INSEMINARE 68

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

ioana2010 - POATE STIU FETELE, DAR CEL MAI BINE SUNI LA EI SA INTREBI

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

ioana2010 este scris chiar pe prima pag : IA 150E si eco 100 lei
eu am facut inseminarile cu una din dr care lucreaza si la gynera si am cunoscut fete care nu erau multumite de conditiile de la gynera si veneau in spital la dr unde faceam eu IA.
eu sunt foarte derutata, nu stiu la care dr sa merg pt urmatoarea IA
BAFTA si sa vi cu 2 liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2010 spune:

Multumesc pentru raspunsuri, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2010 spune:

oana_26, la cine ai fost la Gynera? Eu stiu de dr. Dracea si de dr. Anghelescu, aceasta e si in Giulesti. De ce spui ca fetele erau nemultumite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Fetele ca nu stiu daca preturile de pe prima pagina mai sunt valabile, avand in vedere ca nu mi-a mai dat nimeni informatii noi cred ca preturile sunt de anul trecut, cu exceptia celor de la cabinetul dr Moisa la care mi-a dat cineva actualizare.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

ioana2010 una din fete era nemultumita ca facuse imediat dupa inseminare,adica la 2 zile, o infectie foarte urata si a inceput tratamentul cu antibiotice lasand tot tratamentul cu progesteron care se face dupa IA.Sincer nu stiu ce sa zic,poate ca a fost o intamplare,dar eu am facut 6 IA si nu am patit niciodata asa ceva.
IA le-am facut cu dr Dragu care stiu ca facea doar IA la Gynera,acum nu stiu dc mai face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Buna,Sensibila!
Scuze ca te deranjez...poate ma poti lamuri... sotul meu a fost diagnosticat cu oligoastenozoospermie severa.
Dr. meu (Pop Began de la Elias)mi-a dat nr. de tel. al dr. Moisa si mi-a zis sa o sun pe la 10.Am sunat azi pe la 10.40 si mi-a respins apelul.Nu stiu daca sa insist, la ce ora sa o sun, daca o pot suna si sambata, daca nu se supara.As vrea sa stiu, fiind din Galati ,daca ne programeaza imediat sau va mai dura.Din ce am citit o IAD costa 600 de lei la cab.ei particular?...sau am citit eu rau?
Eu am facut o IAS nereusita cu dr. Pop in iulie.
Multumesc pt. raspuns.
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Buna,Carmen

O poti suna si sambata pe Dna Dr Moisa,nu cred ca se supara .Daca ti-a refuzat apelul poate ca era ocupata .Oricum daca nu reusesti sa iei legatura pe mobilul dansei ,poti sa iti faci programare la cabinetul particular la nr 021.665.29.23,Iti raspunde Dna asistenta.

Iar o IAD costa 400 ron.

Pupici si succes

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ch_12 spune:

Multumesc mult, Cristal, sper sa reusesc sa dau de d-na dr. si sa vedem ce facem mai departe.Imi poti spune, te rog,adresa cabinetului? Pe net am gasit pe str. Carol Knappe nr. 50...mai este valabila?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Da,Carmen ,mai este valabila adresa.
Dna Dr Moisa are program si sambata la cabinet asa ca poti sa o suni maine cam dupa 11 dimineata.

Succes

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput