vrem un bebe.........
Buna. De doi ani incercam sa facem un bebe si nu reusim.pana acum nu m-am stresat cu calculul perioadei fertile am lasat sa vina de la sine...poate.acum am inceput sa ma ingrijorez si am fost la doctor mi-am facut o serie de analize si mi-a dat tratament cu duphaston 3 luni 10 zile pe luna.acum a trecut prima luna de tratament si am "respectat" si zilele fertile dar nu am avut noroc......Ma intereseaza dc a mai facut cineva tratament cu aceste pastile....ati avut rezultate?
eu nu sunt foarte increzatoare
Va pup si multi bebitzi sanatosi va doresc!!!
Raspunsuri
bebelu86 spune:
dea bine ai venit DC
eu pot sa zic k am avut acelasi tratament
timp de 3 luni, duphaston luat din z15-24
iar in a doua luna am si ramas.
ai monitorizat ovulatia?
e sigur in z14?
eu de ex am avut ovulatia in z7
spor la prestat si sa ne anunti repede k ai liniutele.
poti sa intri aici
sunt ff multe fete care vor bb. te poti sfatui cu ele si afli mai multe detalii 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
858 SMS PT COPII
dea_24pan spune:
Am tinut cont doar de metoda calendarului. prima zi a cm a fost pe 29 iunie si ne-am apucat de "treaba" pe 8 iulie asa mi-a spus doctorita mea si pe 13 iulie(a-15-a zi) am inceput tratamentul cu duphaston.dupa calculul meu ovulatia a fost pe 13 iulie.Poti sa-mi dai mai multe sfaturi?ai mai respectat alte "reguli" in timpul tratamentului?
Multumesc frumos pt k am mai multa incredere acum :))
bebelu86 spune:
inafara k imediat dupa ce s-a terminat menstruatia, ne-am apucat de treaba, altceva nu am facut
eu nu am tinut cont de temperatura, secretie, nr zilelor, etc
pur si simplu ne-am simtit bine si am zis cand va veni, va veni.
inainte cu 2 sapt sa facem 1 an de la nunta, am aflat k sunt gravida.
vezi k si stresu contribuie si nu face bine deloc
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
858 SMS PT COPII
dea_24pan spune:
Merci frumos pt raspunsuri,chiar eram putin neincrezatoare k o sa primesc raspunsuri pe acest forum........am crezut k aici isi vorbesc doar cunoscutii
Da in cazul meu stresul chiar este foarte prezent si o sa incerc sa ma mai linistesc si oricum un
vine cand vrea el nu cand vrem noi....
Va pup 
danylini spune:
Si eu astept sa se intample minunea, mai ales ca am pierdut o sarcina in 4 luni si trebuia sa nasc acuma in iulie....
eu am facut teste de ovulati si am ovulat cu 2 zile mai repede, concomitent cu temperatura bazala, care ramane ridicata, pe 7 august tre sa vina urati, care sper sa nu vina....
iti tin pumni si tie, si celor care isi doresc un puisor
emilia.m spune:
Ca sa fii sigura ca nu ai probleme de sanatate poti sa vizitezi un endocrinolog care iti poate recomanda sa faci analize oarecum de rutina LH, FSH, TSH si o ecografie transvaginala. E bine sa stii.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.