vrem un bebe.........

vrem un bebe......... | Autor: dea_24pan

Link direct la acest mesaj

Buna. De doi ani incercam sa facem un bebe si nu reusim.pana acum nu m-am stresat cu calculul perioadei fertile am lasat sa vina de la sine...poate.acum am inceput sa ma ingrijorez si am fost la doctor mi-am facut o serie de analize si mi-a dat tratament cu duphaston 3 luni 10 zile pe luna.acum a trecut prima luna de tratament si am "respectat" si zilele fertile dar nu am avut noroc......Ma intereseaza dc a mai facut cineva tratament cu aceste pastile....ati avut rezultate?
eu nu sunt foarte increzatoare
Va pup si multi bebitzi sanatosi va doresc!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

dea bine ai venit DC
eu pot sa zic k am avut acelasi tratament
timp de 3 luni, duphaston luat din z15-24
iar in a doua luna am si ramas.
ai monitorizat ovulatia?
e sigur in z14?
eu de ex am avut ovulatia in z7
spor la prestat si sa ne anunti repede k ai liniutele.
poti sa intri aici
sunt ff multe fete care vor bb. te poti sfatui cu ele si afli mai multe detalii

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea_24pan spune:

Am tinut cont doar de metoda calendarului. prima zi a cm a fost pe 29 iunie si ne-am apucat de "treaba" pe 8 iulie asa mi-a spus doctorita mea si pe 13 iulie(a-15-a zi) am inceput tratamentul cu duphaston.dupa calculul meu ovulatia a fost pe 13 iulie.Poti sa-mi dai mai multe sfaturi?ai mai respectat alte "reguli" in timpul tratamentului?
Multumesc frumos pt k am mai multa incredere acum :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

inafara k imediat dupa ce s-a terminat menstruatia, ne-am apucat de treaba, altceva nu am facut
eu nu am tinut cont de temperatura, secretie, nr zilelor, etc
pur si simplu ne-am simtit bine si am zis cand va veni, va veni.
inainte cu 2 sapt sa facem 1 an de la nunta, am aflat k sunt gravida.
vezi k si stresu contribuie si nu face bine deloc

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea_24pan spune:

Merci frumos pt raspunsuri,chiar eram putin neincrezatoare k o sa primesc raspunsuri pe acest forum........am crezut k aici isi vorbesc doar cunoscutii
Da in cazul meu stresul chiar este foarte prezent si o sa incerc sa ma mai linistesc si oricum un vine cand vrea el nu cand vrem noi....
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Si eu astept sa se intample minunea, mai ales ca am pierdut o sarcina in 4 luni si trebuia sa nasc acuma in iulie....

eu am facut teste de ovulati si am ovulat cu 2 zile mai repede, concomitent cu temperatura bazala, care ramane ridicata, pe 7 august tre sa vina urati, care sper sa nu vina....

iti tin pumni si tie, si celor care isi doresc un puisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Ca sa fii sigura ca nu ai probleme de sanatate poti sa vizitezi un endocrinolog care iti poate recomanda sa faci analize oarecum de rutina LH, FSH, TSH si o ecografie transvaginala. E bine sa stii.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput