INSEMINARE 68

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

carmen_ch_12 – adresa cabinetului este pe prima pagina : Cabinet Dr Anca Moisa : 021.665.29.23 Str Carol Kanppe nr 50 ap 1 sector 1 Bucuresti
Daca nu ai vb déjà cu Dr Moisa sa insisti , eu stiu ca ea are siceva fuctii administrative prin Giulesti si nu numai referitoare la banca de sperma si probabil ca e prinsa si cu inseminari gramada la cabinet !

Oanamares –
Sa fie cu ochisori ! Gandeste pozitiv si v-a fi ! Stai calma e nevoie de 1 singur spermatozoid bun. In plus avem cazuri de sarcina naturala obtinuta cu 50.000 de gigei si IA cu 1.500.000, asa ca voi aveti cat pt donator anonym ! Sau eu asa stiu ca donatorii au cam 20.000.000
Or sa fie cati iti da Dumnezeu. Ce marimi aveau la ora IA ?

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2010 spune:

Multa bafta Oanamares! Sa fie cu ochisori peste 2 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Sensibila,cu o zi inainte de IA,cand mi-a facut Pregnyl-ul,l-a masurat decat pe 1(cel mai mic mi s-a parut mie) si avea 18mm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Multumesc mult, Sensibila pentru raspuns, am sunat si m-a programat pt. marti 14.09.Sa vedem ce va zice.Eu am facut inseminare in iulie si sotul avea 5 mil. spermatozoizi, acum, dupa o luna de tratament naturist(naprasnic, maca si ginseng), in loc sa creasca nr. lor, a scazut la 3 mil, din care 20% mobili.La mine nu cred ca se sparge foliculul...asa ca avem probleme ambii.
Nu am facut nici HSG, dr. care mi-a facut inseminarea a zis ca nu ar fi o prbblema, dar eu prea cred...
Carmen

Mergi la inceput

Carmen,imi pare sincer rau.cum si-a dat seama ca nu se sparge foliculul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Oana, eu presupun ca nu se sparge...la inseminare nu mi-a facut injectie inainte, mi-a dat sa fac ovitrelle dupa o zi...am mai scris atunci in iulie, imi prescrisese sa fac cate o inj. la o saptamana,3 de toate, ceea ce mie mi se parea nefiresc, asa ca am facut-o pe prima si atat.
La monitorizare mergeam doar o data pe luna la dr. din Bucuresti, am facut si in Galati monitorizare, dar in luna a 2a de tratament, cand mi-a zis ca nici urma de folicul, doar multe chisturi si un fibrom.In aug.cand am fost la alt dr. tot in Galati mi-a vazut un folicul dar si un "posibil polip endometrial".
Asa ca astept sa vad ce imi va zice dr. Moisa martea viitoare.
Sper ca la tine sa fie cu succes inseminarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

carmen_ch_12 - sa ai incredere in Moisa sau cel putin eu am deplina, acum e firesc sa nu se inteleaga cu toata lumea cum nici eu nu m-am inteles cu alti dr.
Dar din partea mea pt Moisa numai de bine.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Fetelor,dimineata cand m-am ridicat din pat, m-a luat o durere de burta(partea inferioara)mai ceva ca la menstra- si eu inainte de menstra am dureri cumplite-. Fac tratament cu progesteron intravaginal,sa fie oare de la el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2010 spune:

E devreme sa fie menstruatia, mai degraba sunt dureri de nidatie.
Utrogestanul relaxeaza uterul, nu da dureri.
Bafta sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oanamares

Fetelor,dimineata cand m-am ridicat din pat, m-a luat o durere de burta(partea inferioara)mai ceva ca la menstra- si eu inainte de menstra am dureri cumplite-. Fac tratament cu progesteron intravaginal,sa fie oare de la el?

oana poate fi de la stimulare.
eu la ultima inseminare nu puteam sta jos de tare ce ma dureau ovarele

34+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput