Gasca de Constanta *118*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui elypetrov

ups am scris aiurea mesajul

ELYPETROV

ei lasa ca am priceput..se pune..gata esti cu acte in regula in gasca!

Lulu...m-am inverzit de ciuda...taci si tu...abia m-am ridicat de la masa si simt ca plesnesc...am promis ca nu mai spun nimic de mancare...dar a fost
DanaAlex, mama, nu mie ciuda ca slabesti...ci ca nu am venit si io la tine....sa te vad!

maine sunt libera...m-a invoit sefa, dar ajungem la kogalniceanu la un gratar ad-hoc spre seara.Pe zi poate reusesc sa prind o plaja cu bibica si nepotii...spuneti-mi pe unde mergeti la plaja, cele care sunteti free maine...
Noapte buna!

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!
2006-2009
2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Eu merg la plaja, in port, Dana 34...intre vapoare, platforme si schele, acolo ma gasesti intre 8.30 si 16.30 ...dupa ...cu bubele de varicela.
Cuscra...hmmm, de cand a venit numa' pe telefoane sta, am intrat la banuieli, cred ca are actiuni la Vodafone, zauuuuuu

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

si eu tot in port lucrez dar in MOL5 12/24 , 12/48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

eu am crezut ca am nimerit pe vreun site de matrimoniale cu asa descrieri de doamne bine
Si evident ca, facand parte din gasca, sunt asemeni tiparului descris de voi doar ca eu port parul roz -ca Stefania - din Oraselul lenes
Si eu tot in port lucrez-dar mai la sud-la Agigea si ma bucur ca sunt in aceeasi tura cu Ely-asta inseamna ca ne vom intalni pentru defilare cand suntem noi libere

Gabi draga, trebuie sa asculti de nasa ta ca iti trebuie antrenament mult pana ajungi la sablonul nostru si atunci vei face ca mine, Dana, Lulu, Happy si altele ca sa revii la starea initiala.
Lulu, puiul mic!
Happy-vb pt tabara-trebuie sa discut cu familionul
Ai fost cu Ayla la herghelia de la Mangalia?
Cami, bine ca s-a terminat cu bine!

Va pup, merg la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

acu am apucat sa stau si eu la net....am ajuns la socrela si doarme si sunt cu cumnata, amandoua internaute...ea la ala mare, eu la ala mic...asa ca sa ma apuc de scris

cine mai e pe receptie???? Uka, Lali....va simt

si eu tot prin port mi-am mancat tineretile, dana80-84 (pentru cunoscatori), asa ca putem vorbi in limbaj portuar dragelor ...eheee, aveam 23 fara o luna cand m-am portuarizat si la 30 fara 2 luni mi-am depus demisia ...aveam minereu si in ...

Camelia - am ras cu lacrimi, ce face mica "regina",..sper ca e ok

Dadi- si eu mi-as fi dorit sa ne intalnim , am ajuns la cta chemata de Cuscra, altfel nu veneam...si am plecat la 22, data viitoare anunt din timp

mai citesc si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Io sunt Dana,io sunt pe receptie. Imi dai si mie doo palme te rog ?

Mergi la inceput

DanaAlex..nu zici nica??? te-am prins...online...ce faci maine...tot la ,, chin,,???

NOI!
2006-2009
2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Daaanaa,hai sa iesim de pe pagina 13 ca imi ajung atatea ghinioane de doo zile incoace,nu mai vreaaau

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

acu am apucat sa stau si eu la net....am ajuns la socrela si doarme si sunt cu cumnata, amandoua internaute...ea la ala mare, eu la ala mic...asa ca sa ma apuc de scris

cine mai e pe receptie???? Uka, Lali....va simt

si eu tot prin port mi-am mancat tineretile, dana80-84 (pentru cunoscatori), asa ca putem vorbi in limbaj portuar dragelor ...eheee, aveam 23 fara o luna cand m-am portuarizat si la 30 fara 2 luni mi-am depus demisia ...aveam minereu si in ...

Camelia - am ras cu lacrimi, ce face mica "regina",..sper ca e ok

Dadi- si eu mi-as fi dorit sa ne intalnim , am ajuns la cta chemata de Cuscra, altfel nu veneam...si am plecat la 22, data viitoare anunt din timp

mai citesc si revin...

Ce chestie...gand la gand...

NOI!
2006-2009
2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Daaanaa,hai sa iesim de pe pagina 13 ca imi ajung atatea ghinioane de doo zile incoace,nu mai vreaaau

Da, ce patzishi soro???...ia da raportul aici... sa oblojim fata!

NOI!
2006-2009
2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput