America (207)
Raspunsuri - Pagina 16
Delia21 spune:
Bianca,se vede ca v-ati simtit bine acasa.Sper sa ajung si eu de sarbatori,in decembrie...caci mi-e un dor de nepoatele mele...si de sora mea.Sa vedem ce o mai fi pana atunci...
corinadana spune:
Miere bafta multa maine la doctor, poate scapati!
Bianca eu te am vazut in partea celalata :)
Vio, pe Bianca ta nu am mai vazut o demuuuuuult...
Felicitari Delia! distractie maxima la plaja!
Asa repede incepeti Lia? Aici abia pe 13 sept. incep. Succes in noul an scolar!
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
BiancaM spune:
Corina,pana sa-mi dau seama care parte, ma gandeam ca te ocupi cu chestii oculte...
Mami de Amalia si Andrei
ruxij spune:
Tnx! Da, incepem cel mai devreme, pt ca si luam vacanta cel mai devreme. Nu stiu dc. imi place sau nu asa. Imi place cand luam vacanta primii, dar sigur ca nu imi place cand incepem scoala primii
roxanuta spune:
Sanzi,
David parca amers la o scoala Montessori, nu?
Ai fost multumita? Eu sunt tare stresata ca incepem KG si nu stiu unde sa merg..scoala publica e la pamant, are grade 4, scoala private cea mai aproape e adventista (Buflea, si tu parca mergeai la scoala-secta) si as mai avea optiunea Montessori.
Ah, sa nu uit, scoala noastra incepe pe 9 august!!!
corinadana spune:
Bianca !!!
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
alintaroma spune:
Bianca, mie mi se pare ca te-ai mai subtiat, de aia intrebai
Corina, am ras toate pozele cu ea/noi de pe net cu mai bine de un an in urma si acum mi-e asa de greu sa mai deschid albume ... E tot asa doar ca s-a mai inaltat un pic LOL ... si cu mai multe mofturi de preteen
Fetele tale ce mai fac ?
Ruxij bafta in noul an scolar !
miereamara spune:
Ok, ne-am intors de la doctor,it's not that bad... but not that good either:)) adica mai are lichid dar se vede o imbunatatire destul de mare, doctorul sugereaza operatia, noi refuzam, il evalueaza din nou in trei luni.
Refuz operatia pt ca eu vad clar diferenta acum, in doua saptamani de cand e mai bine, a acumulat aproape 30 de cuvinte pe care le rosteste destul de clar, sa vedem ce spune si tipa de la speach therapy, vine azi la 3.
A spus doctorul ca dc are mai mult de o infectie in urmatoarele trei luni, clar tb pus tuburi.
blackpanterro spune:
Miere, bine ca sunt sperante si poate nu va trebui sa ajungeti la operatie! Numai bine in continuare!
Un an bun pt cei care incep scoala!
Noi mergem inca la gradi, abia in 15 august ia vacanta, 1 luna.Apoi va fi maxi(grupa mare) la gradi, e foarte bucuros! Ii merge gurita in germana de numai, sper sa nu mai vina si alti copii americani la gradinita asta ca sa vb tot mai bine.
Adriana 35+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
arminad spune:
Bey ce liniste p-aici, incepu scoala deja sau v-ati dus pe partea cealalta
Bianca, si io m-am uitat lung la ce-a scris Corina. Am crezut ca mi se trage de la caldura sau ca ma uit prea mult la Fringe.
Eu ma pregatesc de vacanta, in sfirsit. Azi are Ioana ultima zi din asa zisul ei job si miine dimineata dooormim pin' la unspe'
A primit si primul cec, mititel rau dar simbolic, trebuie inramat.
Ruxij, noua ne dau astia de la scoala toate lucrarile, ai vostrii ce-or face cu atita maculatura? In ultima zi de scoala ii pune sa vina cu ghiozdanul gol sa isi mai ia ce-a ramas prin banca nedus acasa.
Eu ii dau de fiecare data si 2 pungi de un leu cu el ca el are mereu extra
L-am intrebat de ce e asa bun prieten cu Cristian, un amic de-al lui, si raspunsul a fost ca ei au the messiest desk din toata clasa.
Asta da criteriu sa iti alegi prietenii