ca n-o sa-i placa. dar... surpriza... i-a placut. si pt ca ma-sa nu-l lasa, si de la mine nu cere, ca stie ca nu-l las, acum toata berea din casa e a "mea". abia asa scapa randunoiul de insistenta lui fi-su
. asa ca acum, cand vede Luca beie, inclusiv in magazine, zice "mama beie", in conditiile in care de cand sunt insarcinata nu mai pot bea deloc, nu-mi pica bine.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 miha, nu mai am vesti... |
stiu
ca n-ai, ca ne ziceai, dar nu m-am putut rabdaMamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
numeioana spune:
Ariel, mersi, mersi, dar banii lipsesc cu desavarsire.
Si nu caut aparat foto, ca abia am luat unul, doar vroiam sa stiu cu ce super aparat a facut Raluca pozele alea incredibile!
Doamne, ajuta-l pe Siluan!
amira_roxana spune:
Siluan&Simo&George
sa avem vesti bune!
claudia-daciana
LA MULTI ANI FERICITI INCA 100 DE ANI!
un dans... ceva??![]()
LA MULTI ANI IOANEI&RANDUNOIULUI !
eu sunt 
din mai multe motive... ca mai am putin si plecam la 
, ca ma duc sa-mi vad printesa azi (e la mama la tzara), ca pe 2 fac si eu cu al meu 9 ani de cand suntem impreuna
. si pt ca m-a anuntat seful ca mi-a marit salariu (nu f. mult, dar pe criza asta nu ma asteptam)... asa ca am sarbatorit cu un iaurt care era expirat din iunie (am vazut dupa ce l-am terminat)![]()
dar voua va fac cinste cu o www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.carvel.com/images/pictures/HardPkVariety.gif&imgrefurl=http://www.carvel.com/products/products.htm&h=300&w=650&sz=130&tbnid=6ULUu3hb1KqQCM:&tbnh=63&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dice%2Bcream&hl=ro&usg=qDp6W4TAkzqyx3kqmVQTuso6oUs=&sa=X&ei=RRlQTILnMtObOJSU4LUB&ved=0CCAQ9QEwAQ" target="_blank">icecream
back to work