Am baiatul inscris la aceasta scoala,sunt relativ multumita.Ce ma nemultumeste pe mine e ca ma obliga la fiecare reinscriere in urmatorul an scolar,sa platesc examenul Trinity,ce se da la sfarsitul anului scolar.Deci platesc cursurile,atat cat costa,si in plus si acest examen trinity,care este pe niveluri,dupa fiecare an,cate un nivel in plus.O fi util,n-o fi,dar daca nu sunt interesata de aceste certificate,de ce sa le platesc?Pe mine ma intereseaza strict doar cursurile de limba engleza.Pot sa ma oblige sa platesc ceva ce nu-mi doresc?Unde pot sa fac o plangere?La inscriere,semnezi din start un contract,si cu conditiile astea,deci daca semnez,gata,se subintelege ca am fost de acord.Deci,cum as putea sa actionez?
PS:examenul costa 63 de euro.
Buna!
Examenul Trinity inseamna conversatie cu un native speaker si primirea unui certificat care dovedeste nivelul elevului. Daca suma ti se pare mare, incearca totusi si ii oferi copilului aceasta experienta pe alta cale. Conteaza foarte mult sa stea fata in fata cu un vorbitor nativ. Poate ii gasesti un 'pen pal', am vazut ca sunt multe persoane pe forum care locuiesc in UK, SUA, care ar putea sa iti recomande un copil de aceeasi varsta.
Scuze, am raspuns pe langa intrebare :)