Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

sa va zic ce am patit azi... cand m-am intors de la plimbare cu bebelina s-a oprit liftul intre etaje... ....m-am speriat groaznic... acum la'rece' vad lucrurile altfel, dar atunci nici nu puteam sa mai gandesc.... primul gand a fost sa nu sperii copilul ... nu nimeram pe cine sa sun mai intai pe sot sau pe administratora de bloc... imi tremura tot corpul si mi se parea ca nu am aer suficient sa respir.... noroc ca pana la urma am reusit sa-l deblochez si sa ajung in casa unde am mai tremurat inca vreo 15 min.... nashpa experienta... sper sa nu se mai repete ca se pare ca sunt claustrofoba cu acte in regula si sa mai am si copilul cu mine o iau razna de-a binelea...

in alta ordine de idei azi am luat si noi scaun de masa... are cam aceleasi optiuni pe care le-a descris nikole.... adica o sa-l trag dupa mine prin casa ca fii-mea vrea atentie, nu are rabdare sa ma astepte in patut pe mine sa pregatesc una alta (ce daca se supara vecinii)

am intrat si pe mailul comun, va anunt ce si cum

fericita de buburuza Andreea Maria

Aoleu, ce experienta, brrr... Si io-s claustrofoba, te inteleg perfect! Esti tare ca ai reusit sa te descurci singura pana la urma, bine ca nu s-a speriat Andreea... Sa stapaneasca sanatoasa scaunul!

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Fac capitol nou. Cred ca-i cam a treia seara consecutiva, vorba lui cris.d, ziua si capitolul...

Mergi la inceput

Capitol nou aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Inca o rugaminte: cine nu a primit inca parola noua, sa spuna (sau sa repete, dupa caz).

EU, EU!!! tastez de nebuna toate parolele istorice si nu merge, iar n-am fost pe faza!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput