FIV si Biserica
Raspunsuri - Pagina 7
Katya spune:
Ionella,sint de acord cu ce ti-a spus Crinuta:nu e vorba de trairea credintei,ci de respectarea adevarurilor acesteia.
Crinuta,asa e,oamenii traiesc tot mai mult in afara religiosului dar culmea e ca vor aprobare religioasa pt actiunile lor.
Vin cu un pasaj din Par.Serafim Rose(Mai aproape de Dumnezeu)care ilustreaza starea ortodoxului modern:
"Lipsa de vlaga a Ortodoxiei,asa cum se exprima si se traieste ea in general,este fara indoiala produsul ipocriziei si lipsei de seriozitate din viata contemporana.Ortodoxia de astazi,cu preotii,teologii si credinciosii ei,a devenit lumeasca.(...)
In contrast cu aceasta atmosfera sufocanta,educatia ortodoxa fireasca are loc in ceea ce se numeste de obicei mediul ortodox:manastirea(..);parohia obisnuita:daca preotul acesteia are o mentalitate "invechita",arzind in focul Ortodoxiei si dorind cu infocare mintuirea turmei sale,aceasta nu va mai avea nici o scuza pt pacatele si obiceiurile ei lumesti,caci atitudinea lui va fi totdeauna una de indemn catre o viata duhovniceasca mai inalta;chiar si scoala de teologie,daca se inscrie intr-o traditie veche,nefiind modelata dupa universitatile seculare din Vest,poate fi o ocazie pt a stabili legaturi vii cu adevaratii carturari,care traiesc efectiv credinta si evlavia.Dar toate acestea-ceea ce se obisnuia sa se numeasca mediu ortodox firesc-sint desconsiderate de catre crestinii ortodocsi care s-au conformat mediului artificial al lumii moderne,si nu mai fac parte din experienta noii generatii."
pogonici1977 spune:
fetelor sa va spusn decizia noastra
am mai fost intre timp si la un alt mare preot cu multa evlavie in DD si cunoscut in Moldova..e parietele de la savinesti
poate unii dintre voi aauzit de el
si nea spus
copii..ducetiva si faceti FIV ca din voi va iesi un mugure..eu am 3 copii botezati si facuti prin FIV..si sunt sanatosi si frumosi..
de azi intro saptamana vom pleca la o mare clinica de infertilitate din afara tari..
cu DD inainte
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
szivarvany spune:
Sa fie un drum cu succes si sa devii mamica in cel mai scurt timp posibil, Doamne ajuta
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
Eseea spune:
succes!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
pogonici1977 spune:
va multumesc...
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti