probleme cu limba - ORL ist bun?!

probleme cu limba - ORL ist bun?! | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

ORlist bun pt copii mici imi recomandati si mie va rog? in bucuresti;

la cautarea pe site mi-au dat numai subicte din 2007

pustiul meu de 18 luni are o chestie pe limba, aparuta la 8-9 luni;
pediatra zice ca e limba georgrafica; analize am facut de 2 ori (de 2 ori a iesit ca limba e curata, odata ca ar fi o usora candida)

inainte aparea si disparea; insa de vreo 2 luni limba lui nu e niciodata :"curata"
uneori parca e de culoare rosie pe o parte din ea (ca si cum ar fi decojita) altori sunt tot felul de santulete , alteori ca semicercuri

pana acum vreo 2 sapt nu mi s-a parut ca il deranjeaza la macant sau altfel
acum parca il vad mai des ducand mana la limbasau scotlimba cumva indoita in afara (sa o atinga cu dintii)

ms

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

:) si noi avem limba geografica, eu mai tare si bbboy-ul meu de aproape 2 ani incep si la el sa se formeze acele santuri. nu-l deranjeaza, nu ustura, si sincer nu stiu sa fie tratament ptr asta

sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

uite, am mai gasit dispcutii pe tema:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22044&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Stiu de un medic foarte batran dar super-profesionist: Pantelimon Milosescu. Are foarte multe diplome de la scoli de renume mondial (ex. Cambridge), a scris carti de specialitate (ex. MICOZELE IN ORL - CAI AERO-DIGESTIVE SI AURICULARE), a lucrat atat in cercetare cat si ca medic propriu-zis si se pricepe la mai mult decat ORL. Pe sotul unei prietene l-a vindecat de o forma extrem de rara de amigdalita precum si de o ciuperca a piciorului care nu trecea cu absolut nimic. Fiind batran nu mai profeseaza dar ofera consultatii in cabinetul din locuinta sa: Str. Maica Domnului nr. 18, sector 2 , tel Detalii:
Adresa: Str. Maica Domnului nr. 18, sector 2 ,
Telefon: Tel. 021.210.31.04.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumesc de raspunsuri/recomandari/linkuri

eu nu sunt f covinsa ca e limba geografica, de aia mai vreu macar inca o parere

Mergi la inceput