America (207)
Raspunsuri - Pagina 5
CamiM spune:
salutare!
ma dadui la fund ca ne (pe mine si pe gargaritze)facu DH surpriza si am plecat in week-end la Atlanta (mai bine zis Hotlanta..:) ca tot ne batem in temperaturi..:)
merci fain pentru urari si pentru raspunsurile cu Disney.. bag la cap..:)
Oana merci mult nu am mai intrat pe FB de ... muuuulta vreme ma duc musai zilele astea si cetesc. fetele frumoase
Miere fain, bine ca o venit pasaportul, m-am mai linsitit. Felicitari lui A. pentru cuvinte, hai ca o sa fie bine.
Andreea merci mult, ce mai faceti voi? Ceva noutati?
Corina ce dulce e F. si surioara mare ce grijulie..!!doua frumoase
Anamaria banui io cam ce ii dar nu sunt sigura asa ca recunosc si eu ca nu stiu ce ii obectul in chestiune..:)
Edit ca am vazut raspunsul... asta banuiam si eu dar... tot nu pricep cum se fixeaza si care este scopul..:) na radeti acu' daca vreti de ignoranta mea..:)))
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru da dici dupa ce treci prin tot necazul cu ceara sa o peruchezi din nou? Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Mie mi se pare o totala idiotenie...dar cica e la moda! Eu moda asta o sar!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ruxij spune:
Nu are nici un sens aceasta moda. Ori stai cu peruca naturala, ori stai cheala, care o fi treaba? Nu sunt multumite de peruca naturala si isi iau una mai stilizata? A innebunit lumea, maica.
corinadana spune:
citat din mesajul lui ocebine Deci..."muff wig" este cind faci brazilian wax (total) si pui peruca pe locul cu pricina Fimiu mare v-am spus ca merge la Kaplan Prep pentru examenul de liceu, da? M-am gindit io ca in timp ce stau si il astept 3 ore, mai bine ma duc la yoga (un etaj mai sus). Cum am intrerupt yoga din vara trecuta (eu nu am timp cind sint copii la scoala), m-am dat viteaza si m-am bagat iar in clasa mai in fata cu avansatii...ma simteam invincibila dupa cele 90 de minute (plu ca m-a laudat instructoarea ca am forma buna). Ieri ma tineam cu 2 miini de balustrada sa cobor scarile si nu ma puteam rasucii de pe stinga pe dreapta in pat Inca sufar! Anamaria "With sufficient thrust, pigs fly." |
Si cum se tine? ca de lasai niscai par mai puneai o agrafa doua dar asa???
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
corinadana spune:
Cami ! poze?
Fetele daca primesti scrisoare ptr jury duty si nu mergi ce se intampla?
liris spune:
Corina, cauti unn bun motiv ptr care nu poti si-l comunici.
mamici din California, ma lamureste si pe mine cineva cum se aplica la scoli din alte districte aici in Calif?
avem un district f f prost de scoli si am vrea sa incercam alta scoala din alt district. mai ramine varianta scoala privata, care ne rupe la buzunare plus ca ne stresseaza copilul, la numai 4 ani, cu teste de admitere.
miereamara spune:
Se pare ca s-a calificat Aidan pt Early Intervention Program.
Daca are pierdere de auz se califica automat, indiferent de cat de avansat e in alte domenii sau de income-ul parintilor, acum tb sa trimit un fax cu dosarul lui medical si rezultatele la testul de auz si gata. Dar nu reusesc sa dau de doctorul care l-a consultat.
Pe 4 aug. are evaluarea, o sa vina la noi acasa. Ce sa zic, sunt impresionata cat de repede s-au miscat.
corinadana spune:
Liris !
Incearca sa inchiriezi ceva miiiiiiiiic si ieftin chiar si ptr o luna in zona districtului cel bun; ori subinchiriezi daca cunosti pe cineva. Folosesti adresa (un bill de curent/gaze) cat inrolezi apoi la vreo 2 luni anunti ca v ati mutat. Iesi muuult mai ieftin asa decat privata!!!
arminad spune:
Am auzit de Inception asta da' cica e cu explozii and such si eu mai mult chick flicks si comedii. Am vazut "Grown Ups", nu a fost prea grozav, a mers. |
Eu l-am vazut dar n-am cuvinte sa-l descriu si nu in sens bun.
Mie imi place genul asta de filme care cica se incadreaza la "psychological sf thriller", ma uit cu Ioana la Fringe si imi place la nebunie dar Inception nu mi-a placut. Sau poate nu sunt io suficient de "deep".
De Grown Ups zic si eu la fel, a mers. Imi pare rau ca nu m-am uitat la ala cu Tom Cruise si Cameron Diaz ca pare fainut.
Eu inca sunt fana a lui Tom Cruise de pe vreamea lui Top Gun desi mai nou il uraste toata planeta pe saracu om.
Asta cu extensiile, da sobect, n-are nici o sansa sa fie lame