buna fetelor ,am o mare rugaminte la voi,daca are cineva sa-mi imprumute cateva pastile de medyn forte sau sa-mi vanda ,am dat comanda online dar nu a sosit inca si sant deja insarcinata si mi-e frica sa o pierd.ar fi a treia oara.va multumes mult.
Spune-mi, te rog, unde ai dat comanda pentu medyn forte. In cat timp ajunge. Dna Viorica de la Fundeni mi-a spus ca se poate da comanda la farmaciile 2na sau sensiblu, insa am sunat acolo si nici vorba de asa ceva.
fetelor, intrebati la subiectul "Trombofilia o cauza a infertilitatii - 28 - ". acolo fetele au medyn forte si va pot ajuta cumva.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com
am dat comanda pe net si a durat cam 2 saptamani.comanda online la farmacii in germania.acum a sosit.daca vrei iti dau adresa de pe net.
doresc adresa de la o farmacie din Germania pentru a-mi timite medicamentul Medyn,adresa mea de mail este pantiru_dinu@yahoo.com