Puiuti de Randunici 2008 (434)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ma rog si eu pentru Micul nostru.. Sa iasa bine punctia.

Daciana, multi ani fericiti impreuna..

Zozelici, sa stapaniti sanatosi toate lucrusoarele luate de la Ikea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

RAMONEL, LA MULTI ANI, SA FII FERICITA, SANATOASA SI NOROCOASA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

sa fie bine Siluan!

LA MULTI ANI Ramo, sa fii sanatoasa si iubita asa cum meriti si sa-ti gasesti linistea si implinirea cat mai curand!

La multi ani fericiti si pt mami de Daciana, sa va iubiti mereu, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de copii!

Restanta de ieri:
LA MULTI ANI LIANA SI ROXANA!- mamici frumoase de brunete ochioase. SA fiti sanatoase si fericite.

Mimo am vb ieri, nu era acolo, a zis ca verifica si daca e ceva in neregula ma suna. Nu m-a sunat, deci e OK. I-am spus ca esti un partener de afaceri important

Tuchi felicitari, v-am vazut pozele, sunteti o familie f frumoasa!

Zoze sa auzim numai vesti bune ca cele de ieri, sa fii ascultatoare si sa ai grija de fetita.
Tot in oct. naste si cumnata mea al patrulea copil, un baietel care se va numi Ioachim.(cum imi place mie)

Ariel pt tine ca esti asa cum esti! si ca ai ciuda pe preturi si Mall si nu-ti place la cumparaturi, ca asa sunt si eu.

sunt pe aici,fara necazuri, dar nu prea in apele mele. Va pup si va imbratisez cu drag pe toate, si mai paasat pe cele care au mai multa nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Siluan Simo,George
Toti pumnii stransi sa depasiti cu bine momentul si sa aveti parte de rezultate bune

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Discutie cu Sanziana in parc, zilele trecute:
Eu: Auzi, nu vrei sa mergem noi doua la un magazin si sa cautam niste sandalute dragute pentru mine si pentru tine?
Ea: Nu!
Eu: Bine, mai stam. Dar poate mergem mai incolo.

... Dupa vreo jumatate de ora
Eu: Sanziana acum vrei sa mergem sa ne cautam sandale?
Ea: Nu, nu vea!
Eu: Mai fato, tu te-ai vorbit cu tac-tu, sa nu ne mai cumparam nici un pantof?
Ea: Daaa! Gata papucii! Nu-i!

Copilul a decis ca asta cu pantofii e o cheltuiala care se taie Prea scumpa dom'le!
Ei, acum spuneti-mi mie cum o conving sa imi cumpar rochie? Ca tot m-a starnit si Vali si Oana

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

NATY si celelalte, in cazul in care va tenteaza o escapada la PRAGA:

http://www.travelzoo.com/fr/hotels/europe/858770/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

pentru Siluan...doamne ajuta sa fie bine!!!!!!

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ramo, La multi ani si multa sanatate, voie buna si bani multi! Sa te bucuri de viata, auzi?
Daciana multi si voua!
Kya incearca varianta "o rochita pt mine si o jucarie /inghetata/ciocolata/covrigel etcetc pt tine" Ia sa vezi?
Tonic sar'naaaaaa
Dudu ieri si incheiat "tirada" de baietoi. Dupa ce si-a inceput discursul cu TOTOA (=tractor) , fiind primul lui cuvant cu acte in regula (mama a zis muuult mai tarziu ) , a mai balmajit el una alta si s-a hotarat sa repete acum cateva luni ferm si fara drept de apel cuvantul BEIE (=bere) iar ieri a venit din parc f mandru cu primul lui cuvant din trei silabe: BA-TA-IE ! Deci dupa ce a ales de pe tava : paharul, surubelnita si cheia de la masina iata ca se tine de treaba si graieste asa: totoa, beie si bataie Bun baiat are mama, viitor de aur

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sanziana spune mai nou coi... Cateodata si cu bai in fata
Inca nu m-am prins ce inseamna, dar cand o sa zica bai coaie! o sa-mi pun intrebari
Mimo nu merge mah sa o mituiesc. Ca nu stie ce-i aia! Ea trebuie convinsa, are nevoie de explicatii clare... Trebuie educat copilul in spiritul pantofilor, am zis!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput