Laptop - ce model?
Buna ziua! As avea nevoie de un sfat. Am ocazia sa procur un laptop din SUA, nu ma intereseaza sa fie foarte sofisticat. Problema e ca nu stiu care firma e mai buna, mai bine zis nu stiu ce sa aleg dintre TOSHIBA, HP, COMPAQ, DELL, ACER,ASUS.
Raspunsuri
msl1 spune:
HP urile sint f rezistente din experienta spun a fost trintit de f f multe ori pe jos si nu a patit nimic si saracu si acuma merge dar conectat la monitor pt ca copila mea a turnat apa pe el...dupa care am luat un compaq pt ca era cel mai ieftin posibil din magazin e ok, doar ca mi-a luat un timp sa ma obisnuiesc de la un HP super la un compaq simplu; am avut 2 dell nu am fost multumita deloc de ele in final au ajuns la gunoi
madyrizi spune:
si noi am cumparat de curand un laptop. am studiat foarte serios toate posibilitatile. DELL este cel mai apreciat si mi-a fost recomandat. acum fiecare face cum vrea, dar eu de asta mi-am cumparat si am fost foarte multumita. la el se joaca si fiul meu de 7 ani (fara grijile unui adult) si rezista fara probleme.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com
Christel spune:
Si eu vreau sa-mi iau unul si oscilez intre un HP si un Dell; HP- ul imi place dar butonul pe care apesi sa introduci cd-ul trebuie sa apesi cam finut asa sa se deschida, la alte modele se deschide mai simplu.
sunsmilemd spune:
Eu stiu ca Sony Vaio sunt si ele bunisoare, asa ca noi de asta ne0am si cumparat si vad ca merge frt frt bine!
louisea spune:
Si eu am Sony Vaio. Il am de doar vre-o 2 luni dar sunt multumita de el. Pe mine m-a interesat si ff mult designul :))
Inainte am avut un Asus (4 ani) si in mare parte am fost multumita de el. Ce nu: am avut probleme cu carcasa de la inceput - a fost la reparat de 2 ori si inainte sa-l casez ir se fisurase la o toarta la carcasa (acelasi loc) + chestia unde bagi CD-ul nu mai statea inauntru. Dar n-am avut nicodata probleme cu hard-discul
Acer nu mi-as lua niciodata. Mai toti care ii stiu si au/ au avut (de la facultate) au avut probleme cu el.
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Laura B spune:
HP a avut o problema cu laptop-urile (poate au rezolvat-o pana acum): http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&product=3308892&lang=en&docname=c01087277#c01087277_identify
Firma producatoare a extins garantia la 2 ani, al nostru insa a cedat imediat dupa perioada asta si evident ca nu mi l-au mai reparat.
In plus, bateriile lor se supraincalzesc (supraincalzeau, ca am vazut si la ele un recall, poate le-au schimbat intre timp).
Fiind patita, eu HP nu mai iau curand, si nici nu-l recomand altora.
Inainte de HP-ul decedat am avut un laptop ACER- nu prea grozav design-ul, insa foarte bun raportul calitate/pret. L-am folosit 5 ani si ar mai fi mers si astazi daca nu i se strica bateria si cablul de alimentare.
Acum am un Vaio, dar e prea nou ca sa pot sa-mi dau cu parerea cat de bun e. Pot spune ca e frumos ...
O sugestie: cand te hotarasti la o marca si un model, intra pe Amazon.com si citeste review-urile utilizatorilor. De asemenea cerceteaza si site-urile producatorilor, vezi ce recall-uri au.
_
Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi