medyn forte

medyn forte | Autor: tamara72

Link direct la acest mesaj

buna fetelor ,am o mare rugaminte la voi,daca are cineva sa-mi imprumute cateva pastile de medyn forte sau sa-mi vanda ,am dat comanda online dar nu a sosit inca si sant deja insarcinata si mi-e frica sa o pierd.ar fi a treia oara.va multumes mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florens spune:

Spune-mi, te rog, unde ai dat comanda pentu medyn forte. In cat timp ajunge. Dna Viorica de la Fundeni mi-a spus ca se poate da comanda la farmaciile 2na sau sensiblu, insa am sunat acolo si nici vorba de asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

fetelor, intrebati la subiectul "Trombofilia o cauza a infertilitatii - 28 - ". acolo fetele au medyn forte si va pot ajuta cumva.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamara72 spune:

am dat comanda pe net si a durat cam 2 saptamani.comanda online la farmacii in germania.acum a sosit.daca vrei iti dau adresa de pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pantirudinu spune:

doresc adresa de la o farmacie din Germania pentru a-mi timite medicamentul Medyn,adresa mea de mail este pantiru_dinu@yahoo.com

Mergi la inceput