INSEMINARE 68
Raspunsuri - Pagina 10
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Oanamares Roxy25, multumesc pentru raspuns. Cate zile se face stimularea pt IA? Mie mi-a dat Dr meu 5 zile,cate 75 ui, iar dupa eco a zis ca mai vedem. Se recomanda mai mult de 5 zile? Am tot auzit de fire de par pe fata, ingrasare cu kg multe...mi-e tare frica,oricum. Va felicit ca sunteti asa de curajoase,cele care ati facut numeroase stimulari! Roxy25,unde ai facut FIV? A reusit? |
numarul de zile de stimulare si doza se stabileste in functie de raspunsul fiecarei persoane.
nu e nici o schema batuta in cuie.
tu, pentru inceput, ai primit o doza mica, dar care mai mult ca sigur e suficienta, tinand cont ca nu la tine e problema cu ovulatia.
tin pumnii sa se lase cu ochisori!
crisstal_18, ma bucur sa aud ca v-ati mobilizat. doamne ajuta sa fie cu noroc de data asta!!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
sensibila spune:
Oanamares – cred ca stii ca mai ales avand o spermograma cu probleme a sotului, se recomanda repaus sexual 3-5 zile inainte de IA ? V-a spus dr nu ?
Sfatul meu ca si al fetelor sa incercati mai multe IA si abia apoi sa treceti la FIV unde e costul mult mai mare si sanse de reusita cu putin mai mari. Adica daca la IA sansele sunt de 10-15% la fiv sunt de 15-25% maxim. Dar daca e facuta cum trebuie IA se prinde, sunt atatea cazuri in care a prins.
Vreau sa zic ca eu am facut cea mai usoara stimulare adica cu ovamit pastille si din foliculul din care a iesit fetita mea Gia s-a facut chist si ajunsese pe la 5 cm si apoi s-a resorbit singur pe la 4 luni. Dar oricum atata timp cat sarcina mergea bine nu imi faceam nici un fel de grija pt chistul ala.
Bafta la IA si sa fie cu ochisori !

crisstal_18 – Tu unde si cu cine faci IA ? Era obligatoriu sa te mobilizezi, doar visul nu se indeplineste singur nu ?
suntem bine, multumim de intrebare. Tocmai ne-am intors din Bucovina vineri si am intrat in cuptorul din Bucuresti, ceea ce nu a fost tocmai placut. Bine ca s-a mai racorit. In Bucovina dormeam cu plapuma pe noi. :D Si a dormit chiar si 12 ore noaptea. :D
Gia e bine are 7600 g, cam 70 cm daca nu mai bine, nu stiu exact ca nu sta la masurat. A papat in Bucovina mure, affine, merisoare proapsete culese de noi, si pui si vital si curcan, broccoli, morcovi, telina, patrunjel ,,,,,, detoate. Si banana, mango, etc …. Gramada
E bronzalizi toata si i-a prins tare bine. Pacat ca am stat numai 10 zile
Isi musca de zor degetele, apuca de par de nu iti maid a drumu, sta in picioare daca o pui, se ridica de cap si de picioare, sta in fund dar doar sprijinita, papa tot ce ii dau, si supica si crema de legume si fructe de toate felurile si in toate combinatiile .
Doar e fata mare, acum pe 10 septembrie facem 6 luni !
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
crisstal_18 spune:
Sensibila,eu fac IA cu Dr Moisa,la Giulesti sau la cabinetul dansei depinde unde se nimereste ziua cu pricina
Am sperat mult ca nu se va sfarsi anul acesta fara ca 

sa fie in burtica...dar cred ca mai am de asteptat 

Sunt un pic dezamagita ca Dr Moisa vrea sa mai incercam tot pe ciclu natural,insa eu cand am ramas la a doua IA,am facut stimulare cu Gonal 75 si am avut 3 foliculi maricei...fara stimulare doar unul...dar cred ca dansa stie ce face
Gia este o micuta domnisoara de acum din cate am citit si o mica rasfatata pe care mami a plimbat-o mult in vara asta.
.Cred ca este o dulcica mai ales ca acum s-a si bronzat....ca doar trebuie sa fie la moda ![]()
Un pupic pentru Gia,pentru tine si pentru toate fetele care asteapta minunea in viata lor 
Vreau si eu sa fiu anul asta 
crisstal
Oanamares spune:
Dragelor,va multumesc mult pt incurajari.
IA il voi face la inceputul saptamanii viitoare.Azi a fost ultima zi de Gonal si nu am absolut nici un fel de simptome sau reacyii negative.Maine fac un eco sa vedem cum stam si,daca da Dumnezeu,intr-o sapt facem o noua inseminare.
Despre spermstozoizii nostri pot spune ca din punct de vederecantitativ sun f multi,aprox 150 mil, buni vreo 30 mil,dar sunt puturosi rau.Motilitatea este foarte mica. Oricum noi clar ne vom abtine 3-5 zile inainte,dar am auzit pareri diferite. Unii zic ca nu ar trebui lasati soermatozoizii f mult in scrot pt ca imbatranesc si mot,altii recomanda abstinenta indelungata inainte de IA sau de ovulatie.
sensibila spune:

Dam de baaaaaauuuuuuuuut 

! Ne iese primul dintisorrrrrrrrr ! 

Poze Gia Darria din Bucovina
crisstal_18 – Dr Moisa stie ce face. Si eu tot cu dansa am ramas insarcinata din 3 IA au reusit 2, din pacate 1 cu avort menstrual, iar prima care nu a reusit am ajuns la ea cu 1 zi inainte sa face IA adica am schimbat medical pt Bechir de la Bucur de la cabinet mi-a zis ca sa vin luna viitoare ca luna aceea nu se mai putea face IA ca nu mai creste foliculul si uite ca a crescut si am facut IA , nereusita intradevar dar am facut asta era important, mai ales ca Bucur m-a plimbat din iunie pana in Ianuarie cand am facut prima IA, cu tot felul de analize, slabit si tot felul de kkturi de parca era riscul lor nu al meu.
Moisa spune ca pt IA iti trebuie 1 singur folicul si de calitate. Si eu am avut la 1 si a-3a IA 1 folicul (si la a 3-a am facut-o cu stimulare ovamit din z2 jumatate de pastila seara la aceeasi ora timp de 10 zile deoarece am cm la 34-35 de zile) si la a 2-a cu aceeasi stimulare am avut 2 foliculi si sunt convinsa ca am pierdut gemeni.
Deci stai linistita cu stimularea sis a nu iei fara sa stie ea ca isi da seama instant.
Sunt convinsa ca anul asta o sa fii graviduta, numai sa lupti pt asta. Si mai sunt convinsa ca de acum o sa faci IA doar la cabinet avand in vedere ce s-a intamplat la Giulesti. Slava domnului ca au cabinet.
Intre noi fie vb ca tot nu ne aude nimeni si Gia tot la cabinet a fost conceputa. In rest celelalte 2 au fost facute in Giulesti.
Gia incepe sa se miste de-a buselea dar inca nu se vede clar ci e o chestier foarte ciudata, oricum ideea e ca se deplaseaza si ajunge la ceea ce vrea sa apuce. Ieri vroia sa prinda o punga colorata care era pe pat atata s-a zbatut sa ajunga la ea si a ajuns de vreo 3 ori ca i-o tot mutam. Dupa ce a facut o tura de pat oarecum, a adormit cu trofeul in mana, adica punguta colorata !
Si apropos de deplasare, eram in curte in Bucovina si am lasat-o in carut la soare si intru pana in camera cand ma intorsc era jos dar nu langa carut, era la vreo 2 “rostogoliri” distanta. Adica cum s-a lasat din carut in fund apoi s-a intors spre stanga, pe burta si apoi inca o rotire ca am gasit-o cu burta in sus in iarba. Era foarte satisfacuta si nu a zis nici pis.
Aaa si am mai uitat sa spun. Am fost la Voronet si maicutele de la intrare i-au daruit Giei o bratarica rosie sfintita lucrata de eleca sa nu se deoache. M-a impresionat mult gestul ! Mai ales ca am vrut sa o platesc cand am platit iconitele pt nasi, bratarici si tot ce am mai luat si au spus inca odata ca e cadoul lor pt fetita.
Oanamares – ca sa impaci si capra si varza eu cred ca 3 zile sunt suficiente pt abstinenta. Nu cred ca o sa ai efecte secundare de la stimulare, oricum pt FIV trebuie o stimulare muuuuuuullllltttt mai puternica !
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
cora79 spune:
Sensibila,wow ce mare s-a facut pitica si cate nazdravanii stie ea sa faca![]()
![]()
,sa va traiasca si sa fie sanatoasa,sa va bucure viata
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
sensibila spune:
cora79 - multumesc frumos !
Si voua cat mai repede o minune la fel !
Atat sunt de mare !
crisstal_18 spune:
Hello!!!!
Alla,tu mai faci IA ? Unde si cu cine ?
Sensibila,sincera sa fiu si mie imi convine mai mult ca o sa fac la cabinetul dnei Dr IA ,pentru ca sunt alte conditii decat la spital.Eu chiar am incredere in ceea ce face Dr Moisa si sunt convinsa ca stie sa ia decizii corecte, in ceea ce priveste inseminarile.La mine CM este iar neregulat,de obicei vine la 26 zile,dar luna trecuta m-am trezit cu surpriza la 24
.Luna asta sper sa isi revina la normal ![]()
Oanamares,sa fii inarmata cu foarte multa rabdare...eu iti doresc mult succes si mai ales "gandeste pozitiv"
Vreau si eu sa fiu anul acesta
crisstal
alla76 spune:
cristal, eu sunt putin suparata acum...de hormonii.
ziua 2 di ieri, cadou de ziua 1 o spermograma mai proasta decat prima noastra spermograma de acu 1 an jumate. am cazut sub pragul acceptat de cei din ungaria pt IA. acolo am vrea sa facem urmatoarea, de om avea cu ce. pana atunci, ma asteapta un HSG 

, dar nu inainte de repetarea analizelor. sper ca am invins ureaplasma si ca papanicolaul sa fie acceptabil, ca tare mi-a dat de furca 

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
crisstal_18 spune:
Alla, ce sa iti spun ,imi para sincer rau...stiu cum te simti,eu am trecut printr-un soc cand am vazut rezultatul la spermograma sotului meu,dar incet incet mi-am revenit si am trecut si peste asta.Pentru ca in 10 ani nu am ramas insarcinata Dr mi-a recomandat IAD,sansele de a avea un bebe altfel fiind foarte reduse .
Asa ca e randul meu sa iti spun sa va mobilizati
,Doamne Doamne probabil ca te pune acum la incercare,dar sigur va veni ziua mult asteptata
.
HSG unde faci ? Stai linistita si nu te lua dupa cine stie ce pareri ca nu este chiar asa dureroasa,mai degraba o senzatie un pic neplacuta.
Pupici si mult succes ![]()
Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL