Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happyella![]() sa va zic ce am patit azi... cand m-am intors de la plimbare cu bebelina s-a oprit liftul intre etaje... ![]() ![]() ![]() in alta ordine de idei azi am luat si noi scaun de masa... are cam aceleasi optiuni pe care le-a descris nikole.... adica o sa-l trag dupa mine prin casa ca fii-mea vrea atentie, nu are rabdare sa ma astepte in patut pe mine sa pregatesc una alta (ce daca se supara vecinii) ![]() am intrat si pe mailul comun, va anunt ce si cum ![]() ![]() |
Aoleu, ce experienta, brrr... Si io-s claustrofoba, te inteleg perfect! Esti tare ca ai reusit sa te descurci singura pana la urma, bine ca nu s-a speriat Andreea... Sa stapaneasca sanatoasa scaunul!
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](bibe.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nik0le spune:
Fac capitol nou. Cred ca-i cam a treia seara consecutiva, vorba lui cris.d, ziua si capitolul... de
Isabela si
Irina (01.02.2010)
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Inca o rugaminte: cine nu a primit inca parola noua, sa spuna (sau sa repete, dupa caz). ![]() ![]() ![]() |
EU, EU!!! tastez de nebuna toate parolele istorice si nu merge, iar n-am fost pe faza!
![](bang.gif)
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!