Aspirante optimiste > 20 ani(542)
Raspunsuri - Pagina 13
bebelu86 spune:
daaaaaaaaaaaaaaaa 

maine e ultima zi din sapt 17
de marti incepe sapt 18
Doamne..nici nu stiu cand a trecut timpu.
chiar vb cu al meu asera k peste 2 sapt deja sunt la jumatatea sarcinii.
maine poimaine va sun din spital k am nascut ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
16+
858 SMS PT COPII
didi32 spune:
Chiar c-a trecut timpu', parca zilele trecute ne dadeai vestea cea mare! Da' vad ca nu schimbi si culoarea caruciorului, astepti confirmarea
?
in devenire
bebelu86 spune:
pai merg pe mana medicului meu
oricum pe 6august aflam sigur ce e...asta dc va sta cracanat. ![]()
dar sunt sigura k e baietel.nu stiu de ce
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
16+
858 SMS PT COPII
didi32 spune:
Hai ca nu mai e mult pana pe 6! Eu voi fi in concediu atunci
, sper sa tin minte sa intru sa vad vestile! Citesc acum pe la paginile de FIV, ma ia durerea de cap...
in devenire
bebelu86 spune:
te sun si te tin la curent.
hai nu te mai gandi la asta acu k poate nu va mai fi nevoie
si te uiti si te framanti degeaba.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
16+
858 SMS PT COPII
didi32 spune:
Si eu tot zic ca poate nu mai e nevoie, dar tot degeaba. Luna asta o ratam din cauza histeroscopiei, asa ca... Si daca FIV ar fi singura solutie, adica toti medicii imi zic la fel, nu stiu unde sa ma duc sa-l fac... costa ff mult peste tot
in devenire
dana_r spune:
buna seara, fetele!
citind pe diagonala, n-am retinut prea multe...dar e tare reconfortant cand deschid calcul sa vad fete care trec prin ce trec si eu. mi-ar placea sa ne intalnim si la o poveste la o cafea, dar eu sunt din ms si drumul e cam lung :)
walkiria, cel mai bine e sa intrebi doctorul, eu de cand m-am hotarat ca vreau bebe, intreb de toate medicamentele prescrise, si daca nu-mi explica clar, nu le iau. si gata. dar la tine e cam musai, asa ca intreaba-l.
eu am aut ieri vreo 2 firicele rozalii, azi nimic, secretie f putina, temp 36.7 (iar nu m-am putut abtine)
si cam atat. tot incerc sa ma gandesc la altceva, numai la bebe nu, de ex acuma fac o traducere foarte plicticoasa in limbajul de lemn al ministerului justitiei, care trebuia sa fie gata vineri, dar lenea e coana mare 

si in seara asta trag tare sa termin. si ma mai uit si pe forum din cand in cand, poate trece timpul mai repede

pe toate
http://lt1f.lilypie.com/Ljz7p3.png?Ede0oKS9
bebelu86 spune:
Cami ia aminte de la DIDI si nu mai amana vizita la un medic calumea,
fa-ti toate analizele si vezi ce se intampla
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
16+
858 SMS PT COPII

!