Laptop - ce model?

Laptop - ce model? | Autor: Christie

Link direct la acest mesaj

Buna ziua! As avea nevoie de un sfat. Am ocazia sa procur un laptop din SUA, nu ma intereseaza sa fie foarte sofisticat. Problema e ca nu stiu care firma e mai buna, mai bine zis nu stiu ce sa aleg dintre TOSHIBA, HP, COMPAQ, DELL, ACER,ASUS.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

HP urile sint f rezistente din experienta spun a fost trintit de f f multe ori pe jos si nu a patit nimic si saracu si acuma merge dar conectat la monitor pt ca copila mea a turnat apa pe el...dupa care am luat un compaq pt ca era cel mai ieftin posibil din magazin e ok, doar ca mi-a luat un timp sa ma obisnuiesc de la un HP super la un compaq simplu; am avut 2 dell nu am fost multumita deloc de ele in final au ajuns la gunoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

si noi am cumparat de curand un laptop. am studiat foarte serios toate posibilitatile. DELL este cel mai apreciat si mi-a fost recomandat. acum fiecare face cum vrea, dar eu de asta mi-am cumparat si am fost foarte multumita. la el se joaca si fiul meu de 7 ani (fara grijile unui adult) si rezista fara probleme.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Si eu vreau sa-mi iau unul si oscilez intre un HP si un Dell; HP- ul imi place dar butonul pe care apesi sa introduci cd-ul trebuie sa apesi cam finut asa sa se deschida, la alte modele se deschide mai simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunsmilemd spune:

Eu stiu ca Sony Vaio sunt si ele bunisoare, asa ca noi de asta ne0am si cumparat si vad ca merge frt frt bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Si eu am Sony Vaio. Il am de doar vre-o 2 luni dar sunt multumita de el. Pe mine m-a interesat si ff mult designul :))
Inainte am avut un Asus (4 ani) si in mare parte am fost multumita de el. Ce nu: am avut probleme cu carcasa de la inceput - a fost la reparat de 2 ori si inainte sa-l casez ir se fisurase la o toarta la carcasa (acelasi loc) + chestia unde bagi CD-ul nu mai statea inauntru. Dar n-am avut nicodata probleme cu hard-discul
Acer nu mi-as lua niciodata. Mai toti care ii stiu si au/ au avut (de la facultate) au avut probleme cu el.

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

HP a avut o problema cu laptop-urile (poate au rezolvat-o pana acum): http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&product=3308892&lang=en&docname=c01087277#c01087277_identify
Firma producatoare a extins garantia la 2 ani, al nostru insa a cedat imediat dupa perioada asta si evident ca nu mi l-au mai reparat.
In plus, bateriile lor se supraincalzesc (supraincalzeau, ca am vazut si la ele un recall, poate le-au schimbat intre timp).
Fiind patita, eu HP nu mai iau curand, si nici nu-l recomand altora.

Inainte de HP-ul decedat am avut un laptop ACER- nu prea grozav design-ul, insa foarte bun raportul calitate/pret. L-am folosit 5 ani si ar mai fi mers si astazi daca nu i se strica bateria si cablul de alimentare.

Acum am un Vaio, dar e prea nou ca sa pot sa-mi dau cu parerea cat de bun e. Pot spune ca e frumos ...

O sugestie: cand te hotarasti la o marca si un model, intra pe Amazon.com si citeste review-urile utilizatorilor. De asemenea cerceteaza si site-urile producatorilor, vezi ce recall-uri au.

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput