America (207)
Raspunsuri - Pagina 8
ocebine spune:
Townsend e prea "crowded" si e cam incomod pentru noi din Glendale...trebuie dus cu masina.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Da, da. Eu ma socotisem ca pentru noi era mai la indemina decit altele.
Presupun ca-i concurenta serioasa peste tot, asa ca spor la pregatiri.
Noi stam cuminti cu scolile de pe linga noi, ca-s OK. Asta daca nu ne apuca iar mutatul...
ruxij spune:
Oh, exclusive high schools! Succes mult! Noi ne multumim cu astea de cartier, sper sa fim tot aici si sa nu ni se dea planurile peste cap. Chiar ieri ma gandeam ca poate cu timpul ma voi plictisi si eu de bine si vor dori o schimbare.:))
ciuf spune:
Gata. In sfarsit ne-am cam aranjat plecarea. Mai am cu Cezar ca nu stiu cui sa il las ca toti prietenii nostri au matze. Asa ca bietul de el va merge la hotel, unde stiu sigur ca nu va fi prea fericit. data trecuta l-am luat tare speriat de acolo. Iar acum va sta la hotelul respectiv vreo 10 zile. Nu mai zic si de caruta de bani data.
In California vom sta cate 3 nopti in Anaheim si 3 in San Diego. In principiu vom vizita Legoland o zi, Water park a doua zi, Safari, iar in Anaheim Disneyland o zi. restul va fi sa vizitam zona, sa stam la plaja.
Nu-mi vine sa cred cat de scumpe sunt biletele pentru parcurile astea!!!
Trebuie sa ma laud cu maimutza de Luca. Duminica am mers cu bicicletele pe un trail dificil de 26 de km, la o altitudine de 2500 de metri. A rezistat eroic. Eu am mai luat bicicleta de coarne ca imi cedau picioarele. Ba era sa cad cand am vrut sa ma dau jos de pe bicla, atat de tare imi tremurau picioarele. Dar ciudat ca nu am facut deloc febra musculara.
Mamzel a stat ca o printesa in trasurica. o mai intreba sotul: "mai poti, Eva?", la care ea spunea "daaaaa". pai cred si eu. Ce efort pe ea?!
In fine, am ramas surprinsa de rezistenta lui Luca la un asa efort.
Sanzi, ce dimensiune are paleta lui David de tenis? Ca vreau sa ii cumpar si eu lui Luca una, ca vad ca ii place tenisul. Poate il inscriu la niste lectii.
Cand se intoarce David din Ro? Ai mai pus poze cu el?
Ramona, ce frumoasa e Anuta! Atat de delicata. Mai face gimnastica?
Am inscris-o si eu pe Eva la gimnastica dar nu prea i se arata. Mai mult leneveste. Probabil e si micuta. Nu stiu. Sau poate nu are acel zvac pentru asta. Luca insa merge foarte bine la gim. Instructorul mi-l tot lauda, cu exceptia ca e cam vorbaret. Credeti-ma cand il iau in brate e asa de ciolanos, n-are pic de pufosenie, um ar avea Mamzel, de exemplu
Am pus poze noi. O sa vedeti ca acum am o pasiune sa pozez cerul. Tare mult imi doresc un aparat foto mai performant.
Aici e linkul de poze: http://community.webshots.com/album/577742473rZCncy?start=12
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
philip spune:
ciufulet, ce poze frumoase, tu esti slabaaaaa, copiii au crescut, nu pot sa cred ca Eva are 4 ani! si vazand peisajele mi s-a facut un dor de Utah...vad ca aveti si vecini noi misto.
ciuf spune:
La multi ani, Francesca! Sa ai parte numai de bucurii si toate dorintele sa ti se indeplineasca. Corina, felicitari pentru o asa papusa! Sa va traiasca!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
ocebine spune:
Ciufulici, superbe poze. Ai niste copii minunati (iar tu in fustita rosie de tenis esti). Nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut Eva!
Ruxij, believe or not, ne batem pentru PUBLIC high school, nu ceva exclusiv si scump! Aici primii intra cei din cartier (dar la noi in cartier liceul e VARZA), apoi prin concurs ii baga in ordinea rezultatelor la test si media din clasa VII (plus attendance si recomandari) la liceele care le selectem noi.
Corina, La Multi Ani pentru papusica!
Anamaria
ruxij spune:
F. interesant sistemul. Succes mult! Dar alea exclusive nu ar fi si mai bune? Cum s-o face admiterea in alea smechere si cat or costa? Tot cu examen? Intreb sa nu mor proasta, ca de aci de la tzara noi nu stim ce e pe lumea asta.
Ramona J spune:
Ciuf, ce faine-s pozele! Au crescut copiii, felicitari lui Luca - nu-s multi adulti care sa reziste atita la biciclit.
Eva nu mai este pufulete, este o domnisoara subtirica.
Ana merge de trei ori pe saptamina la gimnastica. E OK, avanseaza. Este puternica dar nu prea flexibila. Se catara pe fringhie ca o maimutica! Nu stiu ce va fi, dar deocamdata-i mica si nu avem multe alte variante de sporturi, iar ea are energie multa.
Este micuta Eva, n-ai cum sa-ti dai seama daca-i place sau nu. Am vazut ca la 3-4 ani copiii sint aerieni rau, putini sint atenti la ce li se cere. Ai rabdare ca trece.
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij F. interesant sistemul. Succes mult! Dar alea exclusive nu ar fi si mai bune? Cum s-o face admiterea in alea smechere si cat or costa? Tot cu examen? Intreb sa nu mor proasta, ca de aci de la tzara noi nu stim ce e pe lumea asta. |
La alea smechere "e" 25,000/an (cel putin) tuition...nu ma tin buzunarele pentru liceu Fiecare liceu da test de admitere separat, plus interviuri, plus recomandari, plus activitatea de la clasa VII-VIII.
Anamaria