America (207)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Da, iei anticonceptionale incepand din a 5a zi a ciclului care se termina la inceputul lui noiembrie si apoi continui cu a doua folie, neintrerupt. Eu am facut asa pt. vacanta de vara.

RuxiJ , ai sarit peste un ciclu sau doar s-a amanat cu cateva zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu am sarit, dar dc. nu vrei sa sari, poti sa il amani. Odata ce intrerupi pastilele, iti va veni ciclul. Dc nu iei anticonceptionale aici si nu ai de unde sa procuri fara reteta, nu ii zice Dr. pt ce iti trebuie:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Miere imi pare bine sa aud vesti mai bune despre Aidan!
Newmami ce de plimbareala si distractie la voi! si vad ca inca mai urmeaza ..

Mica dansatoare

www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

Blog Siluan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ruxi,si daca nu incep pastilutele din ziua 5 nu mai are efect?.Ca si eu plec pe 18 luna asta la NY pentru 5 zile....si exact pe atunci imi astept(...)...si parca nu ar fi fun deloc...sa stau inaintru in loc sa plimb copilul;la mine prima zi...e crancena.Deci daca incep acum...ar mai avea efectul dorit anticonceptionalele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele ce Nintendo sa ii iau lui Aidan? DSi sau Lite? Sotul vrea DSi ca are camera si e mai performant la sunet, imagine, eu vreau DSLite ca e mai ieftin :)
Care e mai bun?
Am inceput sa iau cate una-alta pt craciun. Azi am luat asta
http://www.amazon.com/WowWee-Robosapien-Humanoid-Remote-Control/dp/B000161RFA/ref=sr_1_11?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1281272560&sr=8-11

Adriana 36+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Vezi ca a aparut DSI XL cred ca asa se numeste; are aceleasi chestii ca DSI dar are ecranul mai mare. Ala ar fi f bun.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Din pacate cred ca trebuie sa incepi cu anticonceptionalele cu o luna inainte.

Pantero, cred ca diferenta de pret e suficient de mica ca sa merite sa iei DSI XL. E clar cel mai bun.

Mergi la inceput

Aha, am vazut ceva despre xl dar nu m-am uitat mai departe, am crezut ca e mare cand am vazut XL :)). Ma duc sa vad pe amazon.

Am luat XL-ul, ecranul e mult mai mare si diferenta e de numai $20

Marti mergem la concert la U2 si il luam si pe Aidan! nu mai trebuie sa spun ca e super bucuros! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Aha, am vazut ceva despre xl dar nu m-am uitat mai departe, am crezut ca e mare cand am vazut XL :)). Ma duc sa vad pe amazon.

Am luat XL-ul, ecranul e mult mai mare si diferenta e de numai $20

Marti mergem la concert la U2 si il luam si pe Aidan! nu mai trebuie sa spun ca e super bucuros! :))

Noi l-am cumparat pe asta : http://www.nintendo.com/ds/systems/dsixl cred ca este la fel ca alt vostru. Este fain, n-o sa-ti para rau de banii investiti, mai ales ca pot sa stai si pe internet cand se joaca copilul......altfel n-as pleca niciodata cu laptop-ul dupa mine....acest nintendo.nu este niciodata uitat acasa.
Cu jocurile, in prima faza i le in
chiriez o zi doua..si daca-i plac foarte tare....abia atunci i-l cumpar....
Deocamdata inca indragostita de Mario.....
Ieri, am avut de mers 3 ore cu masina, evident nici apa n-a cerut in 3 ore iar cand ma ajuns la destinatie....ah, de ce am ajuns asa de repede..ca mai avea un nivel...pot s-o astept sa termine.

Mergi la inceput

Virgi, ala l-am luat si eu. Jocuri am luat numai smart games, nimic jocuri cu personaje, pt aia are iTouch si se uita la filme si are si jocuri pe el.In masina sau in avion nu e niciodata plictisit :)

Mergi la inceput